Όχι, δεν πειραμετίζομαι για κάτι τέτοιο. Απλά δομιμάζω για έναν φίλο με θέματα υγείας που μου το ζήτισε.Εχεις δοκιμασει να βγαλεις και υποηχητικο;
Επίσης φοράω πάντα οτωασπίδες και δεν κυνηγάω κρυφά!
Όχι, δεν πειραμετίζομαι για κάτι τέτοιο. Απλά δομιμάζω για έναν φίλο με θέματα υγείας που μου το ζήτισε.Εχεις δοκιμασει να βγαλεις και υποηχητικο;
Δεν ειναι θεμα παρανομου κυνηγιου φίλε μου. Εγω εχω κανει καποιες δοκιμες με υποηχητικα για κουναβια που ερχονται στο κοτετσι για πολυ κοντινές αποστάσεις. Σε σταυλιζόμενο χωρο ειναι επικίνδυνο να ρίχνεις κανονικα φυσιγγια.Όχι, δεν πειραμετίζομαι για κάτι τέτοιο. Απλά δομιμάζω για έναν φίλο με θέματα υγείας που μου το ζήτισε.
Επίσης φοράω πάντα οτωασπίδες και δεν κυνηγάω κρυφά!
@ΝίκοςΠ ποιό είχε πιο έντονη ανάκρουση από τα δύο;;
Το 615 το γουστάρω σαν καψούλι...αυτό το σεταπ θέλει τσίμπιμα 0.5 για να μήνεις "ήσυχος" κ θα είναι μάνα για ορτύκι κ δίκαννο ως προς την ανάκρουση κ κατανομή....
@ΝίκοςΠ ποιό είχε πιο έντονη ανάκρουση από τα δύο;;
Βλέπω μηδαμινές διαφορές εδώ....
Ωραία τουφεκιά αυτή....
Το 615 το γουστάρω σαν καψούλι...αυτό το σεταπ θέλει τσίμπιμα 0.5 για να μήνεις "ήσυχος" κ θα είναι μάνα για ορτύκι κ δίκαννο ως προς την ανάκρουση κ κατανομή....
Καλημέρα κ. Νίκο Π. ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον κόπο σας να κάνετε όλες αυτές τις δοκιμές! Γνωρίζουμε τι ταλαιπορία είναι όλη αυτή η διαδηκασία, βάλε χαρτί, ρίξε, ταχογράφισε, μέτρησε σκάγια κτλ.
Αλλά με συγχωρείτε, γιατί ρίχνετε στα 29 μέτρα και όχι στα 36.5? Αν δεν έχετε άλλο χώρο το καταλαβένω. Δεν μπορούμε να βγάλουμε σωστό μπούσουλα σε αυτά τα μέτρα. Είναι όλα και φαίνονται ωραία, αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε όλα αυτά με τα δικά μας σετάπ, το μόνο που πέρνουμε σωστό είναι η ταχύτητα. Με 3 τσοκ θα δείξει πραγματικά τι κάνει στα 36.5.
Δεν θέλω να σας πικάρω ούτε να υποβαθμίσω τον κόπο σας, απεναντείας!
Καλημέρα κ.Νίκο . Αυτό το 82% υγρασία σκόρπισε στους 5 ανέμους το set up στο 1.55 .Σε συνδυασμό με ατμ.πίεση φαντάζομαι στο επίπεδο της θάλασσας αν πράγματι είσαι κοντά σε θάλασσα .
Καλημέρα κ.Νίκο . Αυτό το 82% υγρασία σκόρπισε στους 5 ανέμους το set up στο 1.55 .Σε συνδυασμό με ατμ.πίεση φαντάζομαι στο επίπεδο της θάλασσας αν πράγματι είσαι κοντά σε θάλασσα .
Ρωτάω απλά ρε Νικόλα λόγο διαφορετικής βυσμάτωσης.....Τι διαφορα ανακρουσης ψαχνεις βρε φιλε ??
Αν κάποιος θέλει να το δουλέψει με 615 γούστο του καπέλο του κ καλά θα κάνει.Μην νομιζεις οτι θα βαλεις 615 και 0,05 πυριτιδα επιπλεον και καθαρισες....Το 615 εχει εντελως
διαφορετικη φλογα και δινει αλλη καυση στην πυριτιδα.....Αν δεν ψαχτεις....δεν θα καταφερεις
τιποτα φιλε!!!
Βρε χριστιανέ θα μας τρελάνεις;;;ταχυτητες αυτες δεν
ειναι οτι καλυτερο για καλοκαιρινους μηνες
Ρωτάω απλά ρε Νικόλα λόγο διαφορετικής βυσμάτωσης.....
Αν κάποιος θέλει να το δουλέψει με 615 γούστο του καπέλο του κ καλά θα κάνει.
Εμένα δν με αφορά...
Το αν δν ψαχτώ σίγουρα δν θα καταφέρω τίποτα....το αν ψάχνομαι όμως,είναι υπερ μου.
Βρε χριστιανέ θα μας τρελάνεις;;;
Χθες με λίγα λόγια έλεγες, πως τν Αύγουστο, (τη να τις κάνεις τις ταχύτητες άνω των 400m/s) κ πως το 380-385 είναι μια χαρά ταχύτητα και τώρα λες πως το 394m/s πως δν είναι κ ότι καλύτερο;;;
ΣΩΣΤΟΣ!!Οι δοκιμες Κωστη μου γινονται για να ανταλλασσουμε αποψεις και γνωμες
Σε ρώτησα επιδή ο σπαρκ είναι πέτρα,ενώ ο gt έχει μια μικρή ελαστικότητα...αυτό είναι όλο.Και τα δυο βυσματα σκληρα....
Κ εγώ ΔΕΝ διαφωνώ..αλλά κ το 394 που έβγαλες μια χαρά είναι κατά τη γνώμη μου.Οι καλυτερες ταχυτητες ( για μενα ) στους καλοκαιρινους μηνες ειναι το 380-385μ/δ.
φιλε!!!!
ΣΩΣΤΟΣ!!
Σε ρώτησα επιδή ο σπαρκ είναι πέτρα,ενώ ο gt έχει μια μικρή ελαστικότητα...αυτό είναι όλο.
Κ εγώ ΔΕΝ διαφωνώ..αλλά κ το 394 που έβγαλες μια χαρά είναι κατά τη γνώμη μου.
Μη πηράξεις τίποτα.