Ναι τα σκάγια δεν θα χουν θέμα , τα βόλια είναι ο μπελάς γιαυτο θεώρησα καλυτερο τον άμμο , ούτε εξωστρακισμοι ούτε τιποτα
Έχεις δίκιο δεν το έχω γράψει... Στα 36 μέτρα είναι με τσοκ φουλ . Τα overpowder (κομμένα από παζλ με σγρομπια) μέσα στον lb6 πριν τη φελοταπα.Στρατο στα ποσα μετρα ειναι η δοκιμη ....και τι τσοκ φιλε ??
Επισεις αυτα τα overpowder που τα εβαλες ??
Έχεις δίκιο δεν το έχω γράψει... Στα 36 μέτρα είναι με τσοκ φουλ . Τα overpowder (κομμένα από παζλ με σγρομπια) μέσα στον lb6 πριν τη φελοταπα.
Οκ. Ευχαριστώ Νίκο!!!Καλα κανεις και το ψαχνεις Στρατο.!!!!
Απο την ''αλλη'' θα σου ελεγα οτι με ενα απλο βυσμα ΠΧ grago....σε αυτα τα μετρα και με φουλ τσοκ
θα ειχες 95% συγκεντρωση φιλε!!!!!
688 δεν θα εβαζα....θα τροποποιουσα το σεταπ βγαζοντας τα οβερπαουντερ CX2000-1,90X36,5+1,5 αλευρι
και θα δοκιμαζα...αυτο θα εκανα εγω...φιλε!!!
Οκ. Ευχαριστώ Νίκο!!!
ΝικοΠ κανενα σεταπ με ρελι χαρτονακι , με ΤΑΠΑ ντιανα , η μαληνη , η και με συγκερωτηρα MB32 , GRANOYLAR ,SIPE ,S4 , SE 65αρι καλυκα απο 30γραμμαρια μεχρι 32 , υπαρχει να μου πεις
τρυγονια, αγριοπεριστερα , και τσιχλα , απο 7αρι , 8αρι , 9αρι , και ντιανα , και μαλινη οχι διασπορας αλλα για ποιο κοντα , οπως στα τρυγονια και αγριοπεριστερα με 8αρια στην βοσκη που ερχονται, στα 20 και 25 μετρα
εχω ρελιαστρα χειρος , απο τον πατερα μου , και γεμιζω εντελος ερασιτεχνικα , καμια 50αρια φυσιγγια το χρονο απο το 1990 , που μερικες χρονιες , δεν γεμιζα καθολου , και τωρα μου ηρθε παλι η επιθυμια , γιαυτο λεω σεταπ με ρελι , και μαληνη που εχω αρκετες γνησιες ,και σκεφτομαι τον αυγουστο να παρω την ΛΑΣΚΑΣ 300 με ολα τα κομφορ
Ορφανεψαν τώρα!Βαριά η καλογερική στα ΕΛΤΑ
ξερεις, βγηκα και σε εθελουσια , οποτε τωρα εχω πολυ χρονο
Νικολα το σπιτι καλα μετα τον σειζμο , εμενα ευτηχος ολα καλα , μονο το σκουτερ το μπεβερλι 250αρι το πηρε η θαλασσα και το αχρηστεψε
γατα ο Κ Νικολας![]()
Για πες ρε φιλαράκι τίΕυχαριστώ κρητικέ!!!
Πρώτα ο θεός τα ορτυκάκια....
Κρίμα να χαλάσω την υπόλοιπη GP για τα ορτύκια...
Ευχαριστώ φιλάρα!!...κάτσε να εισάγει ο Κένταυρος κ θα δεις...
Ευχαριστώ Γιώργο.
Τα μισόταπα τα κίτρινα πάνε για τη Sipe....
Τα μπλε πάνε για άλλα κόλπα κ στενά τσοκ....![]()
Για πες ρε φιλαράκι αν θες πώς την μαγειρεύεις την σιπε με την μισοταπα; Γιατί λέγεται ότι δεν ταιριάζει με μισοταπο! Και μου αρέσει πάρα πολύ η άτιμη! Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!Ευχαριστώ κρητικέ!!!
Πρώτα ο θεός τα ορτυκάκια....
Κρίμα να χαλάσω την υπόλοιπη GP για τα ορτύκια...
Ευχαριστώ φιλάρα!!...κάτσε να εισάγει ο Κένταυρος κ θα δεις...
Ευχαριστώ Γιώργο.
Τα μισόταπα τα κίτρινα πάνε για τη Sipe....
Τα μπλε πάνε για άλλα κόλπα κ στενά τσοκ....![]()
Γιάννη κοίτα...η sipe δν δουλεύει σωστά με τη μισόταπα bioretabile....η χαμηλή ογκομετρία της παράλληλα με τη βαθιά φούστα του bioretabile (7,0mm), δημιουργεί κενό αέρος στο θάλαμο καύσης...(ίσως γίνει κ επικίνδυνο)...Γιατί λέγεται ότι δεν ταιριάζει με μισοταπο!
Για τη θήραμα ψάχνεις...;;;Και μου αρέσει πάρα πολύ η άτιμη!
Καλημέρα Κώστα! Για τσίχλες κ μπεκάτσα! Την γεμίζω για το 20αρι στο 120*25 και είναι θάνατος κ θα μου άρεσε η ιδέα να φτιάξω κ για το 12 με μισοταπο! Μου έβαλες ιδέες!Γιάννη κοίτα...η sipe δν δουλεύει σωστά με τη μισόταπα bioretabile....η χαμηλή ογκομετρία της παράλληλα με τη βαθιά φούστα του bioretabile (7,0mm), δημιουργεί κενό αέρος στο θάλαμο καύσης...(ίσως γίνει κ επικίνδυνο)...
Να προσπαθείς να τη δουλεύεις με μισόταπα Θώδη ή diamante....
Για τη θήραμα ψάχνεις...;;;