Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ετσι και αλλιως ......το σεταπ αυτο ''εκλεισε''....δεν νομιζω οτι μπορω να βελτιωσω περισσοτερο...

Αυτο που θα δοκιμασω ( οταν φτιαξω τον τοιχο της γειτονισας ) θα το κλεισω και με αλλα νουμερα
Ν7 - για περδικα ...να δω τι θα μου δωσει... ισως και με Ν6.
Θα ξεκινησω στα 30 μετα 35 μετρα με 3* αστρα .και στα 40 μετρα με 2* επειδη ειναι ρελι.
Τα 40 μετρα με 30 γραμμ. Ν6 δεν εχουν ''νοημα''.....αλλα σε ''δουλεια'' να βρισκομαστε....φιλε!!! :)
κ.Νίκο όταν κι'αν μπορείς δοκίμασε Granular cx 2000 1.50 x31 gr z2m 21 No.7- 7.5 6* 57.80 .
Θέλω να δούμε ομοιότητες -διαφορές με GM3

κ.Νίκο όταν κι'αν μπορείς δοκίμασε Granular cx 2000 1.50 x31 gr z2m 21 No.7- 7.5 6* 57.80 .
Θέλω να δούμε ομοιότητες -διαφορές με GM3

Nα στο στησω Λαμπη μου!!! Αυτο το 57,8....δεν σου κρυβω οτι ''εβγαλε'' τα ματια βρε φιλε!!!

Εισαι σιγουρος για τον Ζ2Μ21 και το 57,8 ???

Εβγαλα ογκομετρια σε καλυκα Τ3 Σεντιτ......και εχω 12,8 Κενο ΑΠΑΤΗΤΟ χωρο φιλε!!!

Με Ζ2Μ24 εχω 10 χιλιοστα κενο απατητο χωρο....

Επισεις πες μου ....μετρα και τσοκ..

Ένα κομμάτι του τοίχου,να το επενδύσετε με πέτρα Καρύστου,γιατί ως τα χριστούγεννα θα ξανά χτίζεις.....yelling..very funny.

Ποια Καρυστου βρε φιλαρα !!!! Μια τουφεκια με βολια να φαει η πετρα Καρυστου....θα βρεθει απο την
Σαμο....στην Καρυστο παλι....
Την λυση την ξερω...6 χιλιοστα λαμαρινα 1χ1.....αλλα ποιος σηκωνει τα 70 -75 κιλα που ζυγιζει....!!!!

Nα στο στησω Λαμπη μου!!! Αυτο το 57,8....δεν σου κρυβω οτι ''εβγαλε'' τα ματια βρε φιλε!!!

Εισαι σιγουρος για τον Ζ2Μ21 και το 57,8 ???

Εβγαλα ογκομετρια σε καλυκα Τ3 Σεντιτ......και εχω 12,8 Κενο ΑΠΑΤΗΤΟ χωρο φιλε!!!

Με Ζ2Μ24 εχω 10 χιλιοστα κενο απατητο χωρο....

Επισεις πες μου ....μετρα και τσοκ..
Βάλε ένα μόνο χαρτάκι cal 20 1mm μέσα στο z2m 21 και κλείσε το εκεί . Μέτρα 30 τσόκ **** (4)

Ποια Καρυστου βρε φιλαρα !!!! Μια τουφεκια με βολια να φαει η πετρα Καρυστου....θα βρεθει απο την
Την λυση την ξερω...6 χιλιοστα λαμαρινα 1χ1.....αλλα ποιος σηκωνει τα 70 -75 κιλα που ζυγιζει....!!!!
Εάν η γειτόνισα είναι καλή σημαδέψτε και κανα εσώρουχο! Θα της πεις πιο σέξυ ακόμα! .....

Εάν η γειτόνισα είναι καλή σημαδέψτε και κανα εσώρουχο! Θα της πεις πιο σέξυ ακόμα! .....

Εχω διαμαντι γειτονισα....με ολη την σημασια της λεξης!!! Πανω απ'ολα ανθρωπος.....ποια αλλη θα
ανεχοταν ολα αυτα που κανω!!!! Ολη μερα το μπαμ -μπουμ μες τα αυτια της ειναι!!!
Τιποτα το ΠΟΝΗΡΟ.....Και οποιος μου θιξει την γειτονισα.....του εκοψα και την καλημερα!!!
Μονο καλα λογια.....για την γειτονισα μου.....Ο γειτονας....και ο Θεος λεει ο λαος μας!!!! :)

Ετσι και αλλιως ......το σεταπ αυτο ''εκλεισε''....δεν νομιζω οτι μπορω να βελτιωσω περισσοτερο...

Αυτο που θα δοκιμασω ( οταν φτιαξω τον τοιχο της γειτονισας ) θα το κλεισω και με αλλα νουμερα
Ν7 - για περδικα ...να δω τι θα μου δωσει... ισως και με Ν6.
Θα ξεκινησω στα 30 μετα 35 μετρα με 3* αστρα .και στα 40 μετρα με 2* επειδη ειναι ρελι.
Τα 40 μετρα με 30 γραμμ. Ν6 δεν εχουν ''νοημα''.....αλλα σε ''δουλεια'' να βρισκομαστε....φιλε!!! :)
Να φανταστώ οτι στον τοιχο της γειτόνισσας εβαλεςκαι εναν πινακα, λιγα χαρτόνια στην ακρη και βαση για τον χρονογράφο;

Νικολα θα σε ρωτησω τη γνωμη σου κερδιζει η χανει καποιος συνολικα αν αντι για αστεροειδη κλεινει παντα ρελι .Σιγουρα φτιαχνει φυσιγγι χαμηλοτερων πιεσεων τα υπολοιπα απο τις δοκιμες σου πως τα κρινεις

Γιαννη μου εκει που εχουμε παει το επιπεδο της Ιδιογομωσης.....φτιαχνουμε ''αγγέλους''.....και στα δυο
κλεισιματα.....Το αστερι ειναι για περισσοτερα μετρα και οπως πολυ καλα το ξερεις το ρελι για ποιο κοντα.
Μιλαω για ''νορμαλ'' φυσιγγια.....και οχι για κοντρα δοσεις σε ρελιαστο....που φτιαχνει ο φιλος μου
ο κουζουλος..... ( καλα να ειναι....)
Τα παντα ειναι θεμα γνωσεων.... και μετα ερχονται τα εργαλεια....Αν εχεις λιγες γνωσεις...και με μια
ρελιαστρα χειρος βγαζεις πολυ καλα φυσιγγια.....οι γνωσεις σε αυτο το σαιτ....βλεπεις οτι μοιραζονται
απλοχερα απο ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....
Το εχω ξανα γραψει.....εχω εναν πολυ καλο φιλο...που ξεκινησε με μια ρελιαστρα χειρος....και μεχρι να
αποκτισει μηχανη.....μου πεταξε πολλες φορες τα ματια εξω με τα φυσιγγια της ρελιαστρας!!!

Το θεμα των πιεσεων σε νορμαλ φυσιγγια δεν το συζηταμε....ειναι μικρες ....και πανω απο ΟΛΑ ολα τα
σεταπ που γραφονται ....ειναι ασφαλη ....ειτε ειναι σε αστερι ειτε ειναι σε ρελι.
Οτι γουσταρει ο καθε ενας διαλεγει....αρκει να ακολουθει ΠΙΣΤΑ το στησιμο του σεταπ φιλε!!

Να φανταστώ οτι στον τοιχο της γειτόνισσας εβαλεςκαι εναν πινακα, λιγα χαρτόνια στην ακρη και βαση για τον χρονογράφο;

Oxι. Ολα μεταφερονται....απο το χαρτονι και τα χαρτια του στοχου....το τραπεζακι που στηριζω το
οπλο...το καρεκλακι που καθομαι....ο ταχογραφος...Τα παντα....Δεν αφηνω ''στοιχεια''....εκτος απο τον
τοιχο της γειτονισας....δεν φαινεται τιποτα...και τον τοιχο...για να τον δεις εκει που ειναι ( 50 μετρα μακρια )
πρεπει να ξερεις ....για να καταλαβεις πως καταντησε ετσι!!!!

Σας το ξανα λεω....ειναι διαμαντι ανθρωπος.....ουτε ''κουβεντα'' δεν πει για τον τοιχο....εγω ειπα στον
φιλο μου να φτιαξουμε.....για μην παραγινω γαιδαρος!!!

Τέσσερις παλετες κύριε Νίκο δυο μπροστά μια σε κάθε άκρη φράξε και με ξυλα τα κενά και ρίξε ένα κυβικό άμμο μέσα να γλιτώσεις και τα μεροκαματα στα χτισίματα . Θα βάζεις και δυο στόχους πάνω να κανείς λιγότερα δρομολόγια .

Τέσσερις παλετες κύριε Νίκο δυο μπροστά μια σε κάθε άκρη φράξε και με ξυλα τα κενά και ρίξε ένα κυβικό άμμο μέσα να γλιτώσεις και τα μεροκαματα στα χτισίματα . Θα βάζεις και δυο στόχους πάνω να κανείς λιγότερα δρομολόγια .

Κωνσταντινε μου , δεν θελω να ειναι μονιμα εκει....Αυτος ειναι και ο λογος που ξανασκεφτηκα το
θεμα της λαμαρινας....Σκεφτηκα κατι ποιο απλο ....μεταφερεται ευκολα...και θα φρεναρει τα σκαγια
ωστε να μην φτανουν στον τοιχο. Ισως να κανω λαθος....αλλα μονο αν δοκιμασω θα το μαθω.
Θα παρω φυλλα νταουν 5χιλιοστα παχος...Θα βαλω 6 φυλλα και ενδιαμεσα σε καθε φυλλο υαλοβαμβακα
στο τελευταιο φυλλο στο πισω μερος ενα φυλλο κοντρα πλακε 6χιλιοστα.
Πιστευω οτι τα σκαγια θα τα ''κρατησω''....και παραλληλα δεν εχει βαρος μεταφερεται ευκολα...και το
κοστος δεν ειναι μεγαλο.
Τωρα για τα βολια....ειναι αλλη ''ιστορια''.....εκει θα δω τι θα κανω φιλε μου!!!

Κωνσταντινε μου , δεν θελω να ειναι μονιμα εκει....Αυτος ειναι και ο λογος που ξανασκεφτηκα το
θεμα της λαμαρινας....Σκεφτηκα κατι ποιο απλο ....μεταφερεται ευκολα...και θα φρεναρει τα σκαγια
ωστε να μην φτανουν στον τοιχο. Ισως να κανω λαθος....αλλα μονο αν δοκιμασω θα το μαθω.
Θα παρω φυλλα νταουν 5χιλιοστα παχος...Θα βαλω 6 φυλλα και ενδιαμεσα σε καθε φυλλο υαλοβαμβακα
στο τελευταιο φυλλο στο πισω μερος ενα φυλλο κοντρα πλακε 6χιλιοστα.
Πιστευω οτι τα σκαγια θα τα ''κρατησω''....και παραλληλα δεν εχει βαρος μεταφερεται ευκολα...και το
κοστος δεν ειναι μεγαλο.
Τωρα για τα βολια....ειναι αλλη ''ιστορια''.....εκει θα δω τι θα κανω φιλε μου!!!
Ναι τα σκάγια δεν θα χουν θέμα , τα βόλια είναι ο μπελάς γιαυτο θεώρησα καλυτερο τον άμμο , ούτε εξωστρακισμοι ούτε τιποτα

Ο φιλος ο Λαμπης.....λαμβανει ??? Και ολοι φιλοι και συναδελφοι !!!!
Λαμπη μου ακου ( διαβασε ) τι εκανα....τι αποτελεσματα βγηκαν φιλε!!!
Το σεταπ το εστησα σε καλυκα Σεντιτ Τ3 - CX2000 -1,50X31 -Z2M21+1cal 20 - N7- 8* -68,5 -57,8. K.A.X 12,3χιλ. Απατητο...σε 2 σταδια...
Εστησα ακομα ενα το ΙΔΙΟ με την διαφορά οτι εκανα χρηση 3του σταδιου και ρελιασα στα 57 χιλιοστα.

Δεν ξερω τι κανει η GM3 στα 57,8 ....και αν ειναι ιδια με την granular....αλλα το σεταπ της granular στα 57,8
δεν ειναι ουτε για γαμους καλο.... ( για μενα ) ειναι για τα σκουπιδια φιλε !!!!
Και πολυ καλα εκανες και μου ειπες να το δοκιμασω για να δουμε διαφορές!!!

Τωρα,,,,αυτο που ειναι ρελιασμενο στα 57 χιλιοστα.....το φυσιγγιο εχει ''αξιοπρεπεια''...
Σου γραφω αποτελεσματα....και αν μπορεσω....θα βαλω φωτο.

Φυσιγγιο 68,5 - 57 ,8 χιλιοστα .- 30 ΜΕΤΡΑ 4* αστρα μαμα τσοκ V1,5-384m/s Συγκεντρωση 341-186= 54%

Φυσιγγιο 68,5 -57 χιλιοστα - 30 ΜΕΤΡΑ 4* αστρα μαμα τσοκ V1,5-388m/s Συγκεντρωση 341 -228 = 67%

Αυτα ειναι φιλε. :)

Ο φιλος ο Λαμπης.....λαμβανει ??? Και ολοι φιλοι και συναδελφοι !!!!
Λαμπη μου ακου ( διαβασε ) τι εκανα....τι αποτελεσματα βγηκαν φιλε!!!
Το σεταπ το εστησα σε καλυκα Σεντιτ Τ3 - CX2000 -1,50X31 -Z2M21+1cal 20 - N7- 8* -68,5 -57,8. K.A.X 12,3χιλ. Απατητο...σε 2 σταδια...
Εστησα ακομα ενα το ΙΔΙΟ με την διαφορά οτι εκανα χρηση 3του σταδιου και ρελιασα στα 57 χιλιοστα.

Δεν ξερω τι κανει η GM3 στα 57,8 ....και αν ειναι ιδια με την granular....αλλα το σεταπ της granular στα 57,8
δεν ειναι ουτε για γαμους καλο.... ( για μενα ) ειναι για τα σκουπιδια φιλε !!!!
Και πολυ καλα εκανες και μου ειπες να το δοκιμασω για να δουμε διαφορές!!!

Τωρα,,,,αυτο που ειναι ρελιασμενο στα 57 χιλιοστα.....το φυσιγγιο εχει ''αξιοπρεπεια''...
Σου γραφω αποτελεσματα....και αν μπορεσω....θα βαλω φωτο.

Φυσιγγιο 68,5 - 57 ,8 χιλιοστα .- 30 ΜΕΤΡΑ 4* αστρα μαμα τσοκ V1,5-384m/s Συγκεντρωση 341-186= 54%

Φυσιγγιο 68,5 -57 χιλιοστα - 30 ΜΕΤΡΑ 4* αστρα μαμα τσοκ V1,5-388m/s Συγκεντρωση 341 -228 = 67%

Αυτα ειναι φιλε. :)
Νάσαι πάντα καλά κ.Νίκο .Ευχαριστούμε

Status
Not open for further replies.
Back