Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα Γιάννη.!!
Δοκιμασμένο στην τσίχλα, σε καρτέρι...
12/67,5 Cx2000 Sipe 1.45x30 μισόταπα Θώδη 25+0.3m χαρτάκι Νο9 ή 9.5 ή 10 στα 56.3m.. Κ.Α.Χ. 11mm V 1.5 400m/s....στα κοντινά κάτω των 20m άνοιξε τσοκ 5* φίλε.....

Για μπεκάτσα 12/65,5 UEE Sipe 1.60x33 μισόταπα diamante No8 ή 8.5 ή 9 τζαμάκι ΡΕΛΙ στα 59.8mm...Κ.Α.Χ. 6mm

Καλή επιτυχία Γιάννη.!!

Να την πάρεις Νικόλα!!
Αξίζει στο έπακρο για μ'ένα...δίνουν μέτρα.....η μισόταπα Θώδη έχει βάθος φούστας 4.0mm...ενώ ο Diamante 4.8mm...

Tι περισσοτερο απο την μισοταπα diamante δινει η μισοταπα του Θωδη Κωστη ??

Tι περισσοτερο απο την μισοταπα diamante δινει η μισοταπα του Θωδη Κωστη ??
Τίποτα το ιδιαίτερο...δίνει λίγο πιό έντονα κέντρα κ παράλληλα παίρνει παραπάνω πάτημα από τη diamante που είναι σκληρή!!
Αξίζει να ασχοληθείς...κ το πιο βασικό είναι, ότι κάνει κ λίγο καλύτερη έμφραξη λόγο χοντρής φούστας....

Καλημέρα Γιάννη.!!
Δοκιμασμένο στην τσίχλα, σε καρτέρι...
12/67,5 Cx2000 Sipe 1.45x30 μισόταπα Θώδη 25+0.3m χαρτάκι Νο9 ή 9.5 ή 10 στα 56.3m.. Κ.Α.Χ. 11mm V 1.5 400m/s....στα κοντινά κάτω των 20m άνοιξε τσοκ 5* φίλε.....

Για μπεκάτσα 12/65,5 UEE Sipe 1.60x33 μισόταπα diamante No8 ή 8.5 ή 9 τζαμάκι ΡΕΛΙ στα 59.8mm...Κ.Α.Χ. 6mm

Καλή επιτυχία Γιάννη.!!
Ευχαριστώ Κώστα μόλις τα φτιάξω θα σου πω και τα αποτελέσματα!

Τίποτα το ιδιαίτερο...δίνει λίγο πιό έντονα κέντρα κ παράλληλα παίρνει παραπάνω πάτημα από τη diamante που είναι σκληρή!!
Αξίζει να ασχοληθείς...κ το πιο βασικό είναι, ότι κάνει κ λίγο καλύτερη έμφραξη λόγο χοντρής φούστας....

Να εισαι καλα , και σε ευχαριστω Κωστή μου!!!! Δεν θα ασχοληθω.....τι να το κανω το ποιο εντονο κεντρο ??
Να βγαλω περισσοτερα μετρα ?? Δεν τα θελω.....την μισοταπα την δουλευω μεχρι τα 25 με 4* αστρα.
Για ποιο κοντα κυλινδρο......Εαν χρειαστω περισσοτερα μετρα κλεινω και βαζω 3* αστρα....
Με την diamante δεν ειχα ποτε καταλοιπα στην καννη μου...
Σε ρωτησα για να ξερω....Εσυ ξερεις με ποσες μπαρουτες και πραγματα ''παλευω''.....μην βαλω και
αλλα στο κεφαλι μου φιλε!!!

Λοιπόν εχθές στο σκοπευτήριο βγήκαν κάποια συμπεράσματα...
Η MB 32 στο 1,65 Χ 32 με Z2m 21 στα 56, 5 και με Τασκώφ 22 έδωσαν πολύ γεμάτα σπασίματα στα πιατάκια σε όλες τις αποστάσεις! Επίσης η Α1 στο 1, 60 Χ 30 σε αστέρι και ρέλι με Giovanni 24 και GT 24 επίσης πολύ ωραία και πολύ εύκολα το βρήκα σκοπευτικά.

Λοιπόν εχθές στο σκοπευτήριο βγήκαν κάποια συμπεράσματα...
Η MB 32 στο 1,65 Χ 32 με Z2m 21 στα 56, 5 και με Τασκώφ 22 έδωσαν πολύ γεμάτα σπασίματα στα πιατάκια σε όλες τις αποστάσεις! Επίσης η Α1 στο 1, 60 Χ 30 σε αστέρι και ρέλι με Giovanni 24 και GT 24 επίσης πολύ ωραία και πολύ εύκολα το βρήκα σκοπευτικά.
Ωραίος ο παίχτης!!

Μονο ευκολο δεν ειναι να φτιαχτη
Μπραβο Βασιλη μου!!! :) Οποτε μπορεσεις στειλε μου μισο κιλο.....και μετα ......θα γελασει καθε ''πικραμενος''....;).big smile.
Αν το επιχηρίσεται ΠΟΤΕ να μη χρησιμοποιήσετε,μεταλλικό αντικείμενο κατά την ανάδευση ή στούμπιγμα....
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΞΥΛΙΝΟ...
(Ένα γουδί π.χ.)...αυτά................

Αν το επιχηρίσεται ΠΟΤΕ να μη χρησιμοποιήσετε,μεταλλικό αντικείμενο κατά την ανάδευση ή στούμπιγμα....
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΞΥΛΙΝΟ...
Αλλιώς θα δούμε το έργο "Ο Καλόγερος Σαμουήλ στο Κούγκι"......... .

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΞΥΛΙΝΟ...

Βρε συ Κωστη μου....μπερδεψες τους ιδιογομωτες.....με τους ''κασταναδες''..... ??? Καλη η συμβουλη σου...
και οι κασταναδες πολυ συμπαθεις ομαδα ανθρωπων για μενα!!!! .big smile.

Που να γνωρίσεις κ τους βερικοκάδες,να δεις τη εστί βερίκοκο..... .big smile. .yelling.

Μην τα λες αυτα σε μενα.....Να τα λες σε αυτους που εχουν την ηλικια σου....... :)

Μην ξεχνας.... ο γέρος φιλος σου , εκτος απο τα χρονια που εχει στην ''καμπουρα'' του.....
εκανε ''δικτακτορικο'' στο Σταυροδρομι των λαων.... ( οπως το λεω εγω ) και εκει γνωρισε
ΟΛΕΣ τις ρατσες της υφηλιου !!!!!:):cool:

ΥΓ. Τα βερικοκα....μονο για κομποστα ειναι φιλε!!!!.big smile.

Γιάννη κοίτα...η sipe δν δουλεύει σωστά με τη μισόταπα bioretabile....η χαμηλή ογκομετρία της παράλληλα με τη βαθιά φούστα του bioretabile (7,0mm), δημιουργεί κενό αέρος στο θάλαμο καύσης...(ίσως γίνει κ επικίνδυνο)...
Να προσπαθείς να τη δουλεύεις με μισόταπα Θώδη ή diamante....

Για τη θήραμα ψάχνεις...;;;
Κώστα ποια από τις 2 μπένει πιο εφαρμοστά στον κάλυκα? Να μην γυρίζεις το φυσίγγι ανάποδα και φεϋγει όλη η πυρίτιδα!

Status
Not open for further replies.
Back