Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αύριο θα παραλάβω την sipe και θέλω να γεμίσω 2 3 φυσίγγια για δοκιμή. Στα 30 γραμμάρια με 9 νούμερο πόσο πυρίτιδα να βάλω (κλείσιμο αστέρι); Επίσης σε διασποράς πόσα γραμμάρια είναι το μίνιμουμ που μπορούμε να κλείσουμε με τη sipe;

Αύριο θα παραλάβω την sipe και θέλω να γεμίσω 2 3 φυσίγγια για δοκιμή. Στα 30 γραμμάρια με 9 νούμερο πόσο πυρίτιδα να βάλω (κλείσιμο αστέρι); Επίσης σε διασποράς πόσα γραμμάρια είναι το μίνιμουμ που μπορούμε να κλείσουμε με τη sipe;

Στρατο με ποσα σταδια κλεινεις ??

Τα 30 γραμμαρια για διασπορας ειναι οριακα σαν φυσιγγιο ....και οχι για την sipe...
Kατω απο 30 γραμμαρια....τι το θελεις το διασπορας ???

Τι υλικα εχεις

Στρατο με ποσα σταδια κλεινεις ??

Τα 30 γραμμαρια για διασπορας ειναι οριακα σαν φυσιγγιο ....και οχι για την sipe...
Kατω απο 30 γραμμαρια....τι το θελεις το διασπορας ???
Μέχρι 3 Νίκο. Αλλά θέλω ένα φυσίγγι 30 γράμμαρια με συγκεντρωτηρα και ρωτάω μέχρι πόσα γραμμάρια είναι το λιγοτερο που μπορούμε να γεμίσουμε τη σιπε σε διασποράς...

Μέχρι 3 Νίκο. Αλλά θέλω ένα φυσίγγι 30 γράμμαρια με συγκεντρωτηρα και ρωτάω μέχρι πόσα γραμμάρια είναι το λιγοτερο που μπορούμε να γεμίσουμε τη σιπε σε διασποράς...

Και 28 γραμμαρια μπορεις να κανεις διασπορας....αλλα τι νοημα εχει διασπορας με τοσα λιγα
σκαγια??
Τα διασπορας.....επειδη ειναι διασπορας 32 γραμμαρια τα κανουμε....αλλοι τα κανουν 34 και 36
γραμμαρια.

Θα σου γραψω καποια σεταπ με συγκεντρωτηρα απο 28 μεχρι και 32 γραμμαρια...και αποφασισε
εσυ ποιο απο ολα θα κλεισεις...

Και 28 γραμμαρια μπορεις να κανεις διασπορας....αλλα τι νοημα εχει διασπορας με τοσα λιγα
σκαγια??
Τα διασπορας.....επειδη ειναι διασπορας 32 γραμμαρια τα κανουμε....αλλοι τα κανουν 34 και 36
γραμμαρια.

Θα σου γραψω καποια σεταπ με συγκεντρωτηρα απο 28 μεχρι και 32 γραμμαρια...και αποφασισε
εσυ ποιο απο ολα θα κλεισεις...
Λέω εγώ τώρα... με 9 νούμερο σκάγια γιατί να ανεβεις πάνω από 30 γραμμάρια στο ορτύκι ας πούμε η και στην τσίχλα....νομίζω είναι αρκετά. μπορεί να κάνω και λάθος...στη μπεκάτσα ας πούμε οκ να ανέβουμε στα 33-34 γραμμάρια σε πυκνό.αν κάνω λάθος διορθώστε με δεν έχω πρόβλημα....

Καλυκας ΜΑΧΑΜ -UEE -1,40X28 -GT27 -N9 - KAX 10 χιλ. 68,5 - 57,7

Καλυκας ΜΑΧΑΜ -UEE - 1,40X28 - REX-N9 -KAX 9χιλ. 68,5 -58

Καλυκας ΜΑΧΑΜ-UEE-1,45X30 -SPARK -N9 -KAX 10,5 χιλ. 68,5 -57,5

Καλυκας ΜΑΧΑΜ-UEE- 1,45X30 - PISTON25 - N9-KAX 10,5- 68,5- 57,5

Προσεξε ...οι ογκομετριες αλλαζουν σε καλυκα ΣΕΝΤΙΤ και ΝΟΒΕΛ....Επισεις τσεκαρισε αυτες που
σου δινω σε ΜΑΧΑΜ καλυκα....ετυχε σε διαφορετικη παρτιδα απο τους ΙΔΙΟΥΣ καλυκες να εχω
μικροδιαφορες...

Οι ταχυτητες δεν ξεπερνουν τα 400μ/δ.....Απο 385 εως 395 μ/δ εισαι....

Εαν θελεις πολυ γρηγορο...ΚΛΕΙΣΕ CX2000 -1,55X28 -PISTON25 = V1,5 - 435+ :D

Καλυκας ΜΑΧΑΜ -UEE -1,40X28 -GT27 -N9 - KAX 10 χιλ. 68,5 - 57,7

Καλυκας ΜΑΧΑΜ -UEE - 1,40X28 - REX-N9 -KAX 9χιλ. 68,5 -58

Καλυκας ΜΑΧΑΜ-UEE-1,45X30 -SPARK -N9 -KAX 10,5 χιλ. 68,5 -57,5

Καλυκας ΜΑΧΑΜ-UEE- 1,45X30 - PISTON25 - N9-KAX 10,5- 68,5- 57,5

Προσεξε ...οι ογκομετριες αλλαζουν σε καλυκα ΣΕΝΤΙΤ και ΝΟΒΕΛ....Επισεις τσεκαρισε αυτες που
σου δινω σε ΜΑΧΑΜ καλυκα....ετυχε σε διαφορετικη παρτιδα απο τους ΙΔΙΟΥΣ καλυκες να εχω
μικροδιαφορες...

Οι ταχυτητες δεν ξεπερνουν τα 400μ/δ.....Απο 385 εως 395 μ/δ εισαι....

Εαν θελεις πολυ γρηγορο...ΚΛΕΙΣΕ CX2000 -1,55X28 -PISTON25 = V1,5 - 435+ :D
Ευχαριστώ Νίκο!!! Θέλω να έχω κάτι να ξεκινήσω το ψάξιμο γιατί διαβάζω ότι έχει αλλάξει λίγο η σιπε τα τελευταία χρόνια...

Μπήκες κ εσύ στν ίσιο δρόμο...από αύριο και επίσημα μπορείς κ εσύ να λέγεσαι ιδιογομωτής.... .yel. .love.

Τα 30gr με οποιαδήποτε πυρίτιδα ή κ τα 28gr
(για cal.12 μιλάω) θέλει λίγο πατεντάρισμα κατά τη γνώμη μου για να μπορέσει να διασκορπιστεί αυτή η μικρή στύλη των σκαγίων....αυτό δν σημένει πως δν μπορεί να δουλέψει ένα setup στα 28 ή 30gr σε διασποράς....θέλει το μαγηρεματάκι του...

Μπήκες κ εσύ στν ίσιο δρόμο...από αύριο και επίσημα μπορείς κ εσύ να λέγεσαι ιδιογομωτής.... .yel. .love.
Λες να κολλήσω σιπιτιδα;;;; :p :p :p

Τα 30gr με οποιαδήποτε πυρίτιδα ή κ τα 28gr
(για cal.12 μιλάω) θέλει λίγο πατεντάρισμα κατά τη γνώμη μου για να μπορέσει να διασκορπιστεί αυτή η μικρή στύλη των σκαγίων....αυτό δν σημένει πως δν μπορεί να δουλέψει ένα setup στα 28 ή 30gr σε διασποράς....θέλει το μαγηρεματάκι του...
Κάτι θα κάνουμε...κάτσε να δω τι ταχύτητες βγάζει με συγκεντρωτηρα στα 30 32 γραμμάρια και μετά αναλόγως θα πράξω...

Λέω εγώ τώρα... με 9 νούμερο σκάγια γιατί να ανεβεις πάνω από 30 γραμμάρια στο ορτύκι ας πούμε η και στην τσίχλα....νομίζω είναι αρκετά. μπορεί να κάνω και λάθος...στη μπεκάτσα ας πούμε οκ να ανέβουμε στα 33-34 γραμμάρια σε πυκνό.αν κάνω λάθος διορθώστε με δεν έχω πρόβλημα....

Τι ειμαι εγω βρε φιλε για να σε διορθωσω.....Αυτα ειναι γουστα....και τι γουσταρει ο καθε ενας να
ριχνει.
Πριν χρονια ειχα φτιαξει ενα σεταπ ....για εναν καλο φιλο....που δεν μπορουσε να ''σταυρωσει''
ορτυκι....
Τελικα με αυτο το φυσεκι.....εφτιαξε η ψυχολογια του.... πηγε και σκοπευτηριο.......και τωρα ριχνει
24 γραμμαρια !!! ;) :)

12.JPG

Τι ειμαι εγω βρε φιλε για να σε διορθωσω.....Αυτα ειναι γουστα....και τι γουσταρει ο καθε ενας να
ριχνει.
Πριν χρονια ειχα φτιαξει ενα σεταπ ....για εναν καλο φιλο....που δεν μπορουσε να ''σταυρωσει''
ορτυκι....
Τελικα με αυτο το φυσεκι.....εφτιαξε η ψυχολογια του.... πηγε και σκοπευτηριο.......και τωρα ριχνει

View attachment 29441
Μη μου πεις ότι μετά το έτρωγε το ορτύκι

Μη μου πεις ότι μετά το έτρωγε το ορτύκι

Δεν ξερω για τοτε....αλλα ηταν τρισευτυχισμενος οταν το επαιρνε!!! Εκανε σαν μικρο παιδι...
Πρωταρης στο κυνηγι.....αλλα πολυ εμπειρος και ''δυνατος'' ψαρας...Απο τους Φουρνους ....νησακι
μεταξυ Σαμου και Ικαριας...Φοβερος ψαρας....και τωρα πολυ καλος κυνηγος και σκοπευτης!!!!
Τωρα σιγουρα τα τρωει Κυριακο !!!! :)

ριχνει.
ορτυκι....

View attachment 29441
Του εύχομαι κ semi magnum disperser No10......

Σε παντρεβομε αμεσος .very funny. .yel.
Σοβαρεψου.....yelling.
Ρε Γιάννη τι πυρίτιδα είναι αυτή ρε φίλε....
δε θέλει βύσμα... ουρανοξύστη θέλει για να κλείσεις σε αστέρι....
Πρέπει να πάρω πιο ψηλούς συγκεντρωτηρες...
Για τη ώρα θα κλείσω σε ρελι για καμία δοκιμή...
Έκλεισα σήμερα ενα φυσίγγι δοκιμαστικά σε 12/67 κάλυκα με 688 1,40x28 ν9 σκάγια
v zero25 με χαρτάκι 1 χιλιοστό στον πάτο του,τελικό 56,3 και για να κλείσει σωστά ήθελε και 3ο στάδιο...
Sipe =.tired.

Σοβαρεψου.....yelling.
Ρε Γιάννη τι πυρίτιδα είναι αυτή ρε φίλε....
δε θέλει βύσμα... ουρανοξύστη θέλει για να κλείσεις σε αστέρι....
Πρέπει να πάρω πιο ψηλούς συγκεντρωτηρες...
Για τη ώρα θα κλείσω σε ρελι για καμία δοκιμή...
Έκλεισα σήμερα ενα φυσίγγι δοκιμαστικά σε 12/67 κάλυκα με 688 1,40x28 ν9 σκάγια
v zero25 με χαρτάκι 1 χιλιοστό στον πάτο του,τελικό 56,3 και για να κλείσει σωστά ήθελε και 3ο στάδιο...
Sipe =.tired.
Αυτές οι λεπτοκοντοπύθαρες μελαχρινές, έχουν όλη την κ...α μέσα τους! Δεν ρώταγες πριν μπλέξεις???

Status
Not open for further replies.
Back