Οκ.Ευχαριστω!!!Δουλευετην στα χαμηλα με ρεξ και σπαρκ.αν θες σφικτες κατανομες
Οκ.Ευχαριστω!!!Δουλευετην στα χαμηλα με ρεξ και σπαρκ.αν θες σφικτες κατανομες
Τραβάτε με κι ας κλαιω....Αυτές οι λεπτοκοντοπύθαρες μελαχρινές, έχουν όλη την κ...α μέσα τους! Δεν ρώταγες πριν μπλέξεις???
Οταν την δουλεψης θα δεις τη κανη,αυτο το μαγικο υλικοΤραβάτε με κι ας κλαιω....
Ναι ναι...... αν εχει μπαρμπεκιου...βρηκε το καλητερο προσαναμαΟταν την δουλεψης θα δεις τη κανη,αυτο το μαγικο υλικο
Δεν θελη κοπο,θελη τροποΝαι ναι...... αν εχει μπαρμπεκιου...βρηκε το καλητερο προσαναμα
Ποιο είναι το καλυτερο φορτίο για την Sipe ρε φωτοβολιδα ;; που δείχνει την αξία της ;;; προσεξε την απάντηση σουΔεν θελη κοπο,θελη τροπο
Μόλις την έπιασα στα χέρια μου....αλλά από αυτά που βλέπω...θα έλεγα ότι δεν έχει... Ίσως η μόνη πυρίτιδα που πάει παντού.Ποιο είναι το καλυτερο φορτίο για την Sipe ρε φωτοβολιδα ;; που δείχνει την αξία της ;;; προσεξε την απάντηση σου
Η s4 κάνει το καλύτερο προσάναμα κακομοίρηηηηηη......ναι η s4....αυτή που έχει κ παραπάνω νιτρογλυκερίνηηη από τη sipe.....Ναι ναι...... αν εχει μπαρμπεκιου...βρηκε το καλητερο προσαναμα
Άκου καλυτερο προσαναμα η S4......Η s4 κάνει το καλύτερο προσάναμα κακομοίρηηηηηη......ναι η s4....αυτή που έχει κ παραπάνω νιτρογλυκερίνηηη από τη sipe.....![]()
![]()
![]()
Η s4 ειναι πουταναρα παει σφερα...θελει @@@ να την κουμανταρις η αλλη η ακατανομαστη ακομα ερχεταιΗ s4 κάνει το καλύτερο προσάναμα κακομοίρηηηηηη......ναι η s4....αυτή που έχει κ παραπάνω νιτρογλυκερίνηηη από τη sipe.....![]()
![]()
![]()
Έχεις δει πολλά μ..νι..@, να κουμαντάρουν sipe δηλαδή...;;;;θελει @@@ να την κουμανταρις
Επειδή γεμιζω Sipe θεωρώ τα 35 γρ σαν το τελειότερο φορτίο σε αστέρι, εκεί βγάζει δόντια, το να γεμίζουμε μια προοδευτικη διβασικη πυριτιδα σε 28 κ 30 γρ κατά την γνώμη μου εινσι ένας ανωφελος κόποςΓια μεναα 34 γρ στα χονδρα.κααι 28 στα ψιλα.και 38 στα εξτρημ
μα η sipe δεν ειναι προοδευτικη πυριτηδα ειναι χ32 τα 35 γρ που λες ειναι το μαξιμουμ , προοδευτικη ειναι η mb36,psb2 ,psb2 sp !!!Επειδή γεμιζω Sipe θεωρώ τα 35 γρ σαν το τελειότερο φορτίο σε αστέρι, εκεί βγάζει δόντια, το να γεμίζουμε μια προοδευτικη διβασικη πυριτιδα σε 28 κ 30 γρ κατά την γνώμη μου εινσι ένας ανωφελος κόπος
Μόλις την έπιασα στα χέρια μου....αλλά από αυτά που βλέπω...θα έλεγα ότι δεν έχει... Ίσως η μόνη πυρίτιδα που πάει παντού.
H Sipe εχει την ιδια προοδευικοτητα με την Psb2 ,σχεδον την ιδια με την Μβ 36 , ειναι χ 35 φιλε σε αστερι η Sipe , κ σε παραδοσιακο ρελι φτανει τα 38 γρ ανετα , καπου εχετε μπερδευτει ολοι , αν θελεις διβασικη χ32 μονο S4μα η sipe δεν ειναι προοδευτικη πυριτηδα ειναι χ32 τα 35 γρ που λες ειναι το μαξιμουμ , προοδευτικη ειναι η mb36,psb2 ,psb2 sp !!!
Ειχα ενα φιλαρακι απο φουρνους καπετανιο , στην σεαπΔεν ξερω για τοτε....αλλα ηταν τρισευτυχισμενος οταν το επαιρνε!!! Εκανε σαν μικρο παιδι...
Πρωταρης στο κυνηγι.....αλλα πολυ εμπειρος και ''δυνατος'' ψαρας...Απο τους Φουρνους ....νησακι
μεταξυ Σαμου και Ικαριας...Φοβερος ψαρας....και τωρα πολυ καλος κυνηγος και σκοπευτης!!!!
Τωρα σιγουρα τα τρωει Κυριακο !!!!![]()
S4×32 sipe×33.. ελάχιστα πιο προοδευτική η sipe παει μέχρι 35....σε κόντρα δόσεις γεμίζουμε ότι θέλουμε...Σε δικές μου δοκιμές Sipe και S4 είχαν ακριβώς την ίδια ταχύτητα καύσης και έδιναν τα ίδια βαλλιστικά αποτελέσματα (αγορασμένες προ 10ετίας, χύμα).