Ναι νικο 12/70/16 νικελΟΚ....σε νομπελ καλυκα ειναι κλεισμενο ??
Και το ολικο υψος του φυσιγγιου κλεισμενο ειναι 57,7 ???
Εγω ποτε δεν κατεβενο κατο απο 57,6/7 το πολυ ...αλλα δεν πηραζει αφου εχουμε καλη μαγια ψωμι θα κανουμε...Εχουμε διαφορές Ηλια...και δεν ξερω που ειναι το λαθος....
Εκλεισα σε ακοπο καλυκα 68,9 με κενο χωρο 11 χιλιοστα....
Μολις πατησα 3το που μαγκωνει και κλεισιμο με πατημα με σβηστο στροφειο...και οχι στο 4το
σταδιο...ο καλυκας πηγε στα 57,7 ΑΡΕΛΙΑΣΤΟΣ....εαν παταγα και εκλεινα στο 4το σταδιο...θα ηταν
ακομα ποιο χαμηλα απο το 57,7.
Και με Καρδαρα 22 που ειναι χαμηλοτερο βυσμα...Οποτε καπου ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ.
View attachment 29565View attachment 29566View attachment 29567View attachment 29568View attachment 29569
Μπερδεψα λιγο τις φωτο....δεν πειραζει....θα καταλαβεις με τις υπολοιπες...
Βαρτους μπουμπουνισια να δουμε τι θα βγει
Ναι νικο 12/70/16 νικελ
Βαρτους μπουμπουνισια να δουμε τι θα βγει
Το πολυ πολυ να βρεις νερο αν δεν εχεις πηγαδηΒρε το θεμα δεν ειναι να το μπουμπουνησω.....το θεμα ειναι ξερεις τι διαφορα θα εχει απο 57,7 σε 57 ''ξερό'' ???
Αστο να το ψαξη ο επομενοςΒρες που ειναι το ΛΑΘΟΣ βρε Ηλια!!!!
Αστο να το ψαξη ο επομενος
Σήκωσε λίγο την κωνική Νίκο.Το εψαξα εγω.....Το Λαθος ειναι στο 3το σταδιο....Οταν εχουμε 11χιλιοστα κενο χωρο....δεν παταμε 3το
που μαγκωνει....μας ''κλεβει'' το πλαστικο του καλυκα...και δεν μπορεις να κλεισεις στα 57,7χιλιοστα.
Ισως με απλο 3το να γινεται ''δουλεια''.....με 3το που μαγκωνει....το ξεχναμε.
Εκλεισα και αυτο που εργαψε ο Δημητρης με Ζ2Μ24 σε 2 σταδια κλεισιμο και ρελιασμα στα 57,7.
Θα τα ριξω σε λιγο....και θα δουμε τι θα δωσουν!!!
View attachment 29575View attachment 29576View attachment 29577View attachment 29578View attachment 29579
Σήκωσε λίγο την κωνική Νίκο.
καλη ταχυτητα σου εδωσε Νικο εγω το παταω λιγο ακομα απο 69αρι καλικα στα 57,5 σε 4 σταδια ,με τριτο απλο , εκει ειναι στα 410 μ/δ ,το προστατευτικο για τον χρονογραφο με τι το εχεις φτιαγμενο με πλεξιγκλας ?? ποσα χιλ ? αν φτιαξω με 1 εκ θα αντεξει αν φαει κανενα σκαι ?ΛΟΙΠΟΝ S4 στα 57 χιλιοστα... Και οι δυο μετρησεις στο V1,5.
View attachment 29588
Mε Καρδαρα 22 αυτη στα 57 χιλιοστα.
View attachment 29589
Και με Ζ2Μ24 στα 57,7 .
Έχεις δίκιο..σε λίγο κενό χώρο με τρίτο που μαγκωνει σου κλέβει δέκατα του χιλιοστου .... απλά εάν σήκωνες λίγο την την κωνική μήπως σου αφηνε τρύπα στην μέση και αντισταθμίζες τα δέκατα που κλέβει το τρίτο... μήπως λέω!Τακη δεν κλεινω σε 2 σταδια....Ολα μου τα φυσιγγια εχουν 12,5+ κενο χωρο....
Το 58,9 - και 57,7 σε δυο σταδια ηταν εξαιρεση.....Εκει που εχω την χαραξη και την κωνικη για τα
χιλιοστα που κλεινω....ειναι μια χαρα φιλε!!!
Εκτος και αν το λες για αλλον λογο...![]()
καλη ταχυτητα σου εδωσε Νικο εγω το παταω λιγο ακομα απο 69αρι καλικα στα 57,5 σε 4 σταδια ,με τριτο απλο , εκει ειναι στα 410 μ/δ ,το προστατευτικο για τον χρονογραφο με τι το εχεις φτιαγμενο με πλεξιγκλας ?? ποσα χιλ ? αν φτιαξω με 1 εκ θα αντεξει αν φαει κανενα σκαι ?