Θα κάνω Νίκο με τεσσάρι τσόκ στα 25 μέτρα να φούμε αποτύπωση...Αναβασε καμια δοκιμη Γιωργο.....Πρεπει να εχει καλη ''συμπεριφορα''....βλεπω αμορτισερ οπως η
Β-Ρ διαμαντε...με λιγο βαθυτερο ποτηρι....![]()
Θα κάνω Νίκο με τεσσάρι τσόκ στα 25 μέτρα να φούμε αποτύπωση...Αναβασε καμια δοκιμη Γιωργο.....Πρεπει να εχει καλη ''συμπεριφορα''....βλεπω αμορτισερ οπως η
Β-Ρ διαμαντε...με λιγο βαθυτερο ποτηρι....![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο! Το Ampliator ειναι το ραβδωτο τσοκ της Benelli
Σωστός...New - Νεα κοπη νεα συνθεση
Θα κάνω Νίκο με τεσσάρι τσόκ στα 25 μέτρα να φούμε αποτύπωση...
Την χαλάσανε την πυρίτιδατην δραστική μείωση της λάμψης όπου εμφανιζόταν στο στόμιο της κάννης κατά τον πυροβολισμό!
Θα δω πώς θα μου βγει η ογκομετρία λογικά με την MB 32 στα 33 γραμμάρια ίσως με πάρει.Ναι Γιωργο....μια χαρα και στα 20 κανε μια....Αλλα βαλε χαμηλου ογκου πυριτιδα και βαλτης 32 γραμμαρια
για να δουμε τι θα κανει στην μπεκατσα και τσιχλα στα κλειστα μερη.!!
Θα δω πώς θα μου βγει η ογκομετρία λογικά με την MB 32 στα 33 γραμμάρια ίσως με πάρει.
Με την Sipe δεν ξέρω αν θα μου βγει.
Θα το δω Νίκο.Με Sipe ισως σε παρει...με την ΜΒ32 ποσο θα το κανεις??? Δεν ξερω...αλλα η ΜΒ εχει μαγαλυτερο
ογκο απο την sipe!!
Τη υψος εχουν οι μισόταπες LBRS που πηρες;;Θα δω πώς θα μου βγει η ογκομετρία λογικά με την MB 32 στα 33 γραμμάρια ίσως με πάρει.
Με την Sipe δεν ξέρω αν θα μου βγει.
Τίποτα κυρ.Νίκο μου.....μια παπαριά ήταν....Κωστή μου.....τι παπαρια εκανα...και εσβησα το μηνυμα μου βρε φιλε ??![]()
Αυτό που λέει ο Τάσος, εδώ και δύο χρόνια νομίζω βγαίνει η πιο νέα έκδοση ή s4 n- r, tecna n- r , και sipe n- r. Παράγονται από την Explosia στην Τσεχία, η tecna n-r είναι πάλι όπως η πρώτη έκδοση προοδευτική, γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχε πολλά σκαμπανεβασματα και είχε παρτίδες που θύμιζαν πυρίτιδα χ34. Η s4 n- r είναι ίδια με την sipe n- r με λίγο διαφορετικά σε μέγεθος φυλλιδια . Φαίνεται πως η sipe n- r είναι η πιο ωφελημένη από τις αλλαγές, καλύτερη από ποτέ.Αυτό το (Ν) μετά το Tecna και το Sipe τι σημαίνει ;;;;;
Nobel ???
ΟΚ....Δεν ξερω ομως τι συμπεριφορα ( ανοιγμα ) δινει Νικολα... ποιο πολυ απο κυλινδρο ???
Να κάνω μία ερώτηση! Από οτι κατάλαβα οι μπεκάτσες σου φεύγουν πιο μακριά από ότι πιο παλιά, η τουφεκιές σου πλέον είναι πιο μακριά από τα 15 βηματα και θες να σφύξεις λίγο την τουφεκιά? Σωστά? Τότε το ραγέ τσοκ δεν σου κάνει, θες έναν κυλινδρο ή σκητ τσοκ και βάλε 32 ή και 33γρ αυτό ότι σε κάνει να νιώθεις σίγουρος και κράτησε την μάλλινη τάπα τύπου ντιάνα που χρησιμοποιείς και θα έχεις μία τουφεκιά υπεράρκετή από τα 15 έως τα 30μ για μπεκάτσα σίγουρα.Τωρα το ριχνω με ενα 828 beccacia, φετος και τα πουλια δεν κρατανε φερμα δεν εχω ρηξει τουφεκια κατω απο 15 βηματα...αναγκαστικα πρεπει να σφιξω τη τουφεκια και να τη γεμισω.
Εριχνα μεχρι σημερα 30γρμ ν10 τωρα λεω να βαλω 33γρμ ν8 με συγκεντρωτηρα στο Ampliator και το ιδιο στην πανω 3 αστρα
Να κάνω μία ερώτηση! Από οτι κατάλαβα οι μπεκάτσες σου φεύγουν πιο μακριά από ότι πιο παλιά, η τουφεκιές σου πλέον είναι πιο μακριά από τα 15 βηματα και θες να σφύξεις λίγο την τουφεκιά? Σωστά? Τότε το ραγέ τσοκ δεν σου κάνει, θες έναν κυλινδρο ή σκητ τσοκ και βάλε 32 ή και 33γρ αυτό ότι σε κάνει να νιώθεις σίγουρος και κράτησε την μάλλινη τάπα τύπου ντιάνα που χρησιμοποιείς και θα έχεις μία τουφεκιά υπεράρκετή από τα 15 έως τα 30μ για μπεκάτσα σίγουρα.
Τα ραγέ τσοκ, επειδή είχα καννη πάραντοξ και καποιοι φίλοι τσοκ ραγέμ δεν είναι για πάνω από 15 με 20μ το πολύ! Γιατί δεν είναι ότι χάνει σε κατανομή αλλά χάνει σε δύναμη!!! Ειδικα με ψιλά σκάγια.
21 Κώστα.Τη υψος εχουν οι μισόταπες LBRS που πηρες;;
Τα βυσματα LBRS ειναι τα πιο σκληρά που κυκλοφορούν.....συνηθως βγάζουν πιο ψηλη ογκομετρια...αρα υπολογίζω πως θα τεριαξει με τη SIPE περιπου στα 30-31 gr σε 65,5 καλυκα κ ρελιαστο κ με τη ΜΒ 32 στα 31-32 σε αστέρι & 68.5 καλυκα....εχει βαθύ ποτήρι το οποίο θα σου δώσει καρτεράτες κατανομές.21 Κώστα.
Για μπεκάτσα πάει ή να μαζέψει ξύλα;;;Εχω εναν καλο φιλο....και μου λεει οτι ενας δικος του φιλος....δευτερη τουφεκια εχει 34 γραμμαρια
Ν6.....Κατεβαζει τις κλάρες...και καμια φορα παιρνει και την μπεκατσα!!!![]()