Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά ερώτηση. Τον ανάποδο αποκεντροτήρα του Ηλιόπουλο πως τον χρησιμοποιείτε? Χωράει μέσα στο ποτηράκι του συγκεντρωτήρα του Ηλιόπουλου ώστε να γίνει σαν διασποράς ή τον βάζετε μόνο του?

Καλημερα Μανωλη !!
Οτι σου ειπε ο Βαγγελης....
Επισεις....εαν δεν θελεις να σου κανει ''λουκουμα'' στο κεντρο θα το κλεισεις βαζοντας ΠΧ στα 32 γραμμαρια
24 γραμ. απο κατω και 8 γραμ. απο πανω μεσα στην λακουβα του αποκεντρωτηρα...το τζαμακι απο
πανω και ρελιαζεις.
Με αυτον τον τροπο ο κυκλος ειναι γεματος χωρις κενο στο κεντρο !!!

ΥΓ. Το στησιμο του ΜΕΓΑ Μαστρο Μιχαλη απο την Λερο !!!! :)

Καλημερα Καπτεν μου !!!!
Λιγο ''αργό''......αλλα δουλευει καλα.....
Εαν το θελεις ποιο γρηγορο....ανεβα σε πυριτιδα 0,05 και καλη επιτυχια !!!

View attachment 42633View attachment 42634
Καλημέρα Νίκο!:)

Ήμουν σίγουρος οτι κατι θα έβαζες!;)

Τι να φύγει από εκεί μέσα...που να πάει?

Την κρατώ για παραμετροποίηση.....;)

Μια χαρά είναι....την έριξες και στους 16 βαθμούς ...στους 30 θα πάει 380 μ/δλ μες το νερό....!;)

Μαλακιά ήτανε, θυμάσαι?

Καλημέρα Νίκο!:)

Ήμουν σίγουρος οτι κατι θα έβαζες!;)

Τι να φύγει από εκεί μέσα...που να πάει?

Την κρατώ για παραμετροποίηση.....;)

Μια χαρά είναι....την έριξες και στους 16 βαθμούς ...στους 30 θα πάει 380 μ/δλ μες το νερό....!;)

Μαλακιά ήτανε, θυμάσαι?

Ναι Καπτεν μου....''μπαμπακι'' ηταν....!!!! :)

Τέτοια λέγε μου!!!.sarcastic.

Πολυ καλη πυριτιδα.....δουλευει πολυ καλα με ολα τα στησιματα....ειτε σε αστεροειδες κλεισιμο ειτε
σε ρελι.....
Δουλευει πολυ καλα και ολες τις μισοταπες....Βαρδα μην την στριμωξεις....σου βγαζει ''κεντρί''.....
ειναι οπως η sipe - s4 καπτεν !!!!

Πολυ καλη πυριτιδα.....δουλευει πολυ καλα με ολα τα στησιματα....ειτε σε αστεροειδες κλεισιμο ειτε
σε ρελι.....
Δουλευει πολυ καλα και ολες τις μισοταπες....Βαρδα μην την στριμωξεις....σου βγαζει ''κεντρί''.....
...μόνο-μόνο ακούμπισμα, μαλακά...κατάλαβα!!!.sarcastic.

Υ.Γ: α ρε δάσκαλε ΜΑΣΤΡΟ ΜΙΧΑΛΗ...πολεμικό υλικό την έλεγε....:)

σε ρελι.....
...μια μισόταπα 18αρα για να την φθάσεις 20-21 στην Granular (νομίζω εκεί πάει για 65αρι κάλυκα, ρέλι) είναι προτιμότερο να προσθέσεις χαρτάκια η φελλόταπα?

...νομίζω χαρτάκια αν θες διασπορά(κλότσο), η οχι?

...μια μισόταπα 18αρα για να την φθάσεις 20-21 στην Granular (νομίζω εκεί πάει για 65αρι κάλυκα, ρέλι) είναι προτιμότερο να προσθέσεις χαρτάκια η φελλόταπα?

...νομίζω χαρτάκια αν θες διασπορά(κλότσο), η οχι?

Καπτεν το εχω ξανα γραψει παλαιοτερα.
Οτι σε χιλιοστα φελλο βαζεις μεσα στο ποτηρι του βυσματος....τοσο μεγαλωνεις και τον χωρο καυσης!!!
Οταν μεγαλωνει ο χωρος καυσης αρχιζουν τα ''προβληματα''.....ατελης καυση - καταλοιπα -κτλ κτλ.
Για να βαλεις φελλο μεσα στο ποτηρι ( το εκανα παλιά για να προφυλαξω τις κατω στοιβαδες των σκαγιων
σε φορτωμενα σεταπ 48-50 γραμμαριων ) εβαζα χαμηλοτερο βυσμα ωστε να εχω τον ιδιο χωρο καυσης
σε συνδιασμο με τον φελλο....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....Μια ετσι ....μια γιουβετσι οι τουφεκιες μου....
Τον κατηργησα και βρηκα αλλο τροπο προστασιας των σκαγιων....Ο φελλος ειναι δικοπο μαχαιρι...τον
αποφευγω....δεν εχει καμια σταθεροτητα ( για μενα ) ακομα και βιομηχανικος αυτος που εχει λαστιχο μεσα.
Καλυτερα οτι βαζεις μεσα στο ποτηρι να μην ειναι συμπιεζομενο....
Βρισκεις καλυτερα την αποδοση του φυσιγγιου σου....και εχεις σταθεροτητα !!!

Ο κλωτσος και η διαφορα που εχει απο σκηρο σε μαλακο βυσμα ειναι αμελητεα....στο ιδιο σεταπ .Τον ''καλό''
( δυνατό ) κλωτσο τον τρως απο λαθος ογκομετρια και δοσολογια και υψος ρελιασματος....
Αυτο να θυμασαι !!!! ;)

Στοκαρουμε για τα ορτυκακια σιγα-σιγα...δεν μυριζουν, δεν χαλανε, δεν φθηρωνται....yel.;)

Prima-V×28 26gr No10 μισόταπο!!

Στροφείο: By CNC EXPERTS (Παπαϊωάννου).

View attachment 42620
Ωραίο ρέλιασμα
Με ποια μηχανή -στροφείο κλείνεις ?(φώτο αν γίνεται)

Εχει ο Κενταυρος τουλαχιστο ηξερα οτι εχει...παρε ενα τηλ για σιγουρια...εγω το πηρα πολυ ελαφρος μεταχηρισμενο...
Αυτή νομίζω είναι με εξαγωγέα καψυλίων....η απλή(χωρίς) την βλέπω 85 ευρώ...έχει και Cal.16! Aξίζει Κώστα?..."ρητορική ερώτηση" ίσως ε?

Αυτή νομίζω είναι με εξαγωγέα καψυλίων....η απλή(χωρίς) την βλέπω 85 ευρώ...έχει και Cal.16! Aξίζει Κώστα?..."ρητορική ερώτηση" ίσως ε?
Οχι δεν εχει αποκαψουλωτή Γιαννη...απλα ετυχε να τον εχω διπλα της την ωρα της φωτο....big smile....ειναι η απλή...σαν μηχανουλα για μ'ενα που ειμαι αρχαριος ειναι μια χαρα...στηβαρή κ με μαλακο ελατηριο πρεσαρισματος...για "λιγα" φυσιγγια που γεμιζω κ συναμα χρειαζομαι ανα σεζόν με καλυπτει πληρως...αυτο δε σημαινει πως θα ελεγα οχι σε ενα δραπανο ή ηλεκτρική μηχανουλα...;)

Οχι δεν εχει αποκαψουλωτή Γιαννη...απλα ετυχε να τον εχω διπλα της την ωρα της φωτο....big smile....ειναι η απλή...σαν μηχανουλα για μ'ενα που ειμαι αρχαριος ειναι μια χαρα...στηβαρή κ με μαλακο ελατηριο πρεσαρισματος...για "λιγα" φυσιγγια που γεμιζω κ συναμα χρειαζομαι ανα σεζόν με καλυπτει πληρως...αυτο δε σημαινει πως θα ελεγα οχι σε ενα δραπανο ή ηλεκτρική μηχανουλα...;)
αυτή είναι...

iolan_2-280x280.jpg
σε Cal.16 , 85 εύρω από τον Φάντομ... μια χαρά! Τι νομίζεις ...40 φυσίγγια έριξα φέτος στο ενδημικό...και πάλι καλά...

Υ.Γ: δεν πιστεύω να κολώσω στο χειρισμό ε;..ρε κοίτα που θα κάνω και αστέρι...κούτσα-κούτσα....sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back