Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
View attachment 62214jk6 2.05x616x Lyman (32gr) Στα 34 με διασπορέα και ψιλά σκάγια,αυτήν η jk6.... σκεφτείτε..

Καλοριζικος...καλοδουλευτος....και ''σιδεροκεφαλος'' φιλε !!! :)
Αυτο το εργαλειο σε κανει να τροποποιησεις πολλα σεταπ προς το καλυτερο !!!!;):)

View attachment 62214jk6 2.05x616x Lyman (32gr) Στα 34 με διασπορέα και ψιλά σκάγια,αυτήν η jk6.... σκεφτείτε..
Καλορίζικος και εγώ τον ίδιο έχω. Μην μετράς με διασπορέα γιατί θα πάρει κανένα σκάγι και θα το καταστρέψεις.

Κατ'εξαιρεσιν, για το φίλο Νικόλα,για να κατανοήσει κάποια πράγματα. Maxam T2 -cx2000-jk6 1.75-διασπορεας Θώδη -34γρ-ν7 67.5 ios 62 με τζαμακι.Το έστησα στο χαμηλότερο βάρος πυρίτιδας που σου προτάθηκε...Η ταχύτητα είναι στο 1.5μ απ'το στομιο της κάννης..IMG_20221208_102827_1.jpgIMG_20221208_103232_1.jpg

Καλοριζικος...καλοδουλευτος....και ''σιδεροκεφαλος'' φιλε !!! :)

Καλορίζικος και εγώ τον ίδιο έχω. Μην μετράς με διασπορέα γιατί θα πάρει κανένα σκάγι και θα το καταστρέψεις.
Σας ευχαριστώ και τους δύο.Διασπορας,ούτε φτιάχνω, ούτε ρίχνω.Στο παρελθόν είχα ασχοληθεί, περισσότερο από ιδιογομωτικη ανησυχία. Θα του φτιάξω κι ένα προστατευτικό άμεσα...

Κατ'εξαιρεσιν, για το φίλο Νικόλα,για να κατανοήσει κάποια πράγματα. Maxam T2 -cx2000-jk6 1.75-διασπορεας Θώδη -34γρ-ν7 67.5 ios 62 με τζαμακι.Το έστησα στο χαμηλότερο βάρος πυρίτιδας που σου προτάθηκε...Η ταχύτητα είναι στο 1.5μ απ'το στομιο της κάννης..View attachment 62274View attachment 62275
Ωραίος!!!

Σας ευχαριστώ και τους δύο.Διασπορας,ούτε φτιάχνω, ούτε ρίχνω.Στο παρελθόν είχα ασχοληθεί, περισσότερο από ιδιογομωτικη ανησυχία. Θα του φτιάξω κι ένα προστατευτικό άμεσα...

Εαν δεν το κανεις αμεσα.....Θα κλαις με μαυρο δακρυ φιλε !!!!
Αρχισες τις ταρζανιες με τα διασπορας..... ;)

Κατ'εξαιρεσιν, για το φίλο Νικόλα,για να κατανοήσει κάποια πράγματα. Maxam T2 -cx2000-jk6 1.75-διασπορεας Θώδη -34γρ-ν7 67.5 ios 62 με τζαμακι.Το έστησα στο χαμηλότερο βάρος πυρίτιδας που σου προτάθηκε...Η ταχύτητα είναι στο 1.5μ απ'το στομιο της κάννης..View attachment 62274View attachment 62275
Υπερ-αρκετή

Κατ'εξαιρεσιν, για το φίλο Νικόλα,για να κατανοήσει κάποια πράγματα. Maxam T2 -cx2000-jk6 1.75-διασπορεας Θώδη -34γρ-ν7 67.5 ios 62 με τζαμακι.Το έστησα στο χαμηλότερο βάρος πυρίτιδας που σου προτάθηκε...Η ταχύτητα είναι στο 1.5μ απ'το στομιο της κάννης..View attachment 62274[ATTACH

Ωραίος ο ΓΈΡΟΝΤΑΣ.... είχα ξανα ασχοληθεί με την Α Γαλλίας την παλιά στο 1.80×34 με θωδη 8αρια έκανα ένα πουλάκι σήμερα αλλά σαν την σοκολ δεν είναι..
Αυτές έχω τελειώνουν και θα ασχοληθώ αργότερα με μια πυρίτιδα ×36 να κανω τα κυνήγια μου... αλλιώς εμπορικά.
Με τι τσοκ έριξες πόσους πόντους η κάννη τι αυλό; ;;

Last edited:
Κατ'εξαιρεσιν, για το φίλο Νικόλα,για να κατανοήσει κάποια πράγματα. Maxam T2 -cx2000-jk6 1.75-διασπορεας Θώδη -34γρ-ν7 67.5 ios 62 με τζαμακι ........
Μια απορία ολίγον άσχετη με τη συζήτηση. Έβγαλες το ισπανικό καψούλι και έβαλες Cx2000 ??? Και έκατσε στη θέση του ??? o_O Έχω την εντύπωση ότι το ισπανικό καψούλι έχει ελαφρώς μεγαλύτερη διάμετρο. Παλαιότερα που είχα δοκιμάσει να βάλω Cx2000 σε ριγμένους κάλυκες ΜΑΧΑΜ έπλεε κυριολεκτικά κι έφευγε ...
Το ίδιο έπαθα προ καιρού και σε κάλυκες Nobelsport, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Είχα μαζέψει κάμποσους, από τα Japan skeet που έριχνα στο σκοπευτήριο (αυτά έχουν 688), και πήγα να γεμίσω μερικά φυσίγγια, με Cx2000 και 616 (αυτά μόνο είχα) και έμπαιναν πολύ εύκολα, στους περισσότερους με απλή πίεση μόνο με το δάχτυλο!!! Και αν έσπρωχνα το καψούλι από μέσα με ένα μολύβι ελαφρότατα, έβγαινε!!! Τέλος πάντων, επειδή είχα σκοπό να τα ρίξω με το δίκαννο γέμισα ένα κουτί έτσι, αφού δοκίμαζα και διάλεγα αυτούς που το καψούλι έμπαινε κάπως πιο σφιχτά (... δεν είχα και μανό να τους βάζω λιγάκι ... .yel. :rolleyes:).
Με την καραμπίνα πάντως δεν θα ρίσκαρα να τα ρίξω ...;)

Μια απορία ολίγον άσχετη με τη συζήτηση. Έβγαλες το ισπανικό καψούλι και έβαλες Cx2000 ??? Και έκατσε στη θέση του ??? o_O Έχω την εντύπωση ότι το ισπανικό καψούλι έχει ελαφρώς μεγαλύτερη διάμετρο. Παλαιότερα που είχα δοκιμάσει να βάλω Cx2000 σε ριγμένους κάλυκες ΜΑΧΑΜ έπλεε κυριολεκτικά κι έφευγε ...
Το ίδιο έπαθα προ καιρού και σε κάλυκες Nobelsport, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Είχα μαζέψει κάμποσους, από τα Japan skeet που έριχνα στο σκοπευτήριο (αυτά έχουν 688), και πήγα να γεμίσω μερικά φυσίγγια, με Cx2000 και 616 (αυτά μόνο είχα) και έμπαιναν πολύ εύκολα, στους περισσότερους με απλή πίεση μόνο με το δάχτυλο!!! Και αν έσπρωχνα το καψούλι από μέσα με ένα μολύβι ελαφρότατα, έβγαινε!!! Τέλος πάντων, επειδή είχα σκοπό να τα ρίξω με το δίκαννο γέμισα ένα κουτί έτσι, αφού δοκίμαζα και διάλεγα αυτούς που το καψούλι έμπαινε κάπως πιο σφιχτά (... δεν είχα και μανό να τους βάζω λιγάκι ... .yel. :rolleyes:).
Με την καραμπίνα πάντως δεν θα ρίσκαρα να τα ρίξω ...;)
Ένα έφτιαξα για την παραπάνω δοκιμή.Οντως έβγαλα το ισπανικό και τοποθέτησα το 2000,με χαρτάκι στο πλάι όπως παλιά.Το μανό στο συγκεκριμένο συνδυασμό,δε νομίζω ότι θα το κράταγε...

Status
Not open for further replies.
Back