Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτές δούλευα και εγώ και την g3000 κατά κόρον αντικαθιστώντας την md32 να ξέρεις είναι καλύτερη για μένα από την md32 αλλά μην σε μπλέκω κάτσε εκεί που έχεις βολεύτει είναι δύο μπαρουτες που κάνουν τα πάντα με το κατάλληλο στήσιμο.
...έχω ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα για την g3000 Γιάννη, μάλιστα καταλαβαίνω οτι και στα χαμηλά της που μου αρέσουν για το 16αρι είναι πάρα πολύ καλή, ίσως και πιό καλή απο την ΜΒ Χ 32 ... αλλά βολεύτηκα τώρα... ;) ...

Κατσ
...έχω ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα για την g3000 Γιάννη, μάλιστα καταλαβαίνω οτι και στα χαμηλά της που μου αρέσουν για το 16αρι είναι πάρα πολύ καλή, ίσως και πιό καλή απο την ΜΒ Χ 32 ... αλλά βολεύτηκα τώρα... ;) ...
Κάτσε εκεί που είσαι συνταγή που δουλεύει και βολεύει δεν την πειράζουμε.

Ευχαριστώ ΓέΡοντας!! Είπαμε δεν έχω στροφιο για αστέρι.. για ρελι συνταγή έχουμε; ;;;
Καλυκας fiocchi 67,40 616 2,10x34 με over powder μάλλινη και 4χιλιοστα φελλό.....
Παραδοσιακό ρελι με πλαστικό δισκίο στα 62mm
Προσοχή όχι ΚΟΥΒΕΤ!!!!

Ευχαριστώ ΓέΡοντας!! Είπαμε δεν έχω στροφιο για αστέρι.. για ρελι συνταγή έχουμε; ;;;

Με κουβετ κετσε Βαγγέλη έχεις; ;;; και για διασποράς; ;;
Υπόψιν.Η πυρίτιδα είναι πολύ παλιά,κι ενδεχομένως να μην ξέρουμε αποθήκευση κτλ που έχουν προηγηθει.Πάλι εκεί ξεκινά 1.75-1.80 couvette diana με 616 ή 2000, 67.5-62.Στην diana άσε περισσότερο χώρο.Αν κλείσεις με τζαμακι,ίσως και 8mm από τα σκάγια.Το τζαμακι είναι ανάγλυφο απ'τη μια πλευρά.Να κοιτάει έξω.Φτιαξε 3-4,δοκίμασε και ανάλογα προσαρμόζεις.Να σου πω την αλήθεια,σχεδόν ποτέ δε μου βγήκε σεταπ που μου έδωσαν.Αλλο λοτ πυρίτιδας,άλλη ογκομετρια κάλυκα,αλλά στροφεία,άλλη αντίληψη της στατικής που εφαρμόζουμε,άλλος χειρισμός της μηχανής,ακόμα κι αν είναι η ίδια.Ο ελεύθερος χώρος γενικά,έχει μια απόκλιση, εξαρτώμενος απ'τη σκληρότητα του βύσματος και την ελαστικότητα της πυρίτιδας αλλά και την προοδευτικότητά αυτής.Η μέτρηση αυτού γίνεται πάλι εμπειρικά,εφαρμόζοντας μια στατική πίεση περί τα 3κιλα υποτίθεται.Χοντρικα προσέχουμε να έχουμε μια ωραία συμπίεση στο αμορτισέρ,χωρίς τα σκάγια να διαγράφονται στον κάλυκα.Μπορει να αντισταθμίσεις λιγότερο πάτημα στο αμορτισέρ,με την αντίσταση του ξερελιασματος,στην προκειμένη,με βαθυτερο ρελι.Τα πατήματα θα τα βρεις μόνος σου.Τη σοκολ πως τη βρήκες;;;Δοκιμες, δοκιμές, δοκιμές.Υπαρχουν παιδιά εδώ,πολύ πιο έμπειρα από μένα.Ας με διορθώσουν ή ας συμπληρώσουν...

Last edited:
Υπόψιν.Η πυρίτιδα είναι πολύ παλιά,κι ενδεχομένως να μην ξέρουμε αποθήκευση κτλ που έχουν προηγηθει.Πάλι εκεί ξεκινά 1.75-1.80 couvette diana με 616 ή 2000, 67.5-62.Στην diana άσε περισσότερο χώρο.Αν κλείσεις με τζαμακι,ίσως και 8mm από τα σκάγια.Το τζαμακι είναι ανάγλυφο απ'τη μια πλευρά.Να κοιτάει έξω.Φτιαξε 3-4,δοκίμασε και ανάλογα προσαρμόζεις.Να σου πω την αλήθεια,σχεδόν ποτέ δε μου βγήκε σεταπ που μου έδωσαν.Αλλο λοτ πυρίτιδας,άλλη ογκομετρια κάλυκα,αλλά στροφεία,άλλη αντίληψη της στατικής που εφαρμόζουμε,άλλος χειρισμός της μηχανής,ακόμα κι αν είναι η ίδια.Ο ελεύθερος χώρος γενικά,έχει μια απόκλιση, εξαρτώμενος απ'τη σκληρότητα του βύσματος και την ελαστικότητα της πυρίτιδας αλλά και την προοδευτικότητά αυτής.Η μέτρηση αυτού γίνεται πάλι εμπειρικά,εφαρμόζοντας μια στατική πίεση περί τα 3κιλα υποτίθεται.Χοντρικα προσέχουμε να έχουμε μια ωραία συμπίεση στο αμορτισέρ,χωρίς τα σκάγια να διαγράφονται στον κάλυκα.Μπορει να αντισταθμίσεις λιγότερο πάτημα στο αμορτισέρ,με την αντίσταση του ξερελιασματος,στην προκειμένη,με βεαθυτερο ρελι.Τα πατήματα θα τα βρεις μόνος σου.Τη σοκολ πως τη βρήκες;;;Δοκιμες, δοκιμές, δοκιμές.Υπαρχουν παιδιά εδώ,πολύ πιο έμπειρα από μένα.Ας με διορθώσουν ή ας συμπληρώσουν...
Ευχαριστώ!! Θα κάνω μια προσπάθεια.

Υπόψιν.Η πυρίτιδα είναι πολύ παλιά,κι ενδεχομένως να μην ξέρουμε αποθήκευση κτλ που έχουν προηγηθει.Πάλι εκεί ξεκινά 1.75-1.80 couvette diana με 616 ή 2000, 67.5-62.Στην diana άσε περισσότερο χώρο.Αν κλείσεις με τζαμακι,ίσως και 8mm από τα σκάγια.Το τζαμακι είναι ανάγλυφο απ'τη μια πλευρά.Να κοιτάει έξω.Φτιαξε 3-4,δοκίμασε και ανάλογα προσαρμόζεις.Να σου πω την αλήθεια,σχεδόν ποτέ δε μου βγήκε σεταπ που μου έδωσαν.Αλλο λοτ πυρίτιδας,άλλη ογκομετρια κάλυκα,αλλά στροφεία,άλλη αντίληψη της στατικής που εφαρμόζουμε,άλλος χειρισμός της μηχανής,ακόμα κι αν είναι η ίδια.Ο ελεύθερος χώρος γενικά,έχει μια απόκλιση, εξαρτώμενος απ'τη σκληρότητα του βύσματος και την ελαστικότητα της πυρίτιδας αλλά και την προοδευτικότητά αυτής.Η μέτρηση αυτού γίνεται πάλι εμπειρικά,εφαρμόζοντας μια στατική πίεση περί τα 3κιλα υποτίθεται.Χοντρικα προσέχουμε να έχουμε μια ωραία συμπίεση στο αμορτισέρ,χωρίς τα σκάγια να διαγράφονται στον κάλυκα.Μπορει να αντισταθμίσεις λιγότερο πάτημα στο αμορτισέρ,με την αντίσταση του ξερελιασματος,στην προκειμένη,με βαθυτερο ρελι.Τα πατήματα θα τα βρεις μόνος σου.Τη σοκολ πως τη βρήκες;;;Δοκιμες, δοκιμές, δοκιμές.Υπαρχουν παιδιά εδώ,πολύ πιο έμπειρα από μένα.Ας με διορθώσουν ή ας συμπληρώσουν...

Χωρις να θεωρω τον εαυτο μου εμπειρο.... Για μενα ολα σωστα τα οσα εγραψες φιλε !!!👍:)

Status
Not open for further replies.
Back