Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Το επινικελωμενα είναι περίπου 2,9mm ενώ τα μολυβδινα έχουν διάμετρο γύρω στα 2,8mm
Άρα τα επινικελωμενα είναι Ν5 και τα μολυβδινα Ν6;;;;;;;;;;
Τα Φ2.9mm είναι #5 στην κλίμακα που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι(ιταλική)
Τα Φ2.8mm είναι #5.5 στην ίδια κλίμακα.

Το ένα κιλό 5αρια μολύβδινα είναι πιο ελαφριά απ'το ένα κιλό 5αρια νικελ .think. ..μάλλον έχεις πέσει σε χαλιά λοτ.Στειλτα σε μένα .
Ετσι την πάτησα εγώ στην 1η ή 2α δημοτικού με το πρώτο πακετάκι μπισκότων που είχα αγοράσει από την κυρα-Βασιλική (καθαρίστρια και κυλικείο). Μου είπε ο μεγαλύτερος αδελφός ενός συμμαθητή και φίλου μου: Θόδωρε, τα μπισκότα που πουλά ή κυρα-Βασιλική είναι χαλασμένα, δώστα μου να τα πετάξω! Και 'γω του τά 'δωσα.😭

Ακόμα το θυμάμαι!

Ετσι την πάτησα εγώ στην 1η ή 2α δημοτικού με το πρώτο πακετάκι μπισκότων που είχα αγοράσει από την κυρα-Βασιλική (καθαρίστρια και κυλικείο). Μου είπε ο μεγαλύτερος αδελφός ενός συμμαθητή και φίλου μου: Θόδωρε, τα μπισκότα που πουλά ή κυρα-Βασιλική είναι χαλασμένα, δώστα μου να τα πετάξω! Και 'γω του τά 'δωσα.😭

Ακόμα το θυμάμαι!
Πάρτε κύριε Θεόδωρε!Δε μπορώ να σας βλέπω να κλαίτε...
1669850817779.png

Last edited:
Παλι αϋπνίες;Έχω ένα μικρό σεντόνι στις βλητικες..Ξέρω κι εγώ;Ρεμι όλο προβλήματα,πενελι όλο ζήλια από Ρεμι,μόνο beretta κοιμούνται...
Χαχαχα, ναι πάλι αϋπνίες. Θα δοκιμάσω το βλητικό σεντόνι, την περασμένη φορά δούλεψε!.big smile.

Ακόμα το θυμάμαι!
Μυθια‼️τελικά το κυλικείο το δίνουν μόνο σε ....βασιλική‼️😆

Ακόμα το θυμάμαι!
Αυτός μετά κατέληξε στην πολιτική κ εσύ εκεί😆

Τι να σου πω ρε Στελιο.....την γεμιζω απο το 2011 δεν με προδωσε ποτε.
Παρε ναχεις....
1.cx2000-1.80 × 34-Z2M21- No6-57.0
2.cx2000-1,75 x 33-SG22-No7-57,0
3.67.4-cx2000-1,75x33-couvet + Diana 20-ρελι με διαφανο No7-61.0
4.686-1,80x34-Drago20-No6-56.5
5.cx2000-1.80×35-SG19-Νο5-57.0
6.688-1.65×32 Z2M24-No9-57.0
7.67,4-616 -1.65χ32-SG22-No8 56.0

Τα περισσοτερα εχω χρονια νατα γεμισω.
Αυτο που χρησιμοποιω κατα κορον στη φασσα ειναι το Νο 4 και κανω παραλαγες το καψουλι αναλογα τις θερμοκρασιακες μεταβολες.
1,4,5 δοκιμάστηκαν σήμερα σε νο5 στα 50 μετρα. Στο στόχο ήταν καλά όμως τα 4 κ 5 αρκετά σκληρά.
Condor κ biturbo που έριξα μετά μου φάνηκαν βούτυρο.

1,4,5 δοκιμάστηκαν σήμερα σε νο5 στα 50 μετρα. Στο στόχο ήταν καλά όμως τα 4 κ 5 αρκετά σκληρά.
Condor κ biturbo που έριξα μετά μου φάνηκαν βούτυρο.
50 μετρα και ηταν καλα?Δεν τους το ειχα για τοσα μετρα.Η αληθεια ειναι οτι δεν τα εχω καλα με το χαρτι και τις δοκιμες.Οτι γεμιζω κατευθειαν στο θηραμα παει.Στα πρωτα πεντε,δεκα φυσιγγια το πολυ,εχω βγαλει συμπερασμα.
Τωρα για το θεμα της ανακρουσης που λες....πρεπει να ξερεις οτι εχουν κοντα και πανω απο 400 m/s αρχικες και ισως γιαυτο τον λογο σου φανηκαν σκληρα...Το λακτισμα τις περισσοτερες φορες ειναι αποτελεσμα απο υψηλες αρχικες και οχι απο τις αναπτυσομενες πιεσεις.
Παντος απο την εμπειρια μου και απο διαφορες διασταυρωσεις απο παρεμφερη (οχι ιδια)μετρημενα σε κανονακι setup τα συγκεκριμενα δεν ξεπερνουν τα 700 bar.
Οτι θελεις κανεις.....εχω ριξει εκατονταδες...εγω δεν ειχα ποτε προβλημα.....αυτες που ειχαν μεγαλο προβλημα ηταν οι φασσες.

50 μετρα και ηταν καλα?Δεν τους το ειχα για τοσα μετρα.Η αληθεια ειναι οτι δεν τα εχω καλα με το χαρτι και τις δοκιμες.Οτι γεμιζω κατευθειαν στο θηραμα παει.Στα πρωτα πεντε,δεκα φυσιγγια το πολυ,εχω βγαλει συμπερασμα.
Τωρα για το θεμα της ανακρουσης που λες....πρεπει να ξερεις οτι εχουν κοντα και πανω απο 400 m/s αρχικες και ισως γιαυτο τον λογο σου φανηκαν σκληρα...Το λακτισμα τις περισσοτερες φορες ειναι αποτελεσμα απο υψηλες αρχικες και οχι απο τις αναπτυσομενες πιεσεις.
Παντος απο την εμπειρια μου και απο διαφορες διασταυρωσεις απο παρεμφερη (οχι ιδια)μετρημενα σε κανονακι setup τα συγκεκριμενα δεν ξεπερνουν τα 700 bar.
Οτι θελεις κανεις.....εχω ριξει εκατονταδες...εγω δεν ειχα ποτε προβλημα.....αυτες που ειχαν μεγαλο προβλημα ηταν οι φασσες.
Το 1,8χ34 με ντραγκο εχει και 430 μ/δ αναλογως το πατημα ;)

Status
Not open for further replies.
Back