Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Την Ελληνική κλίμακα. .sarcastic.
Στην ελληνική κλίμακα η διάμετρος σκαγιων ίδια με την απάντηση του Πούτιν με ποιους συνορεύει η Ρωσία .Με όποιους γουστάρει έτσι τα ελληνικά σκακια διαλογής που πωλούνται σε εμάς γιατί τα καλά πάνε αλλού σας το έχω ξαναγράψει παλαιότερα και αυτό είναι διάμετρος ότι γουστάρουν.

Θύμισε μου λίγο,ποιον έχεις και που τον πήρες.Μεγαλα παιδιά ειμαστε.🎅

Τον πρωτο τον εκανα παραγγελια απο ιντερνετ απο Αμερικη ....116 ευρω ολα πληρωμενα.
Τον δευτερο απο Ελλαδα απο μαγαζι νομιζω στην Κατερινη...που πουλαει και υλικα ιδιογομωσης
Τον πηρα 150 ευρω..
Εαν θελεις να ψαξω να τις διευθυνσεις..

Ναι μπραβο...Κομοτινη..
Το μοντελο ειναι αυτο.

View attachment 61839
View attachment 61840
Πολυ καλο εργαλειο φιλε !!!
Οκ! Ευχαριστώ φίλε μου!GVP ακούει... Οβερ...Άντε να δούμε και πια κάννη βγάζει τις μεγαλύτερες ταχυτητες.sarcastic..sarcastic..sarcastic. .bye.

Με drago 17 στα 56.5 με cx2000 αλλά κ με 615 που έχω δοκιμάσει βγάζει τόσο.
Το θέμα ειναι πόσα bar ανεβάζει;
Καμια 800 αρια παραπανω δεν το νομηζω ,εδω η b&p την γεμηζει στα 36 γρ ,που ειναι πανω απο το range της 2 γρ και την δινει750 μπαρ νομιζω σε ρελιαστο και στα 34 γρ που την φτιαχνει γυρω στα 650-660 μπαρ

Αυτές δούλευα και εγώ και την g3000 κατά κόρον αντικαθιστώντας την md32 να ξέρεις είναι καλύτερη για μένα από την md32 αλλά μην σε μπλέκω κάτσε εκεί που έχεις βολεύτει είναι δύο μπαρουτες που κάνουν τα πάντα με το κατάλληλο στήσιμο.

Τον πρωτο τον εκανα παραγγελια απο ιντερνετ απο Αμερικη ....116 ευρω ολα πληρωμενα.
Τον δευτερο απο Ελλαδα απο μαγαζι νομιζω στην Κατερινη...που πουλαει και υλικα ιδιογομωσης
Τον πηρα 150 ευρω..
Εαν θελεις να ψαξω να τις διευθυνσεις..
Oτι θελετε απο κατερινη πειτε μου και το κοιταω σε κανα ρεπο μου . Δικα μου ατομα ειναι ολοι

Status
Not open for further replies.
Back