Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ένα έφτιαξα για την παραπάνω δοκιμή.Οντως έβγαλα το ισπανικό και τοποθέτησα το 2000,με χαρτάκι στο πλάι όπως παλιά.
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Για ένα φυσίγγι, ΟΚ ... Για πολλά δεν αξίζει τον κόπο πιστεύω.
... Το μανό στο συγκεκριμένο συνδυασμό,δε νομίζω ότι θα το κράταγε...
Το ίδιο πιστεύω κι εγώ. Εγώ το ανέφερα για την περίπτωση Nobelsport με Cx2000 ή 616, που η διαφορά είναι μικρότερη. Να πω την αλήθεια, προσωπικά το μανό δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ !!

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Για ένα φυσίγγι, ΟΚ ... Για πολλά δεν αξίζει τον κόπο πιστεύω.

Το ίδιο πιστεύω κι εγώ. Εγώ το ανέφερα για την περίπτωση Nobelsport με Cx2000 ή 616, που η διαφορά είναι μικρότερη. Να πω την αλήθεια, προσωπικά το μανό δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ !!
Ακαψουλωτους παίρνω μόνο για την τσίχλα επειδή έχω πολλά 2000,και στους fiem πάνε σφιχτά.Σε μικρά κενά το μανό δουλεύει,αλλά πάλι προτιμώ το χαρτάκι..

Ακαψουλωτους παίρνω μόνο για την τσίχλα επειδή έχω πολλά 2000,και στους fiem πάνε σφιχτά.Σε μικρά κενά το μανό δουλεύει,αλλά πάλι προτιμώ το χαρτάκι..
Σου βγαίνει ακριβά ποιο καλά να μαζεύεις του ριγμένος τους δικό σου.

Στέλιο, επειδή είμαι νευρικός και μια φορά που δοκίμασα Νόμπελ με 2000 και μου κάναν τζιριτζατζουλα τα πέταξα στα σκουπίδια όπως ήταν, .sarcastic. .sarcastic. και από τότε στον κάθε μάρκα κάλυκα βάζω το δικό του καψουλι για να παραμένω ήρεμος,:)

Ακαψούλωτους που παίρνεις; Έχω φάει τον τόπο να βρω Τ4 ή Τ5 και δεν μπορώ να βρω πουθενά.

Με την καραμπίνα πάντως δεν θα ρίσκαρα να τα ρίξω ..
Κι ουτε να το κανεις...θα γυρισεις σπιτι σου, με νευρα, απο τη διακοπη κυνηγιου....παθον περυσι σε μπεκατσινια με τη Fabarm....
(καλυκες maxam με cx2000 καψουλι) χωρις βερνικι (μανό)...με την πυροδοτηση στην 2η τουφεκια, νεκρο το οπλο κ χυμενη ακαυτη πυριτιδα στην σκανδαλοθηκη...εφυγα, πηγα κ ελυσα το οπλο στο σπιτι....το καψουλι ειχε φρακαρει στη ριζα της γλωσσας, τερμα πισω....απο τοτε στις καραμπινες ΜΟΝΟ καινουριους καλυκες..επειτα αναγομωση κ δικαννο που δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα...

Μια τουφεκιά για το βάλτο που δούλεψα φέτος στα χοντρά psb2sp 2,05 με 38+2 βρώμη Θώδη 16super ανάμικτα σκάγια 4/3
Τα 50 μτ για πλάκα
Κλασικο setup που αποδιδει εξερετικα κ βγαζει δυναμη...παιρνει κι αλλο λιγο φορτωμα...

Κι ουτε να το κανεις...θα γυρισεις σπιτι σου, με νευρα, απο τη διακοπη κυνηγιου....παθον περυσι σε μπεκατσινια με τη Fabarm....
(καλυκες maxam με cx2000 καψουλι) χωρις βερνικι (μανό)...με την πυροδοτηση στην 2η τουφεκια, νεκρο το οπλο κ χυμενη ακαυτη πυριτιδα στην σκανδαλοθηκη...εφυγα, πηγα κ ελυσα το οπλο στο σπιτι....το καψουλι ειχε φρακαρει στη ριζα της γλωσσας, τερμα πισω....απο τοτε στις καραμπινες ΜΟΝΟ καινουριους καλυκες..επειτα αναγομωση κ δικαννο που δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα...
Και γιατι δηλαδη δεν εβγαλες το καψουλι και να τιναξεις το μπαρουτι στο κυνηγοτοπο κσι να συνεχεισεις το κυνηγι σου ! .think. .think.

Και γιατι δηλαδη δεν εβγαλες το καψουλι και να τιναξεις το μπαρουτι στο κυνηγοτοπο κσι να συνεχεισεις το κυνηγι σου ! .think. .think.
....γιατι δεν ηξερα τη ακριβως ηταν...δεν ανοιγε καν το κλειστρο.....το καψουλι εκει που ειχε σφηνωσει, δεν φενοταν.

Status
Not open for further replies.
Back