Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Φίλε πρέπει να φτιάξουμε φυσίγγι για τον Νικόλα ... πρέπει να τα δώσουμε όλα ...
Και ξέρεις δεν έχω μεγάλες αποστάσεις σαν όλους εσάς 🤣🤣🤣 εγω ριχνω από το 1μετρο εως τα 15μετρα 🤣🤣🤣🤣 μετά τα 40 μέτρα μου είναι εύκολα😅😅😅😅

Αρα ολα είναι μελετημένα για να μας κάνουν να εξαντλήσουμε ολα τα αποθέματα και μετα να παμε να τα αγοράσουμε στην διπλάσια τιμή και να πούμε και ευχαριστώ

Σχετικο ειναι....Εγω που ειμαι και μεγαλος σε ηλικια...εχω τοσο στοκ υλικων...που θα βρουν και οι κληρονομοι.
Οτι το κανουν για να βαλουν ολοι βαθια το χερι στην τσεπη...αυτο ειναι σιγουρο...
Το κακο φιλε μου ειναι οτι θα κοψουμε και την ιδιογομωση και το κυνηγι απο ελλειψη θηραματων...
Καθε σεζον και χειροτερη !!! :(

Σχετικο ειναι....Εγω που ειμαι και μεγαλος σε ηλικια...εχω τοσο στοκ υλικων...που θα βρουν και οι κληρονομοι.
Οτι το κανουν για να βαλουν ολοι βαθια το χερι στην τσεπη...αυτο ειναι σιγουρο...
Το κακο φιλε μου ειναι οτι θα κοψουμε και την ιδιογομωση και το κυνηγι απο ελλειψη θηραματων...
Καθε σεζον και χειροτερη !!! :(
Σε αυτό δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο... Είμαι κάτοικος νότιου Πηλίου περιοχή Προμύρι.. από πτηνά στην περιοχή έχουμε τοσα που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού το μονο θηραμα που υπάρχει σε αφθονία ( έρχονται στης αυλές στην κυριολεξία) είναι ο αγριόχοιρος

Σε αυτό δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο... Είμαι κάτοικος νότιου Πηλίου περιοχή Προμύρι.. από πτηνά στην περιοχή έχουμε τοσα που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού το μονο θηραμα που υπάρχει σε αφθονία ( έρχονται στης αυλές στην κυριολεξία) είναι ο αγριόχοιρος

Μια απο τα ιδια και εδω....και σχεδον σε ολη την Ελλαδα...Αυτο ειναι το χειροτερο απο ολα....και αν
συνεχισει το πραγμα ετσι....Στησε αυτι....να δεις τι κανόνια θα πεσουν...σε μαγαζια κυνηγιου...αντιπροσωπειες
κτλ κτλ...
Δεν γινεται να γινουμε ολοι γουρονοκυνηγοι !!!

Μια απο τα ιδια και εδω....και σχεδον σε ολη την Ελλαδα...Αυτο ειναι το χειροτερο απο ολα....και αν
συνεχισει το πραγμα ετσι....Στησε αυτι....να δεις τι κανόνια θα πεσουν...σε μαγαζια κυνηγιου...αντιπροσωπειες
κτλ κτλ...
Δεν γινεται να γινουμε ολοι γουρονοκυνηγοι !!!
Το κυνήγι του γουρουνιού είναι ωραίο αλλα και πολύ απαιτητικο στο πριν και το μετα

Το κυνήγι του γουρουνιού είναι ωραίο αλλα και πολύ απαιτητικο στο πριν και το μετα

Το γουρουνι εχει πολλα + αλλα εχει και τα μειον του.....Γι'αυτο δεν μπορουν να γινουν ολοι γουρονοκυνηγοι !!

Καλησπέρα παρέλαβα MB36 έκανα το σετ απ του @ΓέΡοντας που ταχογραφησε με 390μ/δ
Αλλα βλέπω με το δικό μου στροφιο δεν πάτησε ο Θώδη με 6κενο πάτησα από 65.5 στα 59.50 να πατήσω και αλλο έχει βάθος το ρελι 4χιλ και 2.5 πλατος
Επιτέλους μπήκες στο σωστό τον δρόμο! Καλά είσαι!

Στα 58.80 πατάνε🤔
Φαντάζομαι το αρχικό ύψος του κάλυκα σε αυτούς θα ειναι κάτω από 65,5 πιθανόν στα 64,5mm για να μπαίνει και σε 65αρες θαλάμες για πιο παλιά όπλα. Προσωπικά όμως στο διάφανο κάλυκα μου φαίνεται ότι το έχουν πιέσει αρκετά τον διασπορέα. Στο δικό σου μου φαίνεται πιο νορμαλ το στήσιμο.

Φαντάζομαι το αρχικό ύψος του κάλυκα σε αυτούς θα ειναι κάτω από 65,5 πιθανόν στα 64,5mm για να μπαίνει και σε 65αρες θαλάμες για πιο παλιά όπλα. Προσωπικά όμως στο διάφανο κάλυκα μου φαίνεται ότι το έχουν πιέσει αρκετά τον διασπορέα. Στο δικό σου μου φαίνεται πιο νορμαλ το στήσιμο.
Οι σεντιτ είναι κομμένοι στα 65.50
Οι νόμπελ σπορτ Οι παλιοί είναι στα 66.40

Status
Not open for further replies.
Back