Ναι 18αρις είναι και στον κομμένο 65.50 αφήνει 5.5 με 6 χιλ κενο.. υπάρχει θέμα με τοσο χοντρό και βαθύ ρελιασμα;;;
Εχω και 20αρι αλλά πάει στα 4 κενό.
Καλημέρα Νικόλα!Μην ξεχνατε οτι η mb ειναι συμπιεσημη αρκετα !!!

...χωρίς να έχω εμπειρία από 12αρια, νομίζω ότι με 4 χιλ. με την καλυπτήρια τάπα τοποθετημένη θα είναι καλυτέρα... όπως σου γράφουν η ΜΒ είναι αρκετά συμπιέσιμη, και εσύ την στήνεις με ρέλι που έχει μειωμένη αντίσταση ξεχολιάσματος σε σχέση με το αστεροειδές συν το γεγονός ότι εσύ την στήνεις στα 32 γρ. που είναι τα χαμηλά της όρια...οι ιταλοί και η P&B ακόμα την θεωρούν πυρίτιδα Χ33/34...
...βεβαία και υπάρχει θέμα με το βάθος και το φάρδος του ρελιού!
...κοίτα το εμπορικό της B&P το ΜΒ Gigante πως είναι στημένο, και με τάπα Diana που δεν έχει αμορτισέρ...

Υ.Γ...εγώ πιστεύω ότι για πρώτη τουφεκιά στην Πέρδικα αυτό το στήσιμο ( 1,70 Χ 32 Νο 7,οσο είναι και το εμπορικό, με CX2000 η 616 ) με 4 αστέρια είναι ιδανικό για κοντινές τουφεκιές , και ως τα 30 μέτρα το πολύ...
...και μια άλλη προτεινόμενη για δεύτερη τουφεκιά, σε κάλυκα T2-T3 / 67,4 , CX2000 η 616 , 1,70 X 33 No 6 , Aquila 22, τελικό ύψος 56,00 χιλ. ακριβώς...
Σου προτείνω δε εμφατικά να χρησιμοποιήσεις τον συγκεκριμένο συγκεντρωτήρα (Aquila) ακόμα και στο στρογγυλό ρέλι, υπάρχει σε διάφορα ύψη, ειδικά όταν δουλεύεις 32/33 γρ στην ΜΒ Χ 32...
Και ολα τούτα με πάσα επιφύλαξη , έναντι διορθώσεων απο τους παλιούς φίλους ιδιογομωτές του φόρουμ, διότι όπως έχω επαναλάβει πολλάκις , εγώ προσωπικά γνωρίζω τα λιγότερα...