Δημήτρη ο Γιάννης δεν έβαλε πλαστικό για εμφραξη αλλά χαρτάκι, οπότε τα αέρια θα έχουν διαφυγες.
Γιαννη νωμηζω ειναι πολυ φορτωμενο !! Ασχετα που το εχεις με χαρτακι !! Το 2χ40 με βυσμα δουλευει πολυ καλα με γυρω στα 390 μ/δ
Δημήτρη ο Γιάννης δεν έβαλε πλαστικό για εμφραξη αλλά χαρτάκι, οπότε τα αέρια θα έχουν διαφυγες.
Γιαννη νωμηζω ειναι πολυ φορτωμενο !! Ασχετα που το εχεις με χαρτακι !! Το 2χ40 με βυσμα δουλευει πολυ καλα με γυρω στα 390 μ/δ
για μενα ειναι στην ιδια κατηγορια με την Α0 και την 800χΔημήτρη από όσες πυριτιδες δοκίμασες, υπάρχει κάποια που να σκοτώνει καλύτερα από την ssb150 ;
Θέλει λίγο περισσότερο ρελιασμα τι φυσίγγι
Έκανα τις 2 πρώτες με MB36 1.90X36 ρέλι
Η μια ερχότανε προς τα εμενα και εγω ανέβαινα την έφαγε στα 15μετρα μέτρα έσκασε στον αέρα γέμισε πούπουλα ο τόπος και είχε διαλυμένο φτερό και πόδι την βρήκα ετοιμοθάνατη..
Η άλλη με έπιασε στο βηματισμό εριξα μια μπηχτή την βρήκα με σπασμένο φτερό και αίμα ζωντανή στο μαδημα είχε 1 σκαγι στο κορμί και σπασμένο φτερό.
Μηπος τελικα θελει κοντακι !!! ;;;Θέλει λίγο περισσότερο ρελιασμα τι φυσίγγι
Αυτό το ξέρει ο κάτοχος, δεν μπορώ να το κρίνω εγώ... τέτοια αίματα κάνει πάντως η ΜΒ όταν χρειάζεται περισσότερο στριμωγμα...Μηπος τελικα θελει κοντακι !!! ;;;
Εχω βάθος 5 χιλιοστα και πάχος 2.50 από 5.5 κενο πάνω στο τζαμάκι και από 65.5 στα 59χιλ πατημένο. Τι να κάνω να αφήσω λιγότερο κενο η περισσότερο από το τζαμάκι; ;;Θέλει λίγο περισσότερο ρελιασμα τι φυσίγγι
Ανέβα στο 1,95*36Εχω βάθος 5 χιλιοστα και πάχος 2.50 από 5.5 κενο πάνω στο τζαμάκι και από 65.5 στα 59χιλ πατημένο. Τι να κάνω να αφήσω λιγότερο κενο η περισσότερο από το τζαμάκι; ;;
Ποσο χώρο από το τζαμάκι να εχω;;;; 2000Με το cx2000 είναι αυτό? Δοκίμασε με το 616 κ κατεβα λίγο ακόμα στο ρελι... Κόψε λίγο κ τον κάλυκα να μειωθεί ο κενός χωρος λίγο ακόμα...
Γνώμες ανταλλάσουν δίχως να έχουν μετρήσεις πιέσεων, ούτε καν ταχυτήτων. Το χαρτί που λες τι διάμετρο έχει ; αν είναι 19+ χιλιοστά πχ και βαρύ όπως υποθέτω, τότε ίσως και να ανεβάζει πιέσεις, τα συνήθη όμως είναι υποδιαμετρημενα και στα σημερινά όπλα θα παρουσιάζουν μεγάλες απώλειες πιέσεων.Καλησπέρα σ' όλους τους φίλους!...
Σχετικά με το overpowder card , το χαρτάκι πάνω στην πυρίτιδα αντί couvette, υπάρχει μια μερίδα ιδιογομοτών στην γειτονική Ιταλία που υποστηρίζει ότι (παρά το γεγονός ότι δεν διαστέλλεται όπως το couvette...) , προσφέρει τον ίδιο βαθμό σφράγισης, με την ίδια δοσολογία πυρίτιδας...
Διευκρινίζω οτι αναφέρονται στο χαρτονάκι RVL dianna, και μάλιστα γενναίου πάχους , 4 χιλ. (3-4 χιλ. νομίζω δεν κάνει διαφορά)...
Σας επισυνάπτω μια σχετική συζήτηση από το αρχείο μου σε μορφή PDF....
Υ.Γ...έχω επίσης διαβάσει σε αλλά σάιτ, αγγλόφωνα κυρίως ότι σε ελαφρές γομώσεις «αγγλικού τύπου» η μετάβαση από συγκεντρωτήρα σε βυσμάτωση χαρτάκι RVL + Dianna, απαιτεί μια ελάχιστη αύξηση της τάξης των 0,05 γρ. το πολύ...
...εγω που τις δουλευω στο 16αρι, μπαινει στον καλυκα ανετα , οπως το κουβετ...ολισθαινει δηλαδη...4 χιλ. RVL....Γνώμες ανταλλάσουν δίχως να έχουν μετρήσεις πιέσεων, ούτε καν ταχυτήτων. Το χαρτί που λες τι διάμετρο έχει ; αν είναι 19+ χιλιοστά πχ και βαρύ όπως υποθέτω, τότε ίσως και να ανεβάζει πιέσεις, τα συνήθη όμως είναι υποδιαμετρημενα και στα σημερινά όπλα θα παρουσιάζουν μεγάλες απώλειες πιέσεων.
Το κενό πως το μετράς?Να βάλεις 616 και σ'αυτον τον κάλυκα,Θώδη 20 όπου έχεις.από 5.5 κενο πάνω στο τζαμάκι
Έχεις δίκιο!Στην προκειμένη ίσως πρόκειται για σκάγια ακριανά.Σ'αυτα τα μέτρα ,άμα ήταν κέντρο,θα είχε εξαερωθεί...τέτοια αίματα κάνει πάντως η ΜΒ όταν χρειάζεται περισσότερο στριμωγμα...
Πενελι θέλειΜηπος τελικα θελει κοντακι !!! ;;;
BERETTA ΜΌΝΟΤο κενό πως το μετράς?Να βάλεις 616 και σ'αυτον τον κάλυκα,Θώδη 20 όπου έχεις.
Έχεις δίκιο!Στην προκειμένη ίσως πρόκειται για σκάγια ακριανά.Σ'αυτα τα μέτρα ,άμα ήταν κέντρο,θα είχε εξαερωθεί...
Πενελι θέλει![]()
Από το τζαμάκι στο ρέλι... και στο αστερι βάζω το τζαμάκι έχω 8 κενο και 2 το τζαμάκι 10 έχω βάλει και σημάδι στο ξυλάκι που σπρώχνωΤο κενό,πως το μετράς;