Εγώ πάντως με τη μβ36, όπως κ με τη μβ32, θα κράταγα σε ρελιαστο αυτό με το 616 κ αυτό με το χαμηλότερο πάτημα για δοκιμή στο κυνήγι...
Εγώ πάντως με τη μβ36, όπως κ με τη μβ32, θα κράταγα σε ρελιαστο αυτό με το 616 κ αυτό με το χαμηλότερο πάτημα για δοκιμή στο κυνήγι...
80 είναι από ΕΠΑΛ παλέτα...Τα χαρτιά τι πλάτος έχουν ?
80cm ?
Νομίζω ότι είναι πολύ καλά ...
Χαμηλότερο λες το ποιο πατημένο στα 58.80; ;;Εγώ πάντως με τη μβ36, όπως κ με τη μβ32, θα κράταγα σε ρελιαστο αυτό με το 616 κ αυτό με το χαμηλότερο πάτημα για δοκιμή στο κυνήγι...
Το θέμα είναι ότι συνήθως είναιΤο θεμα ειναι να μην ειναι HOMO SAPIENS η παρεα ολα τα υπολοιπα ειναι ευκολα.
Στο κυνήγι σε μπεκάτσα ή πέρδικα στα 15m ?80 είναι από ΕΠΑΛ παλέτα...
Το χαρτί φίλε μόνο το τσοκ και την απόσταση σου λένε το κυνήγι τι θα πει.
την τριτη με 2000 ,[την πρωτη με 686.]
Πρώτη
Με τι πυριτηδα ? Εμενα ειναι 32 γρ η μπιλια και δεν μπαινει σε βυσμα ! Με mb32 τα εκλεισα αλλα δεν τα δοκιμασα ακομα !!Για το μέλος pit1982.Δυο διαφορετικά κλεισίματα σε μπίλια 17.4-28γρ.Δεν έκανα σε ρελι γιατί η μπίλια είναι μικρή μέσα σε ποτήρι..View attachment 62824View attachment 62825View attachment 62826
@tratsis το 1,75×32 καλό φάνηκε...
30μ είναι αυτή που είχα ανεβάσει στις διάτρησης...Μέτρα ?
... καλό φαίνεται , αλλά θύμισε μου ...@tratsis το 1,75×32 καλό φάνηκε...
Εσυ μου το είχες πει... αλλα δεν το εριξα ποτέ σε περδικα... καλό φαίνεται , αλλά θύμισε μου ......
S4..Με τι πυριτηδα ? Εμενα ειναι 32 γρ η μπιλια και δεν μπαινει σε βυσμα ! Με mb32 τα εκλεισα αλλα δεν τα δοκιμασα ακομα !!
Ποιον Θώδη έβαλες;Το 18αρη;Δεν είναι θέμα στροφείου.Σου άφησε περισσότερο ελεύθερο χώρο λόγω διαφορετικής ογκομετριας του κάλυκα...
Καλησπέρα παρέλαβα MB36 έκανα το σετ απ του @ΓέΡοντας που ταχογραφησε με 390μ/δ
Αλλα βλέπω με το δικό μου στροφιο δεν πάτησε ο Θώδη με 6κενο πάτησα από 65.5 στα 59.50 να πατήσω και αλλο έχει βάθος το ρελι 4χιλ και 2.5 πλατος
Ναι 18αρις είναι και στον κομμένο 65.50 αφήνει 5.5 με 6 χιλ κενο.. υπάρχει θέμα με τοσο χοντρό και βαθύ ρελιασμα;;;Ποιον Θώδη έβαλες;Το 18αρη;Δεν είναι θέμα στροφείου.Σου άφησε περισσότερο ελεύθερο χώρο λόγω διαφορετικής ογκομετριας του κάλυκα...
Μην ξεχνατε οτι η mb ειναι συμπιεσημη αρκετα !!!Ποιον Θώδη έβαλες;Το 18αρη;Δεν είναι θέμα στροφείου.Σου άφησε περισσότερο ελεύθερο χώρο λόγω διαφορετικής ογκομετριας του κάλυκα...