Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.

Στα 58.80 παταγαν τα ποδαράκια

Εδω με 616

Εδω στα 59.20 που δεν πάταγε σωστά

Εγώ πάντως με τη μβ36, όπως κ με τη μβ32, θα κράταγα σε ρελιαστο αυτό με το 616 κ αυτό με το χαμηλότερο πάτημα για δοκιμή στο κυνήγι...

80 είναι από ΕΠΑΛ παλέτα...
Το χαρτί φίλε μόνο το τσοκ και την απόσταση σου λένε το κυνήγι τι θα πει.
Στο κυνήγι σε μπεκάτσα ή πέρδικα στα 15m ?
👁️
Κάποιο λάθος έκανες χοντρό ή η πυρίτιδα ήταν μπίμπα στην υγρασία ... δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αλλιώς.

Για το μέλος pit1982.Δυο διαφορετικά κλεισίματα σε μπίλια 17.4-28γρ.Δεν έκανα σε ρελι γιατί η μπίλια είναι μικρή μέσα σε ποτήρι..View attachment 62824View attachment 62825View attachment 62826
Με τι πυριτηδα ? Εμενα ειναι 32 γρ η μπιλια και δεν μπαινει σε βυσμα ! Με mb32 τα εκλεισα αλλα δεν τα δοκιμασα ακομα !!

... καλό φαίνεται , αλλά θύμισε μου ... 🙂 ...
Εσυ μου το είχες πει... αλλα δεν το εριξα ποτέ σε περδικα 🥲 είχα κάνει κάτι αστέρι αλλά ήταν 34γρ και είχα ζωντανές😭 αλλά αυτό που κατάλαβα που έριξα σε ντενεκεδες όσο ποιο λίγα γραμμάρια τόσο καλύτερα τρυπαγε..

Καλησπέρα παρέλαβα MB36 έκανα το σετ απ του @ΓέΡοντας που ταχογραφησε με 390μ/δ
Αλλα βλέπω με το δικό μου στροφιο δεν πάτησε ο Θώδη με 6κενο πάτησα από 65.5 στα 59.50 να πατήσω και αλλο έχει βάθος το ρελι 4χιλ και 2.5 πλατος
Ποιον Θώδη έβαλες;Το 18αρη;Δεν είναι θέμα στροφείου.Σου άφησε περισσότερο ελεύθερο χώρο λόγω διαφορετικής ογκομετριας του κάλυκα...

Last edited:
Ποιον Θώδη έβαλες;Το 18αρη;Δεν είναι θέμα στροφείου.Σου άφησε περισσότερο ελεύθερο χώρο λόγω διαφορετικής ογκομετριας του κάλυκα...
Ναι 18αρις είναι και στον κομμένο 65.50 αφήνει 5.5 με 6 χιλ κενο.. υπάρχει θέμα με τοσο χοντρό και βαθύ ρελιασμα;;;
Εχω και 20αρι αλλά πάει στα 4 κενό.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back