Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τσουνατες η τσουτσουνατες κουζουλε ?? :D
Για κανε μεταφραση του ''τσουνατες''.....αναφλεξη ρετιρε...αντε μαθουμε
και κατι καινουργιο !!
Τσουνατες= μιτερες σαν ρογα αποοοοο .big smile. σε κρυο καιρο.very funny.αναφλεξη ρετιρε=αρπαγμα στον τελευτεο οροφο για να ζεσταθουν.very funny.

Για κάθε πράγμα που έχει ποιότητα αλλά είναι ακριβό και δυσεύρετο, προσφερονται στην αγορά προϊόντα που υποτίθεται πως είναι παραπλήσια. Η αυθεντική μαλλινη τάπα είναι από τρίχες κατσικισιες χωρίς κανένα πρόσθετο, η τρίχα της γίδας έχει αυτή την λιπαρή υφή και τα ανάλογα χαρακτηριστικά από την φύση της. Βασίλη τα φυσίγγια που <ακούνε > το τσοκ είναι όσα έχουν τα σκάγια απροστάτευτα, δίχως ποτηράκι. Σωστα λέει ο Λάμπης ότι δεν χρειάζεται άσκοπο μπλέξιμο με διάφορα υλικά, μπορείς να κάνεις καλύτερα αυτό που θες με μισοταπες ή κόβοντας συνηθισμένο βύσματα. Η εμφραξη που κάνει ένα πλαστικό κύπελλο ( couvette) είναι ανώτερη οποιασδήποτε παραδοσιακής βυσματωσης.
Θεωρω,πως δεν θα δουλεψει...με 1 overpowder εχεις απώλεια αεριων οπως προανεφερε ο @ΝίκοςΠ..ως εδω (1-0)...+ η μαλιννη που θελει να της παρεις αρκετη συμπιεση για να λειτουργησει...;) (2-0)...
Εγω θα εβαζα, φουστα ηλιοπουλου ή Τασκωφ...αν το στησιμο σου ειναι με διβασικη, βαλε Τασκωφ, αν ειναι μεγαλου ογκου βαλε Ηλιοπουλου...ΚΑΙ επειτα θα εβαζα σκετη μαλλινη κ θα εκλεινα σε αστεροειδες κλεισιμο, για να μπορεσω να βγαλω αξιοπρεπες ταχυτητες (οχι εξωπραγματικες φυσικα).
Ετσι θα επρατα εγω στην προκειμενη περιπτωση...
Κατάλαβα τι γράφετε και οι δύο. Η ιδέα εγκαταλείπεται. Αυτά που γράφετε εσείς και ο Λάμπης, εχουν περισσότερο λογική. Αν είναι να φτιάξω κάτι θα βάλω φούστα Ηλιοπούλου από κάτω όπως έγραψε και ο Νίκος Π.

Τσουνατες= μιτερες σαν ρογα αποοοοο .big smile. σε κρυο καιρο.very funny.αναφλεξη ρετιρε=αρπαγμα στον τελευτεο οροφο για να ζεσταθουν.very funny.

Κουζουλε οποιος το εστησε...ηθελε να διακωμωδηση την ιδιογομωση
αυτο πιστευω... ;)

Αλλα δεν το καταλαβαν ολοι φιλε!!!
Ολα εχουν την σημασια τους και γινονται εναν σκοπο....
Ακριβυναν τα υλικα....ωστε να γινει ασυμφορη η ιδιογομωση στο
τσιχλοφυσιγγιο...εκει που υποτιθεται θα ειχαν καταναλωση...ασε μην
ανοιξω το στομα μου φιλε...
Θα δουμε τι αλλο θα σκεφτουν...
Εκανα εναν λογαριασμο και στα σκοπευτικα 28ρια εισαι μια η αλλη με
τα εμποριου στην τιμη...
Μονο σε αναγομωμενο καλυκα δικο σου κερδιζεις 1 ευρω στο κουτι.
Με καινουργιο εισαι στην ιδια τιμη κτλ κτλ... :)

Ελα μην ντρέπεσαι πες το 😅ΚΛΑΝΙΕΣ😅 είναι να μην τρυπάει στα 30μ με 6άρι 🤣🤣🤣

Την συγκεντρωση εκρινα...και ισχυει αυτο που εγραψα...
Τωρα η διατρηση ειναι αλλο κεφαλαιο..
Την επομενη φορα στα 35 η 36,5 μετρα θα δοκιμαζεις κατω απο Ν8
σκαγια.

Σήμερα μάζεψα κάλυκες από το μέρος που πήγα τα είχαν αφήσει η ευρωπεη κυνηγαρεοι που θα σπάσει η μέση τους αν τα μαζέψουν τεσπά βρήκα αυτό τον κάλυκα δεν έχω ξανα δει κάποιον άλλο μου κάνει εντύπωση η πατούρα που έχει ξέρει κανείς κάτι γι αυτόν.

Attachments

• IMG20230109183517.jpg
    IMG20230109183517.jpg
    208,7 KB · Προβολές: 53
  • IMG20230109183445.jpg
    IMG20230109183445.jpg
    407 KB · Προβολές: 53
Last edited:
Κουζουλε οποιος το εστησε...ηθελε να διακωμωδηση την ιδιογομωση
αυτο πιστευω... ;)

Αλλα δεν το καταλαβαν ολοι φιλε!!!
Ολα εχουν την σημασια τους και γινονται εναν σκοπο....
Ακριβυναν τα υλικα....ωστε να γινει ασυμφορη η ιδιογομωση στο
τσιχλοφυσιγγιο...εκει που υποτιθεται θα ειχαν καταναλωση...ασε μην
ανοιξω το στομα μου φιλε...
Θα δουμε τι αλλο θα σκεφτουν...
Εκανα εναν λογαριασμο και στα σκοπευτικα 28ρια εισαι μια η αλλη με
τα εμποριου στην τιμη...
Μονο σε αναγομωμενο καλυκα δικο σου κερδιζεις 1 ευρω στο κουτι.
Με καινουργιο εισαι στην ιδια τιμη κτλ κτλ... :)
Δεν σημφερη πλεον το γεμησμα για τσιχλες.φασσα,περδικα,υδροβια,μπεκατσα,λαγο,γουρουνι.και αυτα εξηδικεβμενα γεμησματα

Κατάλαβα τι γράφετε και οι δύο. Η ιδέα εγκαταλείπεται. Αυτά που γράφετε εσείς και ο Λάμπης, εχουν περισσότερο λογική. Αν είναι να φτιάξω κάτι θα βάλω φούστα Ηλιοπούλου από κάτω όπως έγραψε και ο Νίκος Π.
68.5-686-Sipe 1.60 x33-couvette-Diana 19-ποτήρι Z2m21-57,5

Κερομενη ακεροτη ίδια

3 διαφορετικής ποιότητας
Η λευκή από 14χιλ πατάει στα 12χιλ η καφέ με μια λωρίδα στην μεση πατάει 1 χιλ η σκούρα πατάει 4χιλ η Κερομενη είναι κούτσουρο είναι άλλη μια ποιότητα πολύ μαλακι λευκή είχα πάρει από 20χιλ πάταγε στα 10 με άνεση πολύ καλό υλικό πιστεύω εγώ

Last edited:
Λάμπη, έκανα αυτή την σκέψη, επειδή έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ μέσα, ότι η μάλλινη, "ακούει" το τσοκ. Επίσης, το ποτήρι από τον συγκεντρωτήρα, το σκέφτηκα για να προστατεύσω όσο γίνεται, τα σκάγια από παραμορφώσεις. Εν κατακλείδι δηλαδή, για να εκμεταλλευτώ τα πλεονεκτήματα και της μάλλινης, αλλά και του συγκεντρωτήρα. Κάπως έτσι το σκέφτηκα.
Η μαλλινη βγάζει ποιο σφιχτες ντουφεκιες από όλα τα άλλα υλικά που είναι μεσόταπα

Δεν σημφερη πλεον το γεμησμα για τσιχλες.φασσα,περδικα,υδροβια,μπεκατσα,λαγο,γουρουνι.και αυτα εξηδικεβμενα γεμησματα

Συμφερει κουζουλε..και συμφερει γιατι τα φυσιγγια ιδιογομωσης
κεντανε....ενω πολλα απο τα εμπορικα φτυνουν μεντες !!
Μπορει να στοιχισουν και ακριβοτερα εκει που πηγαν τα πραγματα
αλλα στην ποιοτητα και αποδοση δεν πιανονται τα ιδιογομωσης φιλε !!
.......

Εγω δεν μπορω να ανεβασω φωτο
Θα σου πω μονο το εξης. Και βεβαια ξεχωριζουν...και μαλλινες κερωμενες
δεν συμπιεζονται...φιλε.
Δλδ και με λιγα λογια...βαζεις ντιανα αντι για κερωμενη μαλλινη και
γλυτωνεις κοπο και τον φοβο να χασεις το κλειστρο σου απο λαθος
κερωμα.
Την εχω παθει Νικολα...ειχα κερωσει κατι παλιες μαλλινες του πατερα μου και εγιναν σαν τσιμεντολιθα..τις πεταξα ολες .

Κερομενη ακεροτη ίδια

3 διαφορετικής ποιότητας
Η λευκή από 14χιλ πατάει στα 12χιλ η καφέ με μια λωρίδα στην μεση πατάει 1 χιλ η σκούρα πατάει 4χιλ η Κερομενη είναι κούτσουρο είναι άλλη μια ποιότητα πολύ μαλακι λευκή είχα πάρει από 20χιλ πάταγε στα 10 με άνεση πολύ καλό υλικό πιστεύω εγώ

Εχεις καταλαβει οτι οι ταπες σου δεν ειναι σωστα κομμενες και
οτι ειναι κωνικες??

Status
Not open for further replies.
Back