Kostas ContraDosi
Moderator
Βουλωμενο γραμμα διαβαζω...χε χε χε χε...Από την άλλη βδομάδα που θα ανοίξει το σκοπευτήριο οποίο σκ είσαι κάτω μάζεψε ότι θες να τα μετρήσουμε μια μέρα, δεν είναι τίποτα...
Βουλωμενο γραμμα διαβαζω...χε χε χε χε...Από την άλλη βδομάδα που θα ανοίξει το σκοπευτήριο οποίο σκ είσαι κάτω μάζεψε ότι θες να τα μετρήσουμε μια μέρα, δεν είναι τίποτα...
Κωλοφαρδε.....
Οχι το ιδιο ειναι Εγω με τετοια γεμιζω Ειχε παρει βαρελι ενας φιλοςΚαλησπέρα παλικαρια! Ήρθε στα χέρια μου ένα μεγάλο βάζο 2κιλα περίπου mb-32 20ετιας. Γεμιζοταν σε μεγαλύτερη δοσολογία αυτή? Πόσο λέτε να βάλω όσο και με την καινούργια? Μου είπαν θέλει παραπάνω πάντως
1,70Καλησπέρα παλικαρια! Ήρθε στα χέρια μου ένα μεγάλο βάζο 2κιλα περίπου mb-32 20ετιας. Γεμιζοταν σε μεγαλύτερη δοσολογία αυτή? Πόσο λέτε να βάλω όσο και με την καινούργια? Μου είπαν θέλει παραπάνω πάντως
Μόνο εμένα δεν αρέσει η ΜΒ32;;;Οχι το ιδιο ειναι Εγω με τετοια γεμιζω Ειχε παρει βαρελι ενας φιλος
Οχι το ιδιο ειναι Εγω με τετοια γεμιζω Ειχε παρει βαρελι ενας φιλος
Οκ ευχαριστώ!1,70
Υπολόγισε ότι αν έχει χάσει ποσοστό υγρασίας θα είναι ποιο νευρικήΚαλησπέρα παλικαρια! Ήρθε στα χέρια μου ένα μεγάλο βάζο 2κιλα περίπου mb-32 20ετιας. Γεμιζοταν σε μεγαλύτερη δοσολογία αυτή? Πόσο λέτε να βάλω όσο και με την καινούργια? Μου είπαν θέλει παραπάνω πάντως
1.70-32 που έριξα σήμερα το απόγευμα ήταν πολύ μαλακό και αρκετά φονικό μπορώ να πω.Υπολόγισε ότι αν έχει χάσει ποσοστό υγρασίας θα είναι ποιο νευρική
Κάνε μια δοκιμή στο 1,65 Χ 32 και μετά βλέπεις τι κανείς
Ούτε κι εγώ τα πολυβρισκω μαζί της...Μόνο εμένα δεν αρέσει η ΜΒ32;;;![]()
Ρεεε τι τρεχάματα εριξα φέτος πίσω από τις πέρδικες και της μπεκάτσεςΜόνο εμένα δεν αρέσει η ΜΒ32;;;![]()
Ρεεε τι τρεχάματα εριξα φέτος πίσω από τις πέρδικες και της μπεκάτσες![]()
Ούτε κι εγώ τα πολυβρισκω μαζί της...
Η αληθεια ειναι πως δεν τα εχω πολυ βρει μαζι της ουτε κι εγω...σε σχεση με τη G3000.Μόνο εμένα δεν αρέσει η ΜΒ32;;;![]()
Καλησπέρα παλικαρια! Ήρθε στα χέρια μου ένα μεγάλο βάζο 2κιλα περίπου mb-32 20ετιας. Γεμιζοταν σε μεγαλύτερη δοσολογία αυτή? Πόσο λέτε να βάλω όσο και με την καινούργια? Μου είπαν θέλει παραπάνω πάντως
Εγγύηση επιτυχίας .Μηπως το δοκιμασες και στον στοχο να δεις διαφορες Λαμπη ???
Εγγύηση επιτυχίας .
Αφορά set up κλεισμένα 57 +.
Στήσε αυτό που γράφω με ΑΟ νέα καί μέτρα καί διάτρηση .Δωσε μου ενα 75%+ στα 35 μετρα με 3* αστρα μαμα τσοκ....να σε πιστεψω φιλε!!!![]()
Nick αυτά τα δεδομένα αφορούν νέα παρτιδα ή πιο παλιά όπως η δικιά μου?CX2000-1,60x28 -N7,5 =V1,5-380m/s
CX2000-1,65x28- N7,5=V1,5-390m/s
CX2000-1,70X28-N7,5=V1,5-401m/s
CX2000-1,65X32-N9=V1,5-399m/s-57xil.
CX2000-1,70X32-N9=V1,5-387m/s- 58xil.