Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καθολου λαθος.θελη παγο αυτο φονικο αλα καμποσα μπαρ

Ολες οι πυριτιδες φονικες ειναι...Και δοξα τω Θεω....δεν πασχουμε ουτε απο πυριτιδες ουτε απο σεταπ...
Γι'αυτο το ειπα κουζουλε μου !!!

Καλησπέρα λεβέντες και καλή σαρακοστή!!!
Περιμενοντας να βγούνε τα καλαμαράκια έτσι μου ήρθε μια απορία.
Αν χρησιμοποιήσουμε βύσματα τύπου steel η κάποιο βύσμα σαν το gualandi tube σε μολύβδινα σκάγια έλλειψη απορτισερ έχουμε κάποιο θέμα η κάποιο περιορισμό σε φορτωμένα σε γρ σετ απ?

Αν χρησιμοποιήσουμε βύσματα τύπου steel η κάποιο βύσμα σαν το gualandi tube σε μολύβδινα σκάγια έλλειψη απορτισερ έχουμε κάποιο θέμα η κάποιο περιορισμό σε φορτωμένα σε γρ σετ απ?
Ανεβαίνουν πολύ οι πιέσεις, πρέπει να το ηρεμήσεις λίγο το φυσίγγι σε καψουλι, πυρίτιδα κ ρελιασμα... Επίσης να κάνεις κοψίματα στους steel γιατί άνευ δεν κάνουν τίποτα...

Ανεβαίνουν πολύ οι πιέσεις, πρέπει να το ηρεμήσεις λίγο το φυσίγγι σε καψουλι, πυρίτιδα κ ρελιασμα... Επίσης να κάνεις κοψίματα στους steel γιατί άνευ δεν κάνουν τίποτα...
Καλαμαράκια περιμένεις και εσύ?

Τώρα χωνεψα κ τη μακαρονάδα με τα μύδια εγώ, πάω να πιάσω καρτέρι... Έχω γεμίσει κ μερικά granular 616 1,45-30,5-giovani25-57,5 να δοκιμάσω :cool:
Σημερα ειναι ημερα, για ανεμιστο κυνηγι....ειδαν πολλα τα ματια μου σημερα με τη νοτιαδουρα...

Εαν θελεις να βγαλεις ΣΩΣΤΟ φυσιγγιο μην κλεινεις ποτέ τιποτα χωρις να εχεις 5 χιλιοστα σαν
αμορτισερ....
Οσον αφορα τους steel οτι σου ειπε ο Αρης.!!

Τίποτα ?

Εξαρταται απο το τι θελεις να ''βγαλεις'' Βασιλη μου !! ΠΧ Οι steel χωρις πεταλα ( κοψιματα ) με
φουλ τσοκ....''εχασες''....Εννοω οτι θα εχεις μικροτερη συγκεντρωση .
Ακοπος θελει ανοιχτα τσοκ φιλε !!!
Ειναι οπως ο LB6...Ετσι δουλευει και αυτος.....Απαραιτητη πρού'ποθεση...να εχει αμορτισερ...
Αλλιως μπορει να ψαχνεις το κλειστρο στα χορταρια...

αν εξαιρέσουμε την sp2 δεν περνας τα 40 42 γρ με πυρίτιδες οπως Μ92S η αο,συνηθως πας σε 76 καλ αλλα θεωρώ πολύ δύσκολο να μην ανεβάζεις μπαρ με τέτοια βυσματα

Το ζητουμενο ειναι να εχεις παντα ασφαλες φυσιγγιο....Πανω απο ολα αυτο μετραει...
Οποιος βαδιζει σε τεντωμενο σχοινι.....καποια στιγμη θα την πληρωσει....
Τωρα ο καθε ενας μας .....κανει και το κουμαντο του !!!
Δεν το λεω για σενα...γενικα μιλαω...

Last edited:
δεν ειναι τεντωμένο σχοινί οι stell ειδικά με τις περισσότερες πιριτηδες που μπορεις τωρα να βρεις στην Ελλάδα αν το φορτίο που δουλεύεις ειναι φορτωμενο πως ρώτησε ο φιλος ?

Δεν ειπα αποκλειστικα για τους steei.....Γενικοτερα μιλησα για θεματα ιδιογομωσης,,

Status
Not open for further replies.
Back