Άρα τα σετα που αναφερθηκαν λογικά ειναι για την παλιά; Με τη καινούρια granular εχει καποιος κατι δοκιμασμένο;
Εγω οχι . Εχω δοκιμασμενα και μετρημενα με ΛΟΤ -ΡΒ 16458 .
Άρα τα σετα που αναφερθηκαν λογικά ειναι για την παλιά; Με τη καινούρια granular εχει καποιος κατι δοκιμασμένο;
Να σαι καλά. 68.5 cheddite ο κάλυκας;Cx2000 1,55 X 32 Biorientabile 21 57, 00 Χιλ.
Δεν ξέρω πόση διαφορά έχει η csb με την psb αλλά να πω ότι σε σχέση με την csb5 που είχα πάρει πέρυσι της maxam και την psb5 που πείρα φέτος της nsi, η καινούρια psb5 μου δίνει περίπου 15-20m/s περισσότερα σε σχέση με την παλιά csb5 στα ίδια setup. Οπότε εγώ θα προτιμούσα την νέα psb5 της nsi. Όμως παρόλο που την αγόρασε η nsi δεν νομίζω ότι άλλαξε κιόλας κάτι. Στο ίδιο εργοστάσιο με την ίδια συνταγή και τα ίδια υλικά πιστεύω φτιάχτηκαν και τα νέα lot.Καμια σχεση μαθαινω με αυτες που εφτιαχε η Μαξαμ.
Αυτες που κατασκευαζει η Νομπελ δεν εχω δουλεψει....αλλα δεν ακουω και τα καλυτερα...
Αν δεν την ''πιασω στα χερια μου''....δεν εκφερω γνωμη !!
Αυτό με τα 4 πτερύγια είναι ποιο ανοιχτές κατανομές; ;;;Έτσι για την ...αλητεία ..View attachment 67857
Καλησπέρα!. Θα ήθελα εάν κάποιος γνωρίζει να μου πεί συνταγή ή συνταγές για 26 γραμ. Σας ευχαριστώ!.
Δεν είναι ίδια, άλλη εταιρεία βγάζει την gm3 άλλη την γκρανουλαρ. Όση την έχουν δουλέψει ξέρουν πολύ καλά ότι είναι διαφορετικές.Ναι αλλά αν είναι η ίδια με την GM3 όπως λένε τοτε ανεβάζει αρκετές πιέσεις σε σχέση με την προοδευτικότητα της. Ίσως για αυτό να ειναι πολεμικό υλικό. Τα tordo της NSI ή τα lambro αν θυμάμαι καλά γεμιζόταν-γεμίζονται με GM3 και νομίζω γράφουν πάνω Pmax 1050 bar.
Δεν την έχω δουλέψει αλλά εγώ τουλάχιστον για αρχή και ειδικά για αυτό το εύρος γραμμαρίων που προορίζεται θα επέλεγα μία άλλη πυρίτιδα. Και αυτός ειναι και ο λόγος που αποφεύγω να την αγοράσω και να πειραματιστώ μαζί της γιατί κυνηγάω κυρίως με πλαγιο και δεν θέλω να το ζορίζω.
Νικόλα,να σου πω την αλήθεια,το είχα πάρει πριν μερικά χρόνια,να κάψω την sp2 σε λίγα γραμμάρια.Δεν το έχω δουλέψει σε σκάγια.Απλα μπήκα στην αποθήκη κι έκανα ενα-δυο κλεισίματα...Αυτό με τα 4 πτερύγια είναι ποιο ανοιχτές κατανομές; ;;;
Δεν είναι ίδια, άλλη εταιρεία βγάζει την gm3 άλλη την γκρανουλαρ. Όση την έχουν δουλέψει ξέρουν πολύ καλά ότι είναι διαφορετικές.
Έτσι είναι Μανώλη.Η gm3 είναι γκρανουλαρ πυρίτιδα της nsi,ενώ η granular η αντίστοιχη της cheddite.Και οι δυο ογκομετρουνται τέλεια,με την πρώτη πιο ασταθή κατά περιόδους.Η granular μπορώ να πω ότι είναι σχετικά σταθερή από παρτίδα σε παρτίδα...Ναι αλλά αν είναι η ίδια με την GM3 όπως λένε τοτε ανεβάζει αρκετές πιέσεις σε σχέση με την προοδευτικότητα της. Ίσως για αυτό να ειναι πολεμικό υλικό. Τα tordo της NSI ή τα lambro αν θυμάμαι καλά γεμιζόταν-γεμίζονται με GM3 και νομίζω γράφουν πάνω Pmax 1050 bar.
Δεν την έχω δουλέψει αλλά εγώ τουλάχιστον για αρχή και ειδικά για αυτό το εύρος γραμμαρίων που προορίζεται θα επέλεγα μία άλλη πυρίτιδα. Και αυτός ειναι και ο λόγος που αποφεύγω να την αγοράσω και να πειραματιστώ μαζί της γιατί κυνηγάω κυρίως με πλαγιο και δεν θέλω να το ζορίζω.
Για πατα 2 δοκιμές με ίδιο σεταπ 6στερο να δούμε τι παίζει.Νικόλα,να σου πω την αλήθεια,το είχα πάρει πριν μερικά χρόνια,να κάψω την sp2 σε λίγα γραμμάρια.Δεν το έχω δουλέψει σε σκάγια.Απλα μπήκα στην αποθήκη κι έκανα ενα-δυο κλεισίματα...
Με την πρώτη ευκαιρία...Για πατα 2 δοκιμές με ίδιο σεταπ 6στερο να δούμε τι παίζει.
Αποκαψουλωτή που βρήκες για αυτά ?
Τότε σε πάω μια κόντρα με την οπλάρα μου.Όχι.Οσα γραμμάρια ήταν τα μολύβδινα Ν7,5 τόσα έβαλα Ν6 επιχαλκομενα.
Το τετράστερο θα το βαρέσω εγώ από τα 60μ και θα σου πω από τα 10 για να χαρείςΓια πατα 2 δοκιμές με ίδιο σεταπ 6στερο να δούμε τι παίζει.
688 ΑS 1.35 X26 V ZERO 25-PISTON SKEET 25 6* 57.80Καλησπέρα!. Θα ήθελα εάν κάποιος γνωρίζει να μου πεί συνταγή ή συνταγές για 26 γραμ. Σας ευχαριστώ!.
Το τετράστερο θα το βαρέσω εγώ από τα 60μ και θα σου πω από τα 10 για να χαρείς
Μπεκατσοκτόνε
![]()
Το παπί δεν το είδες ?
Τι 60μ πας καλα ούτε ο χαρταετός που πέταξα δεν έφτασε τόσο 50μ ραμα είχαθα φτάσει η ντουφεκια μου
Σε παρακαλώ μην με αποκαλείται ετσι κύριε @gvp9000 γιατί αυτός ο @Pointerman με παρακολουθεί σε όλο το φόρουμκαι θα γελάει
"ΜΠΕΚΑΤΣΩΠΕΤΑΛΕ" ακούγεται να τεριαζει καλύτερα![]()
Error 404...Αποκαψουλωτή που βρήκες για αυτά ?![]()
Ο καλύτερος τρόπος να δοκιμάζεις φυσίγγια με τον χαρταετό, παλιά τους τουφεκαγαμε όλους όσους φτιάχναμε, εκεί θα δείτε πραγματικά τα μέτρα.
Τι 60μ πας καλα ούτε ο χαρταετός που πέταξα δεν έφτασε τόσο 50μ ραμα είχαθα φτάσει η ντουφεκια μου
Σε παρακαλώ μην με αποκαλείται ετσι κύριε @gvp9000 γιατί αυτός ο @Pointerman με παρακολουθεί σε όλο το φόρουμκαι θα γελάει
"ΜΠΕΚΑΤΣΩΠΕΤΑΛΕ" ακούγεται να τεριαζει καλύτερα![]()