Μου άρεσε πολύ το 2000 1,55 Χ 32 BIORIENTABILE 21 57,00χιλ.Στο 1.55 Χ32 Tριαντάφυλλε ανάλογα καψύλι - βύσμα βγάζει πυραύλους .
Καλό τρυγονοφύσιγγο καί το 1.50 Χ31 με 688 + Ζ2Μ βύσμα .
Διάλεξες καλή πυρίτιδα !
Πολύ ωραίο φυσίγγι!
Μου άρεσε πολύ το 2000 1,55 Χ 32 BIORIENTABILE 21 57,00χιλ.Στο 1.55 Χ32 Tριαντάφυλλε ανάλογα καψύλι - βύσμα βγάζει πυραύλους .
Καλό τρυγονοφύσιγγο καί το 1.50 Χ31 με 688 + Ζ2Μ βύσμα .
Διάλεξες καλή πυρίτιδα !
To 688 1.55X32 LB6 +φελλό cal 20 13mm 6* πιάνει ίδιες επιδόσεις -διατρήσεις με NSI classica 32 gr .Μου άρεσε πολύ το 2000 1,55 Χ 32 BIORIENTABILE 21 57,00χιλ.
Πολύ ωραίο φυσίγγι!
57.50 + kλείσιμο ,ανάλογα πάχους κάλυκα .Αυτό Λάμπη, δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά νομίζω όπου περάσει ανοίγει δρόμους, θα δοκιμαστεί οπωσδήποτε,![]()
Εγώ την έχω Καψή σε 67 αρι κάλυκα έως 26 γραμμάρια νο 10 ρεύμα τα τσίχλακια τα χτύπαγεΚαίγεται κανονικά η πυρίτιδα ? Τα έχεις δοκιμάσει ?
Καλώς όρισες στον μαγικό δρόμο της ιδιογομωσης!!!!Συναδελφοι καλησπερα, αποφασισα οριστικα οτι θελω να ασχοληθω με την ιδιογομωση που σημαινει οτι θα σας ενοχλησω αρκετα για συμβουλες. Λογικα θα ξεκινησω με το πρεσακι του λαναρα. Οι γομωσεις που με ενδιαφερουν ειναι κυριως τα 30-34 γραμμαρια και κατ εξαιρεση 28 και 36 (αν χρειαστουν ελαχιστα για λαγο). Τι πυριτιδες θα προτεινατε που ειναι διαθεσιμες και θεωρειτε πιο "ευκολοδουλευτες";
Ίδιο δεν ήταν σχεδόν ποτέ!!!! Μόνο στην αρχή που είχε σοκολ …Αλλά ήταν αποτελεσματικό πολύΤο ίδιο και εδώ! Ξέρω ανθρώπους που ρίχνανε μόνο αυτά στις τσίχλες. Κρίμα που σταμάτησε να παράγεται. Αν ξαναβγαινε, με το ίδιο σεταπ, θα το έπαιρνα για δοκιμή.
mb32 πέρνει ποσοτητα για να έχει ένα λοτ.. και φτιαχτής φυσηγγαρες μην ασχοληθείς με άλλες θα μπερδεύτης!!! Όταν θα έχει εμπηριες να ασχοληθείς και με άλλεςΣυναδελφοι καλησπερα, αποφασισα οριστικα οτι θελω να ασχοληθω με την ιδιογομωση που σημαινει οτι θα σας ενοχλησω αρκετα για συμβουλες. Λογικα θα ξεκινησω με το πρεσακι του λαναρα. Οι γομωσεις που με ενδιαφερουν ειναι κυριως τα 30-34 γραμμαρια και κατ εξαιρεση 28 και 36 (αν χρειαστουν ελαχιστα για λαγο). Τι πυριτιδες θα προτεινατε που ειναι διαθεσιμες και θεωρειτε πιο "ευκολοδουλευτες";
Καλώς όρισες......... Δεν θα το μετανιώσεις........Συναδελφοι καλησπερα, αποφασισα οριστικα οτι θελω να ασχοληθω με την ιδιογομωση που σημαινει οτι θα σας ενοχλησω αρκετα για συμβουλες. Λογικα θα ξεκινησω με το πρεσακι του λαναρα. Οι γομωσεις που με ενδιαφερουν ειναι κυριως τα 30-34 γραμμαρια και κατ εξαιρεση 28 και 36 (αν χρειαστουν ελαχιστα για λαγο). Τι πυριτιδες θα προτεινατε που ειναι διαθεσιμες και θεωρειτε πιο "ευκολοδουλευτες";
γκρανουλαρ !Συναδελφοι καλησπερα, αποφασισα οριστικα οτι θελω να ασχοληθω με την ιδιογομωση που σημαινει οτι θα σας ενοχλησω αρκετα για συμβουλες. Λογικα θα ξεκινησω με το πρεσακι του λαναρα. Οι γομωσεις που με ενδιαφερουν ειναι κυριως τα 30-34 γραμμαρια και κατ εξαιρεση 28 και 36 (αν χρειαστουν ελαχιστα για λαγο). Τι πυριτιδες θα προτεινατε που ειναι διαθεσιμες και θεωρειτε πιο "ευκολοδουλευτες";
Καλη αρχη Σπυρακο....με το καλο!!Συναδελφοι καλησπερα, αποφασισα οριστικα οτι θελω να ασχοληθω με την ιδιογομωση που σημαινει οτι θα σας ενοχλησω αρκετα για συμβουλες. Λογικα θα ξεκινησω με το πρεσακι του λαναρα. Οι γομωσεις που με ενδιαφερουν ειναι κυριως τα 30-34 γραμμαρια και κατ εξαιρεση 28 και 36 (αν χρειαστουν ελαχιστα για λαγο). Τι πυριτιδες θα προτεινατε που ειναι διαθεσιμες και θεωρειτε πιο "ευκολοδουλευτες";
Καλή χρυσή είναι η granular το μόνο παράπονο που έχω ότι μου αφήνει κάποια κατάλοιπα από την καύση της.........γκρανουλαρ !
Συναδελφοι καλησπερα, αποφασισα οριστικα οτι θελω να ασχοληθω με την ιδιογομωση που σημαινει οτι θα σας ενοχλησω αρκετα για συμβουλες. Λογικα θα ξεκινησω με το πρεσακι του λαναρα. Οι γομωσεις που με ενδιαφερουν ειναι κυριως τα 30-34 γραμμαρια και κατ εξαιρεση 28 και 36 (αν χρειαστουν ελαχιστα για λαγο). Τι πυριτιδες θα προτεινατε που ειναι διαθεσιμες και θεωρειτε πιο "ευκολοδουλευτες";
Σας ευχαριστω πολυ κυριε Νικο ειχα ηδη αποθηκευσει αρκετα σεταπ μονο με σιπε γιατι ακουγα τα καλυτερα αλλα εδω Πατρα δεν μπορω να βρω δυστυχωςΚαλως ορισες...και ''σιδεροκεφαλος''.....με την καλη ενοια το λεω...
Ξεκινα με μια ΜΒ32 οπως ειπαν οι συναδελφοι....χωρις να υποτιμω την granular που την θεωρω
καλυτερη...
Εαν βρεις SIPE...δεν το συζηταω....την παιρνεις χωρις δευτερη κουβεντα...
Και Α1 ευκολοδουλευτη.....αλλα εαν κυνηγας σε μερος με φουλ υγρασια θα σε στεναχωρησει
καποιες φορες....
Οτι και οποια απαφασισεις να παρεις....να θυμασαι οτι εχεις ενα ολοκληρο φορουμ πισω σου να σε
βοηθησει !!!![]()
Σας ευχαριστω πολυ κυριε Νικο ειχα ηδη αποθηκευσει αρκετα σεταπ μονο με σιπε γιατι ακουγα τα καλυτερα αλλα εδω Πατρα δεν μπορω να βρω δυστυχως
Σε τενεκέ ... γρήγορα !!!Έτσι για την ...αλητεία ..View attachment 67857
Ναι αλλά αν είναι η ίδια με την GM3 όπως λένε τοτε ανεβάζει αρκετές πιέσεις σε σχέση με την προοδευτικότητα της. Ίσως για αυτό να ειναι πολεμικό υλικό. Τα tordo της NSI ή τα lambro αν θυμάμαι καλά γεμιζόταν-γεμίζονται με GM3 και νομίζω γράφουν πάνω Pmax 1050 bar.Πολεμικό υλικό όπως λέει και ο κρητικός.![]()