Τα έχω κάνει και εγώ αυτά!!!Την δεκαετία του 90ς έπαιζα με αεροβόλο με μπιλιτσες και κυνηγούσα τις γάτες και τις κότες τις γιαγιάςμε τα το 2000 άρχισα να θυμάμαι τον παππού με την καραμπίνα
![]()
Για ποια περιοχη λες Χρήστο?Αυτά είναι!! Δεκαετία του '90, πιτσιρικάς ήμουν, στα τσιχλοτοπια που πήγαινα με τον πατέρα μου, έβρισκα συνέχεια τα ΣΟΚΟΛ του Ρουμελιώτη! Μάλιστα, πέρυσι σε ένα καρτέρι, βρήκα 2-3 τέτοια ριγμενα. Φαίνεται σε κάποιον είχαν μείνει. Κάλυκας fiocci πράσινος, μέταλλο 8χιλ και έγραφε σαν σε κορδέλα SUR.
Από Ναύπακτο είμαι! Μέχρι και το 2010 που έβγαλα 1η φορά άδεια, τα έβρισκα συχνά στα τσιχλοκαρτερα! Πάρα πολύ διαδεδομένο φυσίγγι. Όπως επίσης και τα κλασικά 3Α, rottweil Δορκάς και πυρκαλ derby.Για ποια περιοχη λες Χρήστο?
Γιατί στην Δυτική Ελλάδα κ ειδικα στα νησιά του Ιονίου ήταν πολυ διαδεδομενο τσιχλοφυσιγγο κ οχι μονο.....
Ρίξε κ μια ματιά στα παρακατω..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-120
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παλιά-φυσίγγια.260/page-399
Ιστορία μεγάλη έχει γραψη αυτό το φυσηγγι στο τόπο μουΑυτά είναι!! Δεκαετία του '90, πιτσιρικάς ήμουν, στα τσιχλοτοπια που πήγαινα με τον πατέρα μου, έβρισκα συνέχεια τα ΣΟΚΟΛ του Ρουμελιώτη! Μάλιστα, πέρυσι σε ένα καρτέρι, βρήκα 2-3 τέτοια ριγμενα. Φαίνεται σε κάποιον είχαν μείνει. Κάλυκας fiocci πράσινος, μέταλλο 8χιλ και έγραφε σαν σε κορδέλα SUR.
Το ίδιο και εδώ! Ξέρω ανθρώπους που ρίχνανε μόνο αυτά στις τσίχλες. Κρίμα που σταμάτησε να παράγεται. Αν ξαναβγαινε, με το ίδιο σεταπ, θα το έπαιρνα για δοκιμή.Ιστορία μεγάλη έχει γραψη αυτό το φυσηγγι στο τόπο μου
τι θα κατεβασης με αυτα ρε τρελοκρητικεεεε τον ψιλοριτη
Μπαίνουν στη θαλάμη Γιάννη; Μπροστά φαίνονται πρησμένα τα φυσιγγακια.
Ανετα.εχουν ληγο πρηξιμο αλα μπενουν κανονικαΜπαίνουν στη θαλάμη Γιάννη; Μπροστά φαίνονται πρησμένα τα φυσιγγακια.
τα δικατους τα κανονια που εχουν τα ριχνουν ολαααα φιλαρακι μην στεναχωριεσεεεΜπαίνουν στη θαλάμη Γιάννη; Μπροστά φαίνονται πρησμένα τα φυσιγγακια.
Και φυσικά κάνει καλά την δουλειά της, εκρηκτική είναι και τα πάει θαυμάσια στην υγρασία. Σε χαμηλά γραμμάρια βγάζει διαμάντια.Δεν πειράζει, κακό του κεφαλιού τους αν δεν της ξαναφέρουν, θα την βρούμε την άκρη και με αυτες που βρίσκουμε, εγώ πάντως φορτοθηκα γκρανουλαρ για να την γεμίζω, από 28 και μέχρι τα 34. Μια χαρά κάνει τη δουλειά της, και στα απογευματινά στα υδρόβια πέρσι και φέτος που έριξα μερικά, πήγε πολύ καλά.
Καίγεται κανονικά η πυρίτιδα ? Τα έχεις δοκιμάσει ?
Στο 1.55 Χ32 Tριαντάφυλλε ανάλογα καψύλι - βύσμα βγάζει πυραύλους .Δεν πειράζει, κακό του κεφαλιού τους αν δεν της ξαναφέρουν, θα την βρούμε την άκρη και με αυτες που βρίσκουμε, εγώ πάντως φορτοθηκα γκρανουλαρ για να την γεμίζω, από 28 και μέχρι τα 34. Μια χαρά κάνει τη δουλειά της, και στα απογευματινά στα υδρόβια πέρσι και φέτος που έριξα μερικά, πήγε πολύ καλά.
Αμεε αλα θελη στρημογμα να καει σωσταΚαίγεται κανονικά η πυρίτιδα ? Τα έχεις δοκιμάσει ?