Ναι πράγματι! Αυτό καθώς και το federal prairie storm! Τα αγαπημένα μου φυσίγγια για μεγάλα θηράματα! Πανάκριβα βεβαίως βεβαίως!!Rem express 35,5gr παντός καιρού και (μεγάλου) θηράματος χωρίς να παίζεις ζάρια.
Είναι πανάκριβο όμως.
Ναι πράγματι! Αυτό καθώς και το federal prairie storm! Τα αγαπημένα μου φυσίγγια για μεγάλα θηράματα! Πανάκριβα βεβαίως βεβαίως!!Rem express 35,5gr παντός καιρού και (μεγάλου) θηράματος χωρίς να παίζεις ζάρια.
Είναι πανάκριβο όμως.
Τουφεκια και φουρνος καρβελιαΝαι πράγματι! Αυτό καθώς και το federal prairie storm! Τα αγαπημένα μου φυσίγγια για μεγάλα θηράματα! Πανάκριβα βεβαίως βεβαίως!!
Δεν πειράζει!Rem express 35,5gr παντός καιρού και (μεγάλου) θηράματος χωρίς να παίζεις ζάρια.
Είναι πανάκριβο όμως.
Αυτό κάνω Γιάννη ... σιγά μην ασχολούμαι με τας καιρικάς συνθήκας και την πρόγνωση του αυριανού καιρούΔεν πειράζει!
Το θήραμα είναι δυσεύρετο!
Βάλε το καλύτερο που μπορείς κι ας είναι ακριβό!
Και καλά κάνεις!!Αυτό κάνω Γιάννη ... σιγά μην ασχολούμαι με τας καιρικάς συνθήκας και την πρόγνωση του αυριανού καιρού
![]()
Η Ελλαδα δε χρειαζεται καλυκες των 76 & 89mm...Αυτό είναι το ζητούμενο! Να έχω ένα φυσίγγι που να καλύπτει σχεδόν τα πάντα!
Όσο για τις πιο βαριές γομωσεις, δεν ξεπερνάω τα 50γρ. Αναγκαστικά σε εμπορικά... Στατιστική και πιθανότητες κατά βάση, σφιχτά τσοκ κτλ.
Φίλε Κώστα, λογικό είναι να μην χρειάζεται στην ιδιογομωση. Όταν μπορώ να στήσω ένα φυσίγγι πχ 36γρ με αλεύρι και να βγάζω στο νερό ενα ποσοστό ας πούμε 80%, τότε τι να τα κάνω τα παραπάνω γραμμάρια σκαγιων!Η Ελλαδα δε χρειαζεται καλυκες των 76 & 89mm...
Τα 2¾ ειναι επαρκές για τα πάντα!!
Βαλτο καλα στο μυαλο σου, πριν αρχησεις την ιδιογομωση...θα το διαπιστώσεις εκει, οταν με το καλο αρχισεις, με τα "θαύματα" που θα βλεπεις.
Κάτσε να έρθουν τα ατσάλια ... για μολύβι ναι.Η Ελλαδα δε χρειαζεται καλυκες των 76 & 89mm...
Βαλτο καλα στο μυαλο σου, πριν αρχησεις την ιδιογομωση...θα το διαπιστώσεις εκει, οταν με το καλο αρχισεις, με τα "θαύματα" που θα βλεπεις.
Σωστό!Κάτσε να έρθουν τα ατσάλια ... για μολύβι ναι.
Ακριβως....Φίλε Κώστα, λογικό είναι να μην χρειάζεται στην ιδιογομωση. Όταν μπορώ να στήσω ένα φυσίγγι πχ 36γρ με αλεύρι και να βγάζω στο νερό ενα ποσοστό ας πούμε 80%, τότε τι να τα κάνω τα παραπάνω γραμμάρια σκαγιων!
Αστο καλυτερα...Κάτσε να έρθουν τα ατσάλια ... για μολύβι ναι.
Αυτήν ακριβώς τη λογική έχω! Σκέφτομαι MB32, F2x32, MB36, F2x36, MG2, sipe και ΤΕΚΝΑ. Ποιες καλύπτουν μεγαλύτερο φάσμα γομωσεων?Ακριβως....
Θα παρεις 2 πυριτιδες...μια ×32 ή ×28 (οτι θες) κ μια ×36 κ τελειωσες....
Sipe η ΜΒ32 και tecna κ είσαι κομπλέ...Αυτήν ακριβώς τη λογική έχω! Σκέφτομαι MB32, F2x32, MB36, F2x36, MG2, sipe και ΤΕΚΝΑ. Ποιες καλύπτουν μεγαλύτερο φάσμα γομωσεων?
Αυτήν ακριβώς τη λογική έχω! Σκέφτομαι MB32, F2x32, MB36, F2x36, MG2, sipe και ΤΕΚΝΑ. Ποιες καλύπτουν μεγαλύτερο φάσμα γομωσεων?
Η Ελλαδα δε χρειαζεται καλυκες των 76 & 89mm...
Οι F2 δεν υπάρχουν. Τις άλλες, πάρτες όλες να γουστάρεις. Όπως λέει και ο Νίκος παραπάνω, πάντα θα σε τρώει το σαράκι της αναζήτησης.Αυτήν ακριβώς τη λογική έχω! Σκέφτομαι MB32, F2x32, MB36, F2x36, MG2, sipe και ΤΕΚΝΑ. Ποιες καλύπτουν μεγαλύτερο φάσμα γομωσεων?
Ναι, είναι γεγονός!! Για την ακρίβεια, παραγγελία πιτογυρα παρέας!!!Τουφεκια και φουρνος καρβελια![]()
![]()
Εγω πιστευω οτι μεχρι τα 38 γρ ειναι αρκετα και στα χοντρα για μακρια στο παπι κανεις 40 βολα 50 βολα και κανεις τη δουλεια σου με 33-34 γρ
Την αποψη μου ειπα...το τη θα φτιαξει ο καθε ενας, ειναι δικο του καπέλο.Μεγαλη μπουκια να φας....μεγαλο λογο ΜΗΝ λες.....Στην ιδιογομωση και στο κυνηγι δεν σταματας....
Παντα σε τρωει το σαρακι της αναζητησης!!!
θα παρεις 2 πυριτηδες για αρχη και μετα που θα μπει το μικροβιο μεσα σου !! αστα βρασταΑυτήν ακριβώς τη λογική έχω! Σκέφτομαι MB32, F2x32, MB36, F2x36, MG2, sipe και ΤΕΚΝΑ. Ποιες καλύπτουν μεγαλύτερο φάσμα γομωσεων?