Τυχαίο νομίζεις είναι που οι Μπενελακηδες είδαν τα περισσότερα παπιά Καθαρά Δευτέρα?Αυτό που έβαλες στον κύκλο είναι σπαΐντερ-μαν αετός![]()
Τυχαίο νομίζεις είναι που οι Μπενελακηδες είδαν τα περισσότερα παπιά Καθαρά Δευτέρα?Αυτό που έβαλες στον κύκλο είναι σπαΐντερ-μαν αετός![]()
Άμα κάνουν κοιλιά;;;να δεις τρύπεςΟ καλύτερος τρόπος να δοκιμάζεις φυσίγγια με τον χαρταετό, παλιά τους τουφεκαγαμε όλους όσους φτιάχναμε, εκεί θα δείτε πραγματικά τα μέτρα.
ουτε την καθαρά Δευτέρα δεν τρυπαγανΤυχαίο νομίζεις είναι που οι Μπενελακηδες είδαν τα περισσότερα παπιά Καθαρά Δευτέρα?
Θα τον πετύχεις?στα 15μετρα![]()
Η πυρίτιδα δεν με πειράζει για τις τσίχλες προορίζονται, σκάγια Νο 10Με τι πυριτιδες....και ποιο νουμερο σκαγιων ???
Η πυρίτιδα δεν με πειράζει για τις τσίχλες προορίζονται, σκάγια Νο 10
Κοίτα να βαράς τις μπεκάτσες στα 10 μέτρα..... και άσε τα 50-60 και τα πράσινα άλογα.....
Τι 60μ πας καλα ούτε ο χαρταετός που πέταξα δεν έφτασε τόσο 50μ ραμα είχαθα φτάσει η ντουφεκια μου
Σε παρακαλώ μην με αποκαλείται ετσι κύριε @gvp9000 γιατί αυτός ο @Pointerman με παρακολουθεί σε όλο το φόρουμκαι θα γελάει
"ΜΠΕΚΑΤΣΩΠΕΤΑΛΕ" ακούγεται να τεριαζει καλύτερα
[/QUOTE
@gvp9000 τσα στα έλεγα εγώ εθεάθηΚοίτα να βαράς τις μπεκάτσες στα 10 μέτρα..... και άσε τα 50-60 και τα πράσινα άλογα.....
Του έχεις τάξει τον χομπίστα, σε έχει βάλει στο μάτι ...
Να σας τις κάνω τις χαρές αλλά δεν έχω δει ψάρι στο βουνόΤου έχεις τάξει τον χομπίστα, σε έχει βάλει στο μάτι ...
Σε εμένα θα πουλήσεις την Beretta ... εσύ μετά τράβα για κάνα ψάρεμα ...![]()
Αυτή η συνταγή κάνει και για Νο 10 σκαγιών? Σε ευχαριστώ!688 ΑS 1.35 X26 V ZERO 25-PISTON SKEET 25 6* 57.80
Η πυρίτιδα δεν με πειράζει για τις τσίχλες προορίζονται, σκάγια Νο 10
Παραγωγή κατευθείαν με κλειστά μάτια .Εγγύηση set up .Μερικά φυσιγγάκια για ορτύκια... 688 Granular 1, 45 X 28 Gualandi Biorientabile 25 νούμερο 9,5. Πρώτα σκοπευτήριο και αν με ικανοποιήσουν πάμε παραγωγή...
View attachment 67871
Σου έφυγαν όλεςView attachment 67872View attachment 67873View attachment 67874View attachment 67875
Κάπως έτσι είναι οι μπεκάτσες στα 10 μέτρα Νικόλα.....
Όλες είναι στην κατάψυξη...... υπάρχουν αποδείξεις.....Σου έφυγαν όλες![]()
Σε τέσσερα!Να συμπληρωσω....Εαν βρω Ν10 σκαγια απο εναν φιλο και τσεκαρω ογκομετριες...θα σου γραψω
σεταπ....Λιγη υπομονη....φιλε μου!!!
Σε ποσα σταδια κλεινεις??
Σε τέσσερα!
Σε ευχαριστώ!ΟΚ....αυριο θα μου φερουν σκαγια Ν10.....
Θα βγαλω τις διαφορές ογκομετριας....και θα σου στειλω σεταπ !!