Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ο καλύτερος τρόπος να δοκιμάζεις φυσίγγια με τον χαρταετό, παλιά τους τουφεκαγαμε όλους όσους φτιάχναμε, εκεί θα δείτε πραγματικά τα μέτρα.
Άμα κάνουν κοιλιά;;;να δεις τρύπες😅😅😅 με διασποράς να δοκιμάσω; ;; στα 15μετρα😁😁😁
Τυχαίο νομίζεις είναι που οι Μπενελακηδες είδαν τα περισσότερα παπιά Καθαρά Δευτέρα?
ουτε την καθαρά Δευτέρα δεν τρυπαγαν😂😂😂

Last edited:
Η πυρίτιδα δεν με πειράζει για τις τσίχλες προορίζονται, σκάγια Νο 10

Ν10 δεν εχω δουλεψει ποτε....Εχω με Ν8,5 και μπορεις να το κανεις Ν9 χωρις αλλαξεις τιποτα.
Στο Ν10 δεν ξερω εαν αλλαζει η ογκομετρια....Εαν αλλαζει η αποδοση παει ''περιπατο''... και οπως
ειπα δεν εχω για να τσεκαρω την ογκομετρια.

Τι 60μ πας καλα ούτε ο χαρταετός που πέταξα δεν έφτασε τόσο 50μ ραμα είχα 😅😅😅 θα φτάσει η ντουφεκια μου 😂🤣😂
Σε παρακαλώ μην με αποκαλείται ετσι κύριε @gvp9000 γιατί αυτός ο @Pointerman με παρακολουθεί σε όλο το φόρουμ 😜😜😜 και θα γελάει😁😁😁
"ΜΠΕΚΑΤΣΩΠΕΤΑΛΕ" ακούγεται να τεριαζει καλύτερα 😅😅😅
[/QUOTE
Κοίτα να βαράς τις μπεκάτσες στα 10 μέτρα..... και άσε τα 50-60 και τα πράσινα άλογα.....

Του έχεις τάξει τον χομπίστα, σε έχει βάλει στο μάτι ...
Σε εμένα θα πουλήσεις την Beretta ... εσύ μετά τράβα για κάνα ψάρεμα ... .yelling.
Να σας τις κάνω τις χαρές αλλά δεν έχω δει ψάρι στο βουνό😏😏😏και θάλασσα σπαρμένη 😂😂😂

Η πυρίτιδα δεν με πειράζει για τις τσίχλες προορίζονται, σκάγια Νο 10

Να συμπληρωσω....Εαν βρω Ν10 σκαγια απο εναν φιλο και τσεκαρω ογκομετριες...θα σου γραψω
σεταπ....Λιγη υπομονη....φιλε μου!!!

Σε ποσα σταδια κλεινεις??

Last edited:
Μερικά φυσιγγάκια για ορτύκια... 688 Granular 1, 45 X 28 Gualandi Biorientabile 25 νούμερο 9,5. Πρώτα σκοπευτήριο και αν με ικανοποιήσουν πάμε παραγωγή...
View attachment 67871
Παραγωγή κατευθείαν με κλειστά μάτια .Εγγύηση set up .
Με V ZERO 25 σε 7.5 σκάγι έχει τα 45μ άνετα .

Status
Not open for further replies.
Back