Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
@Michael03
Το CH6 1.60×30 ειναι αργό με συγκεντρωτηρα.
Για περπατητο, γεμισε (2 σταδια)
68.5
688 CH6 1.65×31 Τασκώφ 22 Νο: 8½ ή 9 (6*) στα 57.5mm με V 1.5 395 m/s.
Ευχαριστώ Κώστα αλλά δεν μου έχει μείνει μπαρούτι πολύ. Για καμιά 10αρια φυσιγγια και αν...
Θα το σημειώσω όμως το σεταπ σου και αν δεν το ξεχάσω θα το γεμίσω το Πάσχα που θα κατέβω και πρώτα ο Θεός την κυνηγετική σεζόν που έρχεται θα δοκιμαστεί. Κανονισου μόνο μη μου αρέσει και με κάνεις να ξανά παρω🤣

Είναι δυνατό πέρσι με τα κρύα, δυνατό αλλά πάρα πολύ καλόοοο. :)

Εσυ και αλλιως....σε τεντομενο σχοινι ειχες μαθει να βαδιζεις....απο μικρος οπλα εσπαγες... :D
Βρε χαθηκαν οι πυριτιδες.....δλδ πρεπει να φορτωσεις την GRANULAR και την φτασεις στον Θεο ???:mad:
Τι νοημα εχει ???:oops:

Εκατσα να κλεισω αυτο το σεταπ με την CH6 που μου εδωσε ο φιλος μου ο Λαμπης!!!

688-1,75Χ34,5 - κουβετ +14 χιλιοστα ντιανα Ν6 σκαγια....στα 57,8 τελικο υψος ρελιασματος.
Εβγαλε κενο απατητο χωρο 9,5 χιλιοστα....
Και ρωταω .....ποιος ο λογος να κλεινουμε στα 57,8 με 9,5 χιλιοστα κενο χωρο???
Γιατι αντι 14 χιλιοστα ντιανα...να μην βαλουμε 12 χιλιοστα ντιανα και να εχουμε 11,5 χιλιοστα κενο χωρο
ρελιαζοντας στα 57 τελικο υψος ρελιασματος ???
Τι περισσοτερο μας ''προσφαιρει'' το 57,8 απο τα 57 χιλιοστα ???

Εσυ και αλλιως....σε τεντομενο σχοινι ειχες μαθει να βαδιζεις....απο μικρος οπλα εσπαγες... :D
Βρε χαθηκαν οι πυριτιδες.....δλδ πρεπει να φορτωσεις την GRANULAR και την φτασεις στον Θεο ???:mad:
Τι νοημα εχει ???:oops:
Κύριε Νίκο, από το κρύο που έκανε σκέφτομαι ποτέ θα ξανακάνει τέτοιο κρύο, οπότε λέω να ρίξω λίγα να δω τη κάνει , γιατί σκέφτομαι αν δεν φέρουν διβασικες τι θα κάνω, πρέπει να είμαι προετοιμασμένος. Με τον πάτερα μου γι'αυτό το πράγμα, μανουριαζαμε συνεχώς, μου έλεγε μην τρέχει το μυαλό σου εδώ σκέφτεσαι το τώρα, όχι 5 χρόνια μπροστά. :) .love.

Εκατσα να κλεισω αυτο το σεταπ με την CH6 που μου εδωσε ο φιλος μου ο Λαμπης!!!

688-1,75Χ34,5 - κουβετ +14 χιλιοστα ντιανα Ν6 σκαγια....στα 57,8 τελικο υψος ρελιασματος.
Εβγαλε κενο απατητο χωρο 9,5 χιλιοστα....
Και ρωταω .....ποιος ο λογος να κλεινουμε στα 57,8 με 9,5 χιλιοστα κενο χωρο???
Γιατι αντι 14 χιλιοστα ντιανα...να μην βαλουμε 12 χιλιοστα ντιανα και να εχουμε 11,5 χιλιοστα κενο χωρο
ρελιαζοντας στα 57 τελικο υψος ρελιασματος ???
Τι περισσοτερο μας ''προσφαιρει'' το 57,8 απο τα 57 χιλιοστα ???
Ποιότητα ...:)

Status
Not open for further replies.
Back