Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αν μπουν πουλια την κάτσαμε την βάρκα ….. προσωπικα μηλαο το σκέφτομαι πολύ τι θα κανο με τα κυχλοφυσηγγα…
Λιάκο,κοντραρεις στα ίσα τον θείο Δημητράκη !!
Δεν έχει πουλιά, γκρίνια!
Έχει πουλιά,γκρίνια!
Δεν σε πετυχαίνουμε!

Πέρα απ τα αστεία είναι παρακμή αυτές η τιμες που πήγαν τα υλικά δεν ξέρω τον λόγο που πήγαν εκει
Έλα ρε Λιάκο! Κανείς και εσύ κάτι ερώτησης! Πρώτα ήταν το μολύβι!" Παιδιά δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν βγαίνω " Τώρα έχει πέσει το μολύβι αλλά έχουν ανέβει όλα τα άλλα! " παιδιά! Δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν βγαίνω! Δεν βλέπετε! Ο πόλεμος! Όλα ανεβαίνουν!"" Και πληρωνε εσύ Λιάκο . . . . .

Έλα ρε Λιάκο! Κανείς και εσύ κάτι ερώτησης! Πρώτα ήταν το μολύβι!" Παιδιά δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν βγαίνω " Τώρα έχει πέσει το μολύβι αλλά έχουν ανέβει όλα τα άλλα! " παιδιά! Δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν βγαίνω! Δεν βλέπετε! Ο πόλεμος! Όλα ανεβαίνουν!"" Και πληρωνε εσύ Λιάκο . . . . .
Ένα πρόχειρο λογαριασμό για την ημερήσια έξοδο 10€ πετραιλεο 10 € ένα κουτι κυχλοφυσηγγα =20€…* 7 μέρες140 € την εβδομάδα στην καλητερη περίπτωση 560€ τον μήνα για κυχλα

Αν μπουν πουλια την κάτσαμε την βάρκα ….. προσωπικα μηλαο το σκέφτομαι πολύ τι θα κανο με τα κυχλοφυσηγγα…
Εγω ουτως η αλλως, στην τσιχλα πεφτει αναγομωση...
Στα υπολοιπα που παω με καραμπινα,
(λιγο κυνηγι δηλαδη,) τοτε ΜΟΝΟ καινουργιους...κι επιδη τα κυνηγια μου ειναι λιγοστα γενικοτεραο, συνεχιζω ακαθεκτος.
Αυτα τα λιγα που θα ριχνω, τουλαχιστο να'ναι ΠΟΙΟΤΙΚΑ!!!!

Μια (ακόμα) ερώτηση για όσους έχουν υπομονή να απαντήσουν.
Μπορούμε να γεμίσουμε σε ριγμένο κάλυκα που είχε πρίν αστεροειδές κλείσιμο με απλό ρέλι;
Θα "στρώσει" ομαλά το χείλος του ή θέλει μόνο αστεροειδές ξανά;
Μιλάμε για μηχανή χειρός - την πιό φτηνή και "πρωτόγονη" που υπάρχει.

Μπορούμε να γεμίσουμε σε ριγμένο κάλυκα που είχε πρίν αστεροειδές κλείσιμο με απλό ρέλι;
Κωστη κοιτα....
ΕΓΩ συνηθως κλεινω ΠΑΛΙ σε αστερι τους καλυκες η 68.5 ή κοβω 67.5...στον ριγμενο καλυκα ο οποίος παει για γεμισμα 2η ή 3η φορα (3η φορα οι σκουρόχρωμοι) ΑΝ το σεταπ μου ειναι να κλειστει (π.χ. 57.50mm τελικο) στον ΡΙΓΜΕΝΟ θα το παω 57.30 ή 57.20mm...:)
TΩΡΑ ΑΝ τον αστεροειδες ριγμενο καλυκα τον πάω για ρελιαστό, ΕΓΩ τον κοβω απευθείας 65.5mm για να φυγουν τα ταλαιπωριμενα χείλει, για να μπορεσει να διπλώσει οσο καλυτερα γινετσι στο τζαμακι, γιατι ο καλυκας με το ρίξιμο ξερένεται (καίγεται)...γιαυτο τους σκουροχρωμους καλυκες τους γεμιζω μεχρι 3 φορες...(οχι αναγομωση σε Fiem)...

Δεν στρώνει θέλει πάλι αστέρι, που είχα δοκιμάσει να τα ξαναγεμισο από αστέρι σε ρελι δεν γινόταν ήταν χάλια, τα έκλεισα πάλι αστέρι.

Ένα πρόχειρο λογαριασμό για την ημερήσια έξοδο 10€ πετραιλεο 10 € ένα κουτι κυχλοφυσηγγα =20€…* 7 μέρες140 € την εβδομάδα στην καλητερη περίπτωση 560€ τον μήνα για κυχλα
Φίλε το κυνήγι κάποτε το έκαναν με 5-6 φυσίγγια και το διάλεγαν το θήραμα, θηράματα είχαμε έλεγαν οι παλιοί φυσίγγια δεν είχαμε.
Και τότε στα χωριά δεν είχανε την βενζίνη.
20ρικο καλα ειναι γιατί δεν έχει πουλιά να ρίξεις παραπάνω 😅😅😅 σκέψου να ήταν κάθε μερα μπάσιμο 50ρικα βροχή 😂🤣😂

Last edited:
Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση ! :)
Άρα για το αστεροειδές κλείσιμο θέλουμε μια LEE Load All τουλάχιστον (η πιό φτηνή επιλογή να υποθέσω) άρα παραπάνω έξοδα.

Ποιός είναι ο FIEM για να τον ξεχωρίζω;

Status
Not open for further replies.
Back