Αυτό που με προβληματίζει όμως περισσότερο είναι ότι αγοράζεις ένα βιβλίο που μάλιστα έχουν βγει και 2-3 version και αν μη τι άλλο περιμένεις να έχει εγγυρες πληροφορίες μέσα. Όχι να γράφει μπούρδες.
Έχω μπερδευτεί πολύ. Μάλλον θα το κάνω πείραμα με ζυγαριά να δω σε πόσα κιλά πίεση θα ξερελιαστει το καθένα.Τα περη μπουρδας ειναι σχετηκο.για κλησε 1 τετραστερο και 1 οκταστερο και κανε δικημη ναδης.στα ειδια ακρηβος υληκα.οπως επησης για το μαλινο οτη ειναι ημηδιασπορας.για δοκιμασε σε φουλ οτη κιαθιο θες και κοντραρετο με το μαλινο ναδεις
Λιγότερη αντίσταση το 8* καί λιγότερα bar -VΚ. Νίκο μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Στο βιβλίο του Χατζιωτη αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το 8αστερο κλείσιμο προάγει ελαφρώς την αύξηση των πιέσεων. Και το βρίσκω λογικό αφού το 8στερο χρειάζεται περισσότερη πίεση για να ξεδιπλώσει.View attachment 52387
Κ. Νίκο μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Στο βιβλίο του Χατζιωτη αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το 8αστερο κλείσιμο προάγει ελαφρώς την αύξηση των πιέσεων. Και το βρίσκω λογικό αφού το 8στερο χρειάζεται περισσότερη πίεση για να ξεδιπλώσει.View attachment 52387
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές-Αρχείο.106/page-647#post-580397
+ το αστεροειδες παρουσιάζει μικρότερη αντίσταση ξερελιάσματος από το ρελιαστο
Τα περη μπουρδας ειναι σχετηκο.για κλησε 1 τετραστερο και 1 οκταστερο και κανε δικημη ναδης.στα ειδια ακρηβος υληκα.οπως επησης για το μαλινο οτη ειναι ημηδιασπορας.για δοκιμασε σε φουλ οτη κιαθιο θες και κοντραρετο με το μαλινο ναδεις
Λιγότερη αντίσταση το 8* καί λιγότερα bar -V
Μήν φανταστείς όμως τρομερές διαφορές .
Πάτα τον σύνδεσμο, όχι αυτό που έγραψα (το οποίο είναι και αυτό του Λευτέρη)Για αλλο πραγμα μιλαει ο Λευτερης Βασιλη...
Πάτα τον σύνδεσμο, όχι αυτό που έγραψα (το οποίο είναι και αυτό του Λευτέρη)
Eκτός απο τα αποτελέσματα δοκιμών σε ίδια set up υπάρχει καί πείραμα που έκανεΓια μενα σωστα τα λετε !!!
Eκτός απο τα αποτελέσματα δοκιμών σε ίδια set up υπάρχει καί πείραμα που έκανε
ο Γιάννης Γκ. που αποδείκνυε σε δυναμόμετρο ότι το 6* ήθελε περισσότερη δύναμη ν'ανοίξει
απο αντίστοιχο 8* με ίδιο βάθος ρελιού καί ίδιο κάλυκα καί τα δυό .
Δέν το θυμάσαι ;
Έχω μπερδευτεί πολύ. Μάλλον θα το κάνω πείραμα με ζυγαριά να δω σε πόσα κιλά πίεση θα ξερελιαστει το καθένα.
Για το μάλλινο το ξέρω ότι κακώς το αναφέρουν σαν ημιδιασπορας. Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό. Ίσως το παραφορτωναν στην πυρίτιδα και τα σκορπούσε
Ο Νικ γιατί κλείνει σε 8* ;Έχω μπερδευτεί πολύ. Μάλλον θα το κάνω πείραμα με ζυγαριά να δω σε πόσα κιλά πίεση θα ξερελιαστει το καθένα.
Σκόρδο / Κρεμμύδι....Ναι εχεις δικιο...!!! Δικο μου το λαθος φιλε !!!