Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Για φελλό εγώ έχω πάρει μία σγρομπια 19mm και κόβω cal12 και μία των 15mm για cal20. Όμως για μάλινες τάπες απο κετσέ ή κάτι αντίστοιχο δεν ξέρω αν κόβει και πόσο καλά. Επίσης ψάξε και για μηχανή του Λανάρα που κόβει τάπες. Τα χριστούγεννα που είχα ρωτήσει δεν είχε διαθέσιμη αλλά τώρα ίσως να έχει.
Ο ταποκοφτης του Λαναρα κόβει άψογα ΚΑΙ τάπες από κετσε.

Βρίσκεις και σε διάσταση 100Χ70 cm.
Κοίταξε σε μεγάλα βιβλιοπωλεία η στο "ΠΛΑΙΣΙΟ"...
Ζητάς φελο,όχι λαστιχοφελο.

Ο βιομηχανικος φελλος....αυτος που εχει λαστιχο.....δημιουργει διαφορετικο αμορτισερ απο τον σκετο...
και κατα την γνωμη μου...με ποιο σταθερα αποτελεσματα Γιαννη μου !!!

Για να σωθεί η Α1 η παλια με 688 1.80χ34 μπιορ 18 9ν
Ρελι από 66.5 στα 60

Κοιτα μην την κλεισεις με κανονικο βυσμα και σε αστεροιειδες κλεισιμο με αυτην την δοσολογια....γιατι θα
''ακουσεις''....

Last edited:
Κοιτα μην την κλεισεις με κανονικο βυσμα και σε αστεροιειδες κλεισιμο με αυτην δοσολογια....γιατι θα
''ακουσεις''....
Το έκανα με 616 μαλλινη ρέλι. . Και έκανα καμία καρακάξα 😅😅😅 έχει θέμα με 688 μπιορ όπως το εχω;;

Το έκανα με 616 μαλλινη ρέλι. . Και έκανα καμία καρακάξα 😅😅😅 έχει θέμα με 688 μπιορ όπως το εχω;;

Οι μιτοταπες ''σπανε'' λιγο τις πιεσεις....Το ρελι ''σωνει'' λιγο την δοσολογια....αν και την θεωρω αρκετα
ανεβασμενη....688 θα εβαζα μονο στους μειον βαθμους...

BIOR ή biorietabile ??

Οι μιτοταπες ''σπανε'' λιγο τις πιεσεις....Το ρελι ''σωνει'' λιγο την δοσολογια....αν και την θεωρω αρκετα
ανεβασμενη....688 θα εβαζα μονο στους μειον βαθμους...

BIOR ή biorietabile ??
Biorietabile..να κόψω στο 1.75;;; 688 έχει πάνω ο κάλυκας και είναι 66.4 και έλεγα να τα κάψω με αυτά

Biorietabile..να κόψω στο 1.75;;; 688 έχει πάνω ο κάλυκας και είναι 66.4 και έλεγα να τα κάψω με αυτά

Να το αλλαξεις το καψουλι....Τα καψουλια που αγαπαει η Α1 ειναι 686 -616 - CX2000 ....To 688 μονο σε
μειον βαθμους...Και τα αλλα αναλογα την δοσολογια και το κλεισιμο...
1,80Χ34 στα 60 που το εχεις σε ρελι θα εβαζα 686....Αλλιως θα το εκανα CX2000 - 1,75X34. απο εκει θα
ξεκιναγα....η τουφεκια θα με οδηγουσε για τροποποιησεις.
Εαν επιμενεις στο 1,80χ34....κλεισε ρελιαστο στα 68,5- 63....και οχι στα 60.
Βαλε μπιοριεταμπιλε 21..με 686 καψουλι

Να το αλλαξεις το καψουλι....Τα καψουλια που αγαπαει η Α1 ειναι 686 -616 - CX2000 ....To 688 μονο σε
μειον βαθμους...Και τα αλλα αναλογα την δοσολογια και το κλεισιμο...
1,80Χ34 στα 60 που το εχεις σε ρελι θα εβαζα 686....Αλλιως θα το εκανα CX2000 - 1,75X34. απο εκει θα
ξεκιναγα....η τουφεκια θα με οδηγουσε για τροποποιησεις.
Εαν επιμενεις στο 1,80χ34....κλεισε ρελιαστο στα 68,5- 63....και οχι στα 60.
Βαλε μπιοριεταμπιλε 21..με 686 καψουλι
Δεν έχω άλλα καψουλια κάλυκες και έλεγα να τα κάψω...

Status
Not open for further replies.
Back