Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Φτιαξε βρε Γιωργο μου το σεταπ με ΜΒ36...να σε ''δει'' ο Θεος....
Αυτο με την ΜΒ32 ...Εκτος απο φορτωμενο εχει πολλα bar...και ασε τον Ιταλο...να πιστευει οτι εβγαλε
φυσιγγιο !!!
Περα απο αυτο ...ειναι και αργό φιλε !!!
Ε ναι ....Με MB36 σε αυτά τα gr έχεις ποιο καλά αποτελέσματα με λιγότερα bar.

Η Mb32 στα 35 γραμμάρια στο 1,77 - 1,80 Χ 35 με 616 με δύσκολες καιρικές συνθήκες δίνει ρέστα! Σε νορμάλ καιρούς δεν υπάρχει λόγος να φύγεις από τα 33 - 34 γραμμάρια.

Γιατι με ΜΒ36 στα ιδια γραμμαρια θα ''κιοτέψει''....η δεν εχει αξιοπρεπεια Γιωργο μου ??

εικόνα_Viber_2021-12-13_16-33-46-632.jpg
εικόνα_Viber_2021-12-13_17-00-12-764.jpg
εικόνα_Viber_2021-12-13_17-19-57-490.jpg

Γιατι με ΜΒ36 στα ιδια γραμμαρια θα ''κιοτέψει''....η δεν εχει αξιοπρεπεια Γιωργο μου ??

View attachment 69678
View attachment 69679
View attachment 69680
Αν θυμάμαι καλά κ.Νικο είχες δώσει και ένα σετ απ με mb36 στα 1.9×34 με 688 σε στρογγυλό ρελι και νίκελ νο5 που έλεγες ότι είναι μεγάλος φονιάς? Ή κάνω λάθος?

Αν θυμάμαι καλά κ.Νικο είχες δώσει και ένα σετ απ με mb36 στα 1.9×34 με 688 σε στρογγυλό ρελι και νίκελ νο5 που έλεγες ότι είναι μεγάλος φονιάς? Ή κάνω λάθος?

Υποθετω....οτι αυτο θα λες Γιαννη μου....Αλλα εχω και αλλα ποιο ''φονικα'' φιλε μου !!!

εικόνα_Viber_2022-02-17_10-28-07-725.jpg
εικόνα_Viber_2022-02-17_10-28-23-096.jpg
Θα κοιταξω να βρω αυτο που λες με 688...

Γιαννη μου εχεις ΔΙΚΙΟ...
Ναι το εχω αυτο το σεταπ....δεν ειναι δικο μου...Ειναι του Georgios Varthalitis...και ειναι οντως
σκετος φονιας!!!

Δεν πηγε το μυαλο μου στο σεταπ γιατι δεν ηταν δικο μου...
Για κοντα...και οταν λεω κοντα...μεχρι τα 35 που το εχω δοκιμασει...ο χαρος βγηκε παγανια...!!!!
Τις καλες εποχες που ειχαμε φασσες το εριξα σε κοπαδι...εριξα στα 30 -35 μετρα και επεσαν 4 πουλια ΞΕΡΑ !!!
Δεν ξερω εαν εχω αποτυπωση του σεταπ...Αλλα εαν θελεις μπορω να στο γραψω φιλε μου !!! :)

Υποθετω....οτι αυτο θα λες Γιαννη μου....Αλλα εχω και αλλα ποιο ''φονικα'' φιλε μου !!!

View attachment 69688
View attachment 69689

Ναι το εχω αυτο το σεταπ....δεν ειναι δικο μου...Ειναι του Georgios Varthalitis...και ειναι οντως
σκετος φονιας!!!

Για κοντα...και οταν λεω κοντα...μεχρι τα 35 που το εχω δοκιμασει...ο χαρος βγηκε παγανια...!!!!
Τις καλες εποχες που ειχαμε φασσες το εριξα σε κοπαδι...εριξα στα 30 -35 μετρα και επεσαν 4 πουλια ΞΕΡΑ !!!
Δεν ξερω εαν εχω αποτυπωση του σεταπ...Αλλα εαν θελεις μπορω να στο γραψω φιλε μου !!! :)
Δώσε φώς στο λαό κ. Νίκο !!!

View attachment 69688
View attachment 69689

σκετος φονιας!!!

Ναι τώρα θυμάμαι καλύτερα το είχες πει ότι ήταν του κ.Γιωργου το σετ απ! Και η βισματωση ήταν αν θυμάμαι καλά απλή,ένας zm19

Ναι τώρα θυμάμαι καλύτερα το είχες πει ότι ήταν του κ.Γιωργου το σετ απ! Και η βισματωση ήταν αν θυμάμαι καλά απλή,ένας zm19

Το ανεβαζω τωρα ...Βρηκα την αποτυπωση...αλλα ειναι με Ν6 μολυβδινα σκαγια...

Το σεταπ ειναι του Georgios Varthalitis....και το γνησιο σεταπ εχει Ν5 σκαγια ΝΙΚΕΛ.και Ζ2Μ21 . :)

εικόνα_Viber_2022-10-27_19-28-50-808.jpg

Το ανεβαζω τωρα ...Βρηκα την αποτυπωση...αλλα ειναι με Ν6 μολυβδινα σκαγια...

Το σεταπ ειναι του Georgios Varthalitis....και το γνησιο σεταπ εχει Ν5 σκαγια ΝΙΚΕΛ.και Ζ2Μ21 . :)

View attachment 69690
Μαστρονικο,το τζαμακι gualandi?

Status
Not open for further replies.
Back