1,80 *35 με 686 Βαράνε στην Ιταλία το έχω δοκημαση πολύ εξερετικοΗ Mb32 στα 35 γραμμάρια στο 1,77 - 1,80 Χ 35 με 616 με δύσκολες καιρικές συνθήκες δίνει ρέστα! Σε νορμάλ καιρούς δεν υπάρχει λόγος να φύγεις από τα 33 - 34 γραμμάρια.
1,80 *35 με 686 Βαράνε στην Ιταλία το έχω δοκημαση πολύ εξερετικοΗ Mb32 στα 35 γραμμάρια στο 1,77 - 1,80 Χ 35 με 616 με δύσκολες καιρικές συνθήκες δίνει ρέστα! Σε νορμάλ καιρούς δεν υπάρχει λόγος να φύγεις από τα 33 - 34 γραμμάρια.
Με αυτά θα πρέπει να αλλάξουμε το μήκος της βέργας του περιοριστήρα φυσιγγίωνΠοιο κατω ακομα....Απο 24 ξεκινημα...και σε φυσιγγια ''νανακια''.....
View attachment 69700
View attachment 69701
View attachment 69702
Κάτι Κένταυρος και Ρουμελιώτης που πήρα 28gr ήταν φωτιά.Έχω την εντηποση ότι πρέπει να αρχίσουμε δοκιμές για 28 γρ στην κυχλα να ρίξουμε το κοστος
Θα Πάρο και εγώ φετος πρώτα ο θεός να έχουμε την υγεια μαςΜε αυτά θα πρέπει να αλλάξουμε το μήκος της βέργας του περιοριστήρα φυσιγγίων
Μην μας βάζεις σε δουλειές τώρα ...
Κάτι Κένταυρος και Ρουμελιώτης που πήρα 28gr ήταν φωτιά.
Και κάτι Navaro 30 στα τρυγόνια πάλι καλά.
Ξεπέρασα τον εαυτό μου.
Δεν θα τα δουλεύει το αυτογεμες.Με αυτά θα πρέπει να αλλάξουμε το μήκος της βέργας του περιοριστήρα φυσιγγίων
Μην μας βάζεις σε δουλειές τώρα ...
Κάτι Κένταυρος και Ρουμελιώτης που πήρα 28gr ήταν φωτιά.
Και κάτι Navaro 30 στα τρυγόνια πάλι καλά.
Ξεπέρασα τον εαυτό μου.
Δεν θα τα δουλεύει το αυτογεμες.
Είναι πολύ κοντά και δεν τα πιάνει το κλείστρο από την γλωσσα.
Πρώτο,θα το ρίξει.
Ενδέχεται όμως να μην τερματίσει το κλείστρο πίσω, οπότε πάλι θέμα.
Αυτό είναι ένα θέμα.Με αυτά θα πρέπει να αλλάξουμε το μήκος της βέργας του περιοριστήρα φυσιγγίων
Μην μας βάζεις σε δουλειές τώρα ...![]()
Σε όσα το δούλεψα, δουλεύει μια χαρά.Δεν θα τα δουλεύει το αυτογεμες.
Σε τ2 κάλυκα αριΕνα φυσιγγακι που μου εδωσε φετος πολλες τσιχλες κ θα καθιερωθει με Psb1 616 1.65-30 pistonskeet23 57,9mm n10 σκαγια και στον ταχογραφο 395 m/s
Στην αρχη το εκλεινα 58,2 και πηγαινε πολυ σφιχτα αλλά το πατησα λιγο ακομα να σκορπισει και νομιζω οτι εχει γινει ωραια σκουπα μεχρι 35-37 μετρα με 4 αστρα...
Εδω στα 30 μετρα με 4 αστρα και σκαγια νουμερο 10
![]()
Τ1Σε τ2 κάλυκα αρι
Ο ζ2μ δεν μου έκατσε στην δικιά μου μαξους με αυτό το σεταπ …diamanté και sg και κατά καιρούς jiovvani βάζω.. με 616 όμως που το έχω λάτρεψε….
Με sg δεν το έχω δουλέψει καθόλου, δεν μου άρεσε... Με diamante το βάζω στα τρυγόνια χρόνια τώρα... Με 616 δεν αλλάζει κάτι στην ταχύτητα αλλά στην αίσθηση γίνεται πιο ξερό λίγο, το προτιμώ στο κρύο η ρελιαζω 2-3/10 πιο ψηλάΟ ζ2μ δεν μου έκατσε στην δικιά μου μαξους με αυτό το σεταπ …diamanté και sg και κατά καιρούς jiovvani βάζω.. με 616 όμως που το έχω λάτρεψε….
Με αυτά τα δυο σεταπ είσαι καλημενος.., εξερετικα πραβωΜε sg δεν το έχω δουλέψει καθόλου, δεν μου άρεσε... Με diamante το βάζω στα τρυγόνια χρόνια τώρα... Με 616 δεν αλλάζει κάτι στην ταχύτητα αλλά στην αίσθηση γίνεται πιο ξερό λίγο, το προτιμώ στο κρύο η ρελιαζω 2-3/10 πιο ψηλά
Βγαίνει ολόκληρη η τσίχλα από εκεί μέσα;Ενα φυσιγγακι που μου εδωσε φετος πολλες τσιχλες κ θα καθιερωθει με Psb1 616 1.65-30 pistonskeet23 57,9mm n10 σκαγια και στον ταχογραφο 395 m/s
Στην αρχη το εκλεινα 58,2 και πηγαινε πολυ σφιχτα αλλά το πατησα λιγο ακομα να σκορπισει και νομιζω οτι εχει γινει ωραια σκουπα μεχρι 35-37 μετρα με 4 αστρα...
Εδω στα 30 μετρα με 4 αστρα και σκαγια νουμερο 10
![]()
18,5/6 δείχνει το πάχημέτρο μου Στην δικιά μου μαξους νικο αν μέτραο σωστά (μπορι να κανο λάθος το ποιο πιθανό)Ωραιες τουφεκιες Αρη !!!
Πολυ ωραιο και εντυπωσιακο το 4ρι της Μαξους!!! Τι συσφιξη εχει φιλε ??