Της Remington είναι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Ελλάδα ο συγκεκριμένος αλλά και να υπάρχει θα έχουν πάνω από 10 ευρώ οι 100. Δεν αξίζει νομίζω.Αυτός τι συγκεντρωτήρας είναι; Υπάρχει στο εμπόριο;
Της Remington είναι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Ελλάδα ο συγκεκριμένος αλλά και να υπάρχει θα έχουν πάνω από 10 ευρώ οι 100. Δεν αξίζει νομίζω.Αυτός τι συγκεντρωτήρας είναι; Υπάρχει στο εμπόριο;
Αυτό μάλλον θα κάνω. Μήπως ξέρεις ποια είναι Λευτέρη?Μην την πετάξεις, γέμισε την πάλι στα ίδια γραμμάρια.
Εγω σου ειπα πέταξε την για 2€ πάρε ένα άλλο φυσίγγιΈχω το καψουλι το remington. Στην ουσια σκαγια δικα μου θα βαλω μονο. Μπορει να αλλαξω και συγγεντρωτηρα. Οποτε δεν νομιζω να ρισκαρω κατι.
Και στην Αμερική δεν νομίζω να κυκλοφορούν. Πέρα από τους power piston, δεν έχω βρει κάτι άλλο, για φορτία 36 γρ. και μεγαλύτερα, όσο και αν έχω ψάξει. Οι μόνοι που έχω βρει, είναι οι power piston sp12 και rp12.Της Remington είναι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Ελλάδα ο συγκεκριμένος αλλά και να υπάρχει θα έχουν πάνω από 10 ευρώ οι 100. Δεν αξίζει νομίζω.
Να ανάψω το τζάκι το βράδυ τότε βρε Νικολα όχι και πεταμαΕγω σου ειπα πέταξε την για 2€ πάρε ένα άλλο φυσίγγι
Ναι ήταν λίγο παλιό το φυσιγγι, μπορεί να έχει σταματήσει η παραγωγή των συγκεκριμένων.Και στην Αμερική δεν νομίζω να κυκλοφορούν. Πέρα από τους power piston, δεν έχω βρει κάτι άλλο, για φορτία 36 γρ. και μεγαλύτερα, όσο και αν έχω ψάξει. Οι μόνοι που έχω βρει, είναι οι power piston sp12 και rp12.
Να μην κάνεις τίποτα, άναψε το τζάκι.Αυτό μάλλον θα κάνω. Μήπως ξέρεις ποια είναι Λευτέρη?
Να μην κάνεις τίποτα, άναψε το τζάκι.
Blue dot δεν ειναι λευτερη πιο πιθανο 800χ με αυτην γεμηζε η ρεμι ,αν ηταν blue dot οπως λεει καο το ονομα θα ειχε καμια μπλε βουλα!!!Βάλε βύσμα lb6 η b&p steel 32, η πυρίτιδα πρέπει να είναι η blue dot της Alliant πρώην Hercules.
Να μην κάνεις τίποτα, άναψε το τζάκι.
Δεκτό αλλά από καλυκα ρεμινγκτον σε έναν ευρωπαϊκό με μόνη ιδιαίτερη αλλαγή στην πατουρα του καλυκα από κωνική σε επίπεδη τι μπορεί να αλλάξει τόσο δραματικά κάνοντας το φυσιγγιο επικίνδυνο?Ειλικρινα το ιδιο θα του ελεγα...αυτο που αξιζει ειναι τα σκαγια απο αυτο το φυσιγγιο...
Τωρα με την πυριτιδα απο μονη της δοκιμη θα κανει...και δεν θα ειναι και σιγουρος οτι του βγει καλη η
τουφεκιά !!
Εγω θα την μοιραζα στα δυο...και θα εκλεινα παγανοφυσιγγια...
Βάλε βύσμα lb6 η b&p steel 32, η πυρίτιδα πρέπει να είναι η blue dot της Alliant πρώην Hercules.
Χάθηκε και ο κρητικός, να μας πει που τις ξέρει.Blue dot δεν ειναι λευτερη πιο πιθανο 800χ με αυτην γεμηζε η ρεμι ,αν ηταν blue dot οπως λεει καο το ονομα θα ειχε καμια μπλε βουλα!!!
Και εγώ αυτό πιστεύω.Και η 800x έχει ανάμεσα στα δισκία κίτρινα ή καφέ ,αλλά η δοσολογία με κάνει να πιστεύω πως είναι η blue dot. Όποια και να είναι από αμερικανικό κάλυκα σε ευρωπαϊκό δεν θα ανέβει σε bar,το αντίθετο, και τα αμερικανικά φυσίγγια είναι πάντα εντός ορίων πιέσεων, όχι σαν κάποια ευρωπαϊκά.
Για herco την κοβο.αν ειταν 800 θαχε και κυτρινα δυσκια,αν μπλουτοτ μπλε.αυτην την βλεπο μονοχρωμη σαν την 700 αλα 700 αποκλιετε νανε ανεβενη 36 μαξημουμε με πολα μπαρΧάθηκε και ο κρητικός, να μας πει που τις ξέρει.
Αδιάβαστος...πας για ΣεπτέμβρηΓια herco την κοβο.αν ειταν 800 θαχε και κυτρινα δυσκια,αν μπλουτοτ μπλε.αυτην την βλεπο μονοχρωμη σαν την 700 αλα 700 αποκλιετε νανε ανεβενη 36 μαξημουμε με πολα μπαρ
Εεεέ ειπαμε τωρα,μαγος δεν ειμε ειπωθετοΑδιάβαστος...πας για Σεπτέμβρη![]()
Ναι βρε σε πειράζωΕεεέ ειπαμε τωρα,μαγος δεν ειμε ειπωθετο![]()
![]()
Ποτέ δεν είναι αργά!Εεεεε τωρα θα το γηρισο στα γεραματα??? μπα![]()
![]()
![]()