Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτό με το να κλείσω σε κενό κάλυκα δεν το πέτυχα. Κάνει βαθούλωμα το αστέρι.
Το ρωσικό τρίτο στάδιο έχω την εντύπωση ότι δεν έχει βαθούλωμα περιμετρικά όπως τα στροφεία αλλά είναι φλατ,
με μόνο βαθούλωμα στο κέντρο.
Αν θέλει ο Giannis k ας δείξει πως είναι από μέσα ή αν το έχεις και εσύ!
Έχω δηκομου 3 στάδιο πατενταρισμενο,αλά και το ρωσικό με ρύθμιση κληνη σε άδειο καληκα

Έχω δηκομου 3 στάδιο πατενταρισμενο,αλά και το ρωσικό με ρύθμιση κληνη σε άδειο καληκα
Αυτό μια φωτογραφία από μέσα,
όποτε έχεις χρόνο θα βοηθούσε.
Και από το ρωσικό , αν και το έχω δει σε πολλά βίντεο τους, μήπως είναι διαφορετικό το δικό σου.

Ευχαριστούμε για το βίντεο.

Αν είχες το τρίτο στάδιο που μαγγώνει θα μπορούσες πάλι να κλείσεις κενό κάλυκα στη Lee;
Με την lee με ψάξιμο ναι αλά έχεις μιον.αν το ρημησης εκεί κληνης μόνο εκεί.σε 11,12,13,14 χηλ θες Αλή ρηθμιση ενός στο δηκομου οχη

Με την lee με ψάξιμο ναι αλά έχεις μιον.αν το ρημησης εκεί κληνης μόνο εκεί.σε 11,12,13,14 χηλ θες Αλή ρηθμιση ενός στο δηκομου οχη
Γιάννη δεν πολυκατάλαβα, συγνώμη.
Έχω και μία Λαναρά. Αν ξεβιδώσω το μαχαίρι στου Λαναρά και βιδώσω εκεί ένα τρίτο που μαγγώνει, και κλείνω τον άδειο κάλυκα στη Lee με το μαχαίρι της και το πάτημά της, και ανάμεσα στο μαχαίρι και το πάτημα περάσω το φυσίγγι στο Λαναρά που θα του έχω βιδώσει το τρίτο που μαγγώνει, θα μπορεί να κλείσει άδειο κάλυκα;

Αλή φηλοσοφια αυτό που έφτιαξα.εχω κάνει στάδιο μετά το τρίτο το όπιο κάνει ρελι 1,90 πάχος και 2,30 βάθος.οχη στροφείο πατιμα.το όπιο ούτε τα ρελιαζω
Βραδυνές ανησυχίες.
Και εγώ το έχω με φλάτζα μέσα για να κλείνει πιο καλά την τρύπα.
IMG_20240130_004857908.jpg

Έχω και μία Λαναρά. Αν ξεβιδώσω το μαχαίρι στου Λαναρά και βιδώσω εκεί ένα τρίτο που μαγγώνει, και κλείνω τον άδειο κάλυκα στη Lee με το μαχαίρι της και το πάτημά της, και ανάμεσα στο μαχαίρι και το πάτημα περάσω το φυσίγγι στο Λαναρά που θα του έχω βιδώσει το τρίτο που μαγγώνει, θα μπορεί να κλείσει άδειο κάλυκα;
Βεβεα μπορεις

Δοκίμασε το, αν και αμφιβάλω αν θα έχεις το αποτέλεσμα του Γιάννη!

Μια φωτογραφία ρε παιδιά, "στο φως του ήλιου", το πώς είναι το Γ' στάδιο (από μέσα) που κλείνει και σε κενό κάλυκα!
Αν το τρίτο στάδιο πατηθεί καλά και το επόμενο στάδιο πατηθεί τόσο ώστε να μην γίνει το αστεροειδες επίπεδο, αλλά να παραμείνει λίγο πυραμιδοειδες, μυτερό, τότε γίνεται

Παιδιά καλησπέρα εχει κάποιος κάποιο σεταπ με δράμια 11/0 με πυρίτιδες mb32 mb36 sipe τα θέλω για το δίκανο το baical να μην πάω να αγοράσω τώρα εμπορικό και είναι μουφα και μας κάνουν τα γουρούνια αέρα... Φτιάχνω βέβαια ένα φυσίγγι με την mb32 και το ερειξα προχτές στο στόχο και μου έφυγε το σαγόνι πολύ δυνατό

Status
Not open for further replies.
Back