Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
1,75/33.+1,80*34 συγκετροτυρες δοκίμασε 2/3...να δεις ποιον πάει το όπλο σου Giovanni και Καρδαρά δουλεύω εγώ της τεριαζουν
Το 1,80χ34 σε ρελιαστό η αστέρι??Τι εχεις δει σε υγρασία δουλεύει καλα

Με της τιμές στα ύψη η ιδιογωμοση πλέω συμφέρει στα 28γρ δεν ξέρω αλλά από 32 και πανό σίγουρα... η διαφορά είναι 1 με 1,5 το κουτί στα 32 από εκεί και πανό η διαφορά εκτοξεύεται......μάλλον θα ξαναπάρουν φωτιά η μηχανές??????

Με navaro 30gr στα 7.50 και Α132 στα 8.50 και Α1 34 στα 9 ποια ιδιογομωση συμφέρει και με τι πυρίτιδα συμφέρει πλέον αν γεμίζεις 22 γρ 24 ,18 ίσως να συμφέρει.Με 24 γρ στο 20 αρακι βρήκα 10 € το κουτί ούτε στο 20αρακι δε συμφέρει πλέον .Γιατί πλέον δεν ξέρεις ούτε τι ρίχνεις πρέπει να δοκιμάσεις τις νέες πυρίτιδες κάθε τόσο μπουρδέλο τις κάνουν .Ένας που δεν έχει στοκ υλικά και πάει να αγοράσει πλέον για να γεμίσει πρέπει να έχει λεφτά για ξόδεμα αλλιώς την έκατσε η να του δώσει κάποιος έτοιμο σετ αφού το έχει δοκιμάσει στο ντουφέκι του και αφού έχει τα ίδια εργαλεία για να φτιάξει το ίδιο φυσίγγι καληνύχτα σε λατρεύω αύριο πάλι.

Με navaro 30gr στα 7.50 και Α132 στα 8.50 και Α1 34 στα 9 ποια ιδιογομωση συμφέρει και με τι πυρίτιδα συμφέρει πλέον αν γεμίζεις 22 γρ 24 ,18 ίσως να συμφέρει.Με 24 γρ στο 20 αρακι βρήκα 10 € το κουτί ούτε στο 20αρακι δε συμφέρει πλέον .Γιατί πλέον δεν ξέρεις ούτε τι ρίχνεις πρέπει να δοκιμάσεις τις νέες πυρίτιδες κάθε τόσο μπουρδέλο τις κάνουν .Ένας που δεν έχει στοκ υλικά και πάει να αγοράσει πλέον για να γεμίσει πρέπει να έχει λεφτά για ξόδεμα αλλιώς την έκατσε η να του δώσει κάποιος έτοιμο σετ αφού το έχει δοκιμάσει στο ντουφέκι του και αφού έχει τα ίδια εργαλεία για να φτιάξει το ίδιο φυσίγγι καληνύχτα σε λατρεύω αύριο πάλι.
Με της τωρινές τιμές βγάζεις ένα φυσηγγακι στα 32 γρ στα μέτρα σου με 8,5€( psb1) στα 34 με 9.... Μια υπάρχει γιαννη επιλογές δεν υπάρχουν....το θέμα είναι να έχεις όρεξη

Έτσι που πάμε ο Αλλαγιάννης μεχρει ποτέ θα έχει στοκ .....εγώ πχ που ήθελα να πάρω τώρα δεν βγενω τέλος Αυγούστου και αν η υποχρέωσης είναι πολλές

Έτσι που πάμε ο Αλλαγιάννης μεχρει ποτέ θα έχει στοκ .....εγώ πχ που ήθελα να πάρω τώρα δεν βγενω τέλος Αυγούστου και αν η υποχρέωσης είναι πολλές
Δε θα έχει Ηλία θα τελειώσουν νομίζω τα nsi palombe που μου έστειλε ήδη τελείωσαν .Σήμερα ήρθαν κάτι τελευταία που παρειγγειλα με τον φίλο

Attachments

• IMG-75f0fb240dfeeaae609de3d5ec5fc221-V.jpg
    IMG-75f0fb240dfeeaae609de3d5ec5fc221-V.jpg
    216,4 KB · Προβολές: 34
Με της τιμές στα ύψη η ιδιογωμοση πλέω συμφέρει στα 28γρ δεν ξέρω αλλά από 32 και πανό σίγουρα... η διαφορά είναι 1 με 1,5 το κουτί στα 32 από εκεί και πανό η διαφορά εκτοξεύεται......μάλλον θα ξαναπάρουν φωτιά η μηχανές??????
Έτσι όπως έχουν πάει οι τιμές και στα υλικά ιδιογομωσης και στα έτοιμα φυσίγγια, εάν δεν "φάω" και το τελευταίο δράμι υλικών από το απόθεμα...αγορές καινούριες δεν βλέπω να κάνω...

Όπως πήγε πέρσι...νομίζω θα βγάλω και αυτή την χρονιά...αντε να χρειαστώ κάνα ψιλό σκαγάκι...

Μετανιώνω μόνο που δεν έκανα απόθεμα MB32 όταν μπορούσα και τώρα την ψάχνω...

Εάν τώρα φέτος μας "φάνε" τα θηράματα...θα πάρω κάνα καταναλωτικό για αγορά υλικών...😆😆😆😆

Status
Not open for further replies.
Back