Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Η καινούργια είναι πολύ καλή σπυρο
Ναι...δεν την έχω δουλέψει γιατί απο 32αρες μονοβασικές, έχω απόθεμα ακόμα Α1 και Dragο...
Άλλα έχω ακούσει ότι η καινούργια PSB1 (Nobel Sport) έχει γίνει πιο γρήγορη από την παλιά (Μaxam)...πλησιάζει περισσότερο στα βλητικά χαρακτηριστικά της Α1

Λίγα σιπε και λίγα Άκουιλα έτσι για να περνάει η ώρα.
Για πες καμμια συνταγη για εναρξη με σιπε κατα προτιμηση οχι πανω απο 32....θα κοιταξω και λοτ και θα σου πω....Δεν γεμιζω αλλα επειδη εχω κατι υλικα μπορει να κανω καμμια προσπαθεια...

Για πες καμμια συνταγη για εναρξη με σιπε κατα προτιμηση οχι πανω απο 32....θα κοιταξω και λοτ και θα σου πω....Δεν γεμιζω αλλα επειδη εχω κατι υλικα μπορει να κανω καμμια προσπαθεια...
Υπάρχουν βέβαια στο Forum επιστήμονες πάνω στην Sipe...πολυ πιο ειδικοί απο μενα... που έχουν βγάλει ντουφεκιές διαμάντι για κάθε περίσταση....

Εγώ προσωπικά για τη Sipe στα 32 γραμ. θα ξεκινούσα το φυσίγγι που θα έριχνα στη ζέστη του Αυγούστου με το καψούλι...
Μεσαίο καψούλι...
Ποιό;
Κατα τη γνώμη μου οι κλασσικές νιτρογλυκερινουχες γουστάρουν καλύτερα τα καψουλια της FIOCCHI...
615 λοιπόν...
Αναλογία γύρω στο 1,50 (για παλαιότερη παρτίδα)...ίσως 1,55 (με νεώτερη)...ξεκίνα από την χαμηλότερη...
Βύσμα...Gualandi v-zero 25, με 2η επιλογή τον κλασικό Gualandi 25αρι...
Κλείσιμο ελαφρύ...για 69 χιλ κάλυκα...τελικό 58-57,80 το πολύ...

Θα δοκίμαζα και αναλόγως θα έκανα τις τελικές ρυθμίσεις...

Cx2000 Sipe 1.50×30 Aquila 26 No8 (6*) 57.50mm (2 στάδια).

Αυτο, απο εναρξη ως τα μπασίματα τσίχλας άααααααανετα!!

(παρόμιο με του @outlander )

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις....θα κανω καμμια δοκιμη...παντως το sipe της nobel μια φορα που το ειχα δοκιμασει(ηταν ακομη με κιτρινο καλυκα....) σε τρυγονια δεν μου αρεσε καθολου....και το super tordo που το δοκιμασα σε τσιχλες μπασιματα,με υψηλες σχετικα θερμοκρασιες δεν μου εκανε κλικ,καπου πρεπει να εχω ακομη μερικα,θα ανοιξω ενα να δω πως το εχει στημενο...

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις....θα κανω καμμια δοκιμη...παντως το sipe της nobel μια φορα που το ειχα δοκιμασει(ηταν ακομη με κιτρινο καλυκα....) σε τρυγονια δεν μου αρεσε καθολου....και το super tordo που το δοκιμασα σε τσιχλες μπασιματα,με υψηλες σχετικα θερμοκρασιες δεν μου εκανε κλικ,καπου πρεπει να εχω ακομη μερικα,θα ανοιξω ενα να δω πως το εχει στημενο...
Της Νόμπελ έχει 1,55*32 με gt και καψουλι 688...το λαμπρο 1,50*32 με jiovvani σε κάλυκα όμως 12/67

Status
Not open for further replies.
Back