Εγώ psb1 1,65 *32 με Καρδαρά 22 σε κάλυκα cheddite 12/70/12 τα πήγε καλά πέρσι σε τρυγονια
Η Maxam Ηλία ή η καινούργια Νοbel Sport;Εγώ psb1 1,65 *32 με Καρδαρά 22 σε κάλυκα cheddite 12/70/12 τα πήγε καλά πέρσι σε τρυγονια
Η καινούργια είναι πολύ καλή σπυροΗ Maxam Ηλία ή η καινούργια Νοbel Sport;
Ναι...δεν την έχω δουλέψει γιατί απο 32αρες μονοβασικές, έχω απόθεμα ακόμα Α1 και Dragο...Η καινούργια είναι πολύ καλή σπυρο
Για πες καμμια συνταγη για εναρξη με σιπε κατα προτιμηση οχι πανω απο 32....θα κοιταξω και λοτ και θα σου πω....Δεν γεμιζω αλλα επειδη εχω κατι υλικα μπορει να κανω καμμια προσπαθεια...Λίγα σιπε και λίγα Άκουιλα έτσι για να περνάει η ώρα.
Υπάρχουν βέβαια στο Forum επιστήμονες πάνω στην Sipe...πολυ πιο ειδικοί απο μενα... που έχουν βγάλει ντουφεκιές διαμάντι για κάθε περίσταση....Για πες καμμια συνταγη για εναρξη με σιπε κατα προτιμηση οχι πανω απο 32....θα κοιταξω και λοτ και θα σου πω....Δεν γεμιζω αλλα επειδη εχω κατι υλικα μπορει να κανω καμμια προσπαθεια...
Sipe 1,47*31 Θώδη 686 ν8Για πες καμμια συνταγη για εναρξη με σιπε κατα προτιμηση οχι πανω απο 32....θα κοιταξω και λοτ και θα σου πω....Δεν γεμιζω αλλα επειδη εχω κατι υλικα μπορει να κανω καμμια προσπαθεια...
Cx2000 Sipe 1.50×30 Aquila 26 No8 (6*) 57.50mm (2 στάδια).Για πες καμμια συνταγη για εναρξη με σιπε κατα προτιμηση οχι πανω απο 32....θα κοιταξω και λοτ και θα σου πω....Δεν γεμιζω αλλα επειδη εχω κατι υλικα μπορει να κανω καμμια προσπαθεια...
Θώδη τί ;Sipe 1,47*31 Θώδη 686 ν8
Δεν είναι λίγο το 1.4 για τα 32?granular 1,40*32 με 2000 και gualandi σετ υπ τοπικου βιοτέχνη , ισορροπημένο φυσίγγιο , που δούλευε εξίσου καλά και στα μπασιματα της τσίχλας.
Θώδη 27Θώδη τί ;
Της Νόμπελ έχει 1,55*32 με gt και καψουλι 688...το λαμπρο 1,50*32 με jiovvani σε κάλυκα όμως 12/67Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις....θα κανω καμμια δοκιμη...παντως το sipe της nobel μια φορα που το ειχα δοκιμασει(ηταν ακομη με κιτρινο καλυκα....) σε τρυγονια δεν μου αρεσε καθολου....και το super tordo που το δοκιμασα σε τσιχλες μπασιματα,με υψηλες σχετικα θερμοκρασιες δεν μου εκανε κλικ,καπου πρεπει να εχω ακομη μερικα,θα ανοιξω ενα να δω πως το εχει στημενο...
688...ισως για αυτο να μην μου αρεσε καλοκαιριατικα...Της Νόμπελ έχει 1,55*32 με gt και καψουλι 688...το λαμπρο 1,50*32 με jiovvani σε κάλυκα όμως 12/67
Είναι πολύ το ,1,55 για καλοκαίρι για κρύο κάνει.688...ισως για αυτο να μην μου αρεσε καλοκαιριατικα...
Το λαμπρο τι καψουλι εχει?
Νομίζω ( μπορεί να κανό λαθος)686 πέρσι το έσφαξα και το έγραψα κάπου εδώ μέσα .688...ισως για αυτο να μην μου αρεσε καλοκαιριατικα...
Το λαμπρο τι καψουλι εχει?
Όσες φορές το δούλεψα δεν είδα κάπου να υστερεί ειδικά στις ζεστές του Αυγούστου , γλυκιά τουφέκια χωρίς κροτάλισμα .Δεν είναι λίγο το 1.4 για τα 32?
Για εκεί είναι ότι πρέπει.Όσες φορές το δούλεψα δεν είδα κάπου να υστερεί ειδικά στις ζεστές του Αυγούστου , γλυκιά τουφέκια χωρίς κροτάλισμα .