Η μπιορ 21 είναι στα 9.5 κενο η άλλες είναι οκΛίγο πατημένα μου φαίνονται
Η μπιορ 21 είναι στα 9.5 κενο η άλλες είναι οκΛίγο πατημένα μου φαίνονται
Καλημέρα!!!!
Είπα σήμερα να γεμίσω 2 -3 φυσίγγια να δω αν θυμάμαι ακόμα πως γίνεται η διαδικασία....
Όχι κάτι το ιδιαίτερο....για τις φάσες της έναρξης και αργότερα στις πέρδικες.
Fiocchi t2 12/69 616
Sipe 1,55 x34 gr
Sg25 n7 57,7 με bn2 special
View attachment 88610
View attachment 88611
Αρχοντόπαιδα....με αρχοντικά κλεισίματα...!!Και μια 5δούλα από μένα!
Τ5 nobel 68.5-> 57
Cx+MB36 1.85+z2m18+ 36 mix 5-6
Λαναρά κ τρίτο ΟMV
View attachment 88612
Το συγκεκριμένο βύσμα μπορείς (αν έχεις όρεξη) να το πατεντάρεις για μεγαλύτερο άνοιγμα ντουφεκιάς...Βραδυνές ανησυχίες....
616+Μb32 1.8+ κουβέτ+Diana 10+giovanni διασπορέα+34 #8, ρέλι στα 63 από άκοπο fiocchi
Αργεί ο Οκτώβριος???
Εννοείται ότι αξίζει!Θα μου πεις γιατί να μπεις σε αυτό τον μπελά και να μην προτιμήσεις τον περιστροφικό ΘΩΔΗ...
Πρακτικά μπορει να μην έχει αξία...
Για την αναζήτηση της πατέντας...αξίζει...και στο κυνήγι δούλεψε πολύ καλά...
Έχει σταθερότητα στη κατανομή?Το συγκεκριμένο βύσμα μπορείς (αν έχεις όρεξη) να το πατεντάρεις για μεγαλύτερο άνοιγμα ντουφεκιάς...
Εγώ το δοκίμασα με Gualandi....αλλά...και ο Giovanni παρόμοιος είναι οπότε θα γίνεται...
Κόβεις εξωτερικά πτερύγια και διαχωρίζεις τα πτερύγια του σταυρού, δίνοντας τους μια περιστροφική φορά...View attachment 88695
View attachment 88696
Εδώ όπως κάθεται μέσα στον κάλυκα...
View attachment 88697
Και εδώ όπως φαίνεται το ένα πτερύγιο σ' ένα 33αρι Νο 9...
View attachment 88698
Έτσι πατενταρισμένο...με το δικό μου όπλο...μου έδωσε άνοιγμα μεγαλυτερό απο τον σταυρό χωρίς εξωτερικά πτερύγια...λίγο μικρότερο από τον περιστροφικό ΘΩΔΗ...αλλά...με πιο γεμάτο κέντρο και καλύτερη ισοκατανομή...
Δεν είναι δική μου πατέντα...έναν Ιταλό είδα σε ένα βιντεάκι και το δοκίμασα και όντως δούλεψε...
Θα μου πεις γιατί να μπεις σε αυτό τον μπελά και να μην προτιμήσεις τον περιστροφικό ΘΩΔΗ...
Πρακτικά μπορει να μην έχει αξία...
Για την αναζήτηση της πατέντας...αξίζει...και στο κυνήγι δούλεψε πολύ καλά...
Η αλήθεια είναι όταν είδα πόσο ελεύθερα κινούνται τα πτερύγια μετά το κόψιμο, το φοβήθηκα για τυχόν τουμπαρίσματα ή στραβοτουμπαρίσματα...Έχει σταθερότητα στη κατανομή?
Μια χαρά είσαι...καλυμμένος για κάθε περίσταση...Χοντρικά για διασπορά έχω 4 στησίματα:
.Αντίστροφος σε 32 γρ #9
.Αντίστροφος σε 33-34 γρ #8/7.5 αλλά με 2η στρωση πάνω από τον αντίστροφο,για να μαζέψω το κενό στο κέντρο
.ελικοειδή στα 34-35 γρ 8/7.5/7/6 για λίγο πιο μικρή διασπορά
.διασπορέα giovanni για 34-36 ως λιγότερο διασποράς για πιο πολλά μέτρα (2η τουφεκιά)
και μετά πάμε σε diana, μάλλινες,μισόταπες κτλ
Φοβερό!Προσωπικά σε τέτοια στησίματα προτιμώ τον διασπορέα της B&P...
View attachment 88699
Και εδώ σε ένα ακόμα 33αρι Νο 8...
View attachment 88701
Το συγκεκριμένο με καλύπτει στο 80% + των περιπτώσεων στην μπεκάτσα...σε αποστάσεις από 12 έως 20-22 μέτρων με 5* για 1η ντουφεκιά και 16-18 έως και 30 μέτρων (με κεντρική σκόπευση) με 3* για 2η...
Όχι αγαπητέ. Έχουμε δυσανεξία στην PSB. Ιδίως σε αυτή την τιμή που την έβαλαν τώρα, είναι αστεία υπόθεση.Γεια πείτε τώρα....γεμίζετε κανα φυσιγγάκι για την έναρξη, να περνά η ώρα;;;
Εγώ το σκέφτομαι να φτιάξω λίγα με ένα μισό κιλό psb1 που μου έχει μήνη .όχι πολλά 4 κουτάκια ...δεν έχω κάλυκες καθόλου και πρέπει να παραγγείλω με αυτές της τιμές όμως λίγο δύσκολα να το αποφασίσωΓεια πείτε τώρα....γεμίζετε κανα φυσιγγάκι για την έναρξη, να περνά η ώρα;;;
Έχει πολύ κάψα ακόμα βρε Κώστα...Γεια πείτε τώρα....γεμίζετε κανα φυσιγγάκι για την έναρξη, να περνά η ώρα;;;
Λίγα σιπε και λίγα Άκουιλα έτσι για να περνάει η ώρα.Γεια πείτε τώρα....γεμίζετε κανα φυσιγγάκι για την έναρξη, να περνά η ώρα;;;
Με Asx28 και μεF2x28 για τριγωνακια στην έναρξηΓεια πείτε τώρα....γεμίζετε κανα φυσιγγάκι για την έναρξη, να περνά η ώρα;;;
Ωραιος....μ'αρεσεις.Με Asx28 και μεF2x28 για τριγωνακια στην έναρξη