Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Από αυτό το σημείο δηλ το να έχει κάποια αστοχία μέχρι να μην ξέρει την αναλογία της πυρίτιδας ,σκαγιων που εκείνη παράγει υπάρχει μεγάλη απόσταση. Αυτό που πιστεύω προσωπικά είναι ότι είναι από τις κορυφαίες εταιρίες και παράγει πολύ αξιόπιστα και καλά προϊόντα......
Για δες σύμπτωση!
το ίδιο πιστεύουν προσωπικά και τα αγριογούρουνα που την γλύτωσαν πέρυσι! .very funny.

πλάκα κάνω ;)

ασφαλώς και είναι κορυφαία εταιρεία και παράγει ΚΑΙ καλά προϊόντα. όχι πάντα όμως.........

δεν μου απάντησες όμως! θεωρείς ότι βγάζει ΠΑΝΤΑ και μόνον "ΑΡΙΣΤΑ" φυσίγγια; ότι δεν έχει μεταπτώσεις από παρτίδα σε παρτίδα; ότι ΟΛΟ το προσωπικό της είναι άριστα καταρτισμένο;

Για δες σύμπτωση!
το ίδιο πιστεύουν προσωπικά και τα αγριογούρουνα που την γλύτωσαν πέρυσι! .very funny.

πλάκα κάνω ;)

ασφαλώς και είναι κορυφαία εταιρεία και παράγει ΚΑΙ καλά προϊόντα. όχι πάντα όμως.........

δεν μου απάντησες όμως! θεωρείς ότι βγάζει ΠΑΝΤΑ και μόνον "ΑΡΙΣΤΑ" φυσίγγια; ότι δεν έχει μεταπτώσεις από παρτίδα σε παρτίδα; ότι ΟΛΟ το προσωπικό της είναι άριστα καταρτισμένο;
Σου απάντησα..... Έγραψα ότι σίγουρα μπορεί να εχει καποιες αστοχίες...... Τι να σου πω άλλο τα φυσίγγια της όλα δεν τα έχω δοκιμάσει .......ούτε σκοπεύω.......

να ρωτήσω γιατί όχι 50 γρ με αλέυρι στον λαγό;
τι σε χαλάει;
απορία πραγματική
να σημειώσω πως ΕΓΩ δεν βάζω πάνω από 40 γρ #2 στον λαγό συνήθως με 36 γρ #4 πάω
Αχρειαστη υπερβολή....... Και μου λέει ότι κυνηγός που χρησιμοποιεί τέτοια φυσίγγια στο λαγό σπρωγμενος από τις ανασφάλειες του για να το πω κομψά άπειρος.......

"Δηλαδή αλήθεια θεωρείς ότι μια εταιρεία κολοσσός,με βλητικους σταθμούς που παράγει όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε και νέος καψουλια ,κάλυκες, βύσματα, πυρίτιδες κλπ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΙΣΥ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ 8ΒΟΛΟ & 10ΒΟΛΟ ΜΑΓΚΝΟΥΜ που δεν σκότωναν ψύλλο όχι γουρούνι, βγάζει ΠΑΝΤΑ "ΑΡΙΣΤΑ" φυσίγγια; ότι δεν έχει μεταπτώσεις από παρτίδα σε παρτίδα; ότι ΟΛΟ το προσωπικό της είναι άριστα καταρτισμένο;
Εγώ πιστεύω ότι όλα είναι θέμα παρτιδας όλοι βγάζουν πατάτες για αυτό όταν βρίσκουμε κάτι που μας αρέσει πρέπει να φορτώνουμε όσο μας παίρνει ειδικά στα χοντρά

Καλά φτάσατε τώρα να συζητάτε για το αν μπορεί να έχει αστοχίες μια μεγάλη εταιρεία;
Εδώ κανουν ανακλήσεις οι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανιες, και μάλιστα για θέματα ασφαλείας που μπορεί να κοστίσουν ζωές...

Εγώ μέχρι 44γρ σε κάλυκα 76χιλ έχω φτιάξει και τα λατρεύω αυτά τα φυσίγγια μου!

Χωρις να ειμαι ειδικος θα σου έλεγα να αποφύγεις τα 50γρ περισσότερα προβλήματα δημιουργουν παρα οφέλη.

Και κανο ένα ερώτημα…. Για ποιο λόγο ιδιογωμη κάποιος….το για οικονομία δεν Παΐζει… για να βοηθήσει του νεους ιδιογωμοτεσ Όταν έχει την εμπηρια ούτε αυτό Παΐζει …περιμμενο αλήθειες ψαχτητε μέσα σας… είμαι σίγουρος ότι το (εγω ξέρεις ποιος είμαι τι φυσηγγια βγάζω) θα βγει πρωτο..::
Ηλία δεν ισχύει για όλους φίλε αυτό γιατί κάποιοι το γουστάρουν δημιουργούν και παλεύουν πάντα για κάτι καλύτερο άσχετα αν χρειάζεται η όχι και εγώ όταν γεμιζα έκανα πολλά πειράματα αλλά στο τέλος είχα σταθεροποιήσει κάποια πράγματα και 3 Μπαρούτες και δεν ασχολουμουν με άλλα ποτέ δεν είπα έχω τα καλύτερα φυσίγγια ούτε και φωτογραφίζω τις ντουφεκιες μου άσχετα αν είχα καταλήξει να γεμίζω για όλη τη παρέα και να μου χει βγει το χέρι με τη mec είναι αρωστια η ιδιογομωση παρόλο που δεν γεμίζω ποια ακόμα τη γουστάρω αλλά πλέον είναι και ασύμφορη .Και έχω καταλήξει στο καλό φυσίγγι εργοστασιακό για μένα καλο κοντάκι και προσεκτική σκόπευση .

Παιδιά πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι είμαστε άνθρωποι και αδυνατούμε να φτιάξουμε τις περισσότερες φορές όμοια πράγματα .Τα φυσίγγια τα γεμίζουν μηχανές ανα χιλιάδες την ώρα τα σκακιά παράγονται το ίδιο είναι δυνατόν να είναι όλα ολόιδια σωστοτατα . Είναι αλλά όχι με τους ρυθμούς παραγωγής και ελενχου που γίνονται.Επομενως απόλυτη ποιότητα, μόνο σκακια διαλεγμενα και φυσίγγι ένα ένα στο χέρι ,και μετά εξέταση του όπλου αν ρίχνει ευθεία αν εχει στραβο κώνο η τσοκ, ομόκεντρη κανη σωστό κοντάκι κτλ,κτλ,κτλ δε νομίζω ότι αξίζει .Μπορεί να αξίζει για κάποιον που δεν έχει κάτι άλλο να κάνει στη ζωή του αν είναι για να πας για κυνήγι να έχεις γαμησει το μυαλό σου και να σάι γεμάτος ανχος άστο πάω χωρίς ντουφέκι και χαζεύω .

να ρωτήσω γιατί όχι 50 γρ με αλέυρι στον λαγό;
τι σε χαλάει;
απορία πραγματική
να σημειώσω πως ΕΓΩ δεν βάζω πάνω από 40 γρ #2 στον λαγό συνήθως με 36 γρ #4 πάω

Mαριε τα 50 γραμμαρια φυσιγγια δεν ειναι μονο για λαγο....αλλα και αλλα θηραματα...Πχ παπι - χηνα κτλ...κτλ .
Επισεις δεν ειναι φυσιγγια των 35 και 40 μετρων...Ειναι φυσιγγια για 50 + μετρα... !!!
Τωρα απο ασχετους ιδιογομωτες... που δεν ξερουν να τα φτιαξουν....
Θα σκουσεις πολλες και φτηνες δικαιολογιες !!!

ΥΓ,
Τωρα οσοι πιστευουν οτι ειναι υπερβολη τα 50 και 52 γραμμαρια....ας το πουν και στην Remington !!!! :cool:

Καλα ολα αυτά που γράφεις ......που διαφωνούμε δεν καταλαβαίνω......
Στην υγρασία και στην σχέση πίνακα - σακούλας (το δεύτερο αν κατάλαβα σωστά αυτό "Πρέπει αυτό να έχει κάποιο αντίκρυσμα στο κυνήγι ....... Όχι σε στημένες εφημερίδες....") ... στο δεύτερο απάντησα, αν έκανα λάθος κακώς απάντησα.

Νομίζω ότι με 2 τουφεκιές μια με 100% υγρασία και μια με 50% υγρασία στο ίδιο μέρος με την Α1 θα είχε λυθεί το πρόβλημα ... ας είναι σχετικά κοντά οι θερμοκρασίες ...

Δεν θα ασχοληθώ ξανά με την υγρασία, το έχουμε εξαντλήσει, αλλά θα κάνω ένα email στον Κοσκινά, αν δεν βαρεθώ.
Απλώς πείτε μου κάτι, χωρίς να απαντήσω γιατί προφανώς το έχετε ψάξει το θέμα .... η υψηλή υγρασία μειώνει την αρχική ταχύτητα (ταχύτητα στομίου), την τελική (μένουσα), με ίδια αρχική ή και τις δύο ?
Γιατί θεωρείτε συμβαίνει αυτό ?

Το άρθρο (ως συνήθως) γράφει μερικά σωστά πράγματα και μερικά λάθος.
Τον Κοσκινά τον συμπαθώ πολύ, αλλά φαλτσάρει μερικές φορές όπως όλοι μας ... επειδή όμως θεωρείται ειδικός ειδικά στα γραπτά δεν θα έπρεπε να κάνει μεγάλα λάθη.

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Δράμια-Μονόβολα.336/page-201

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Δράμια-Μονόβολα.336/post-633975

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Δράμια-Μονόβολα.336/post-635046

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Δράμια-Μονόβολα.336/post-635096

"Κακή παρτίδα. Έμεινε πίσω η παραγωγή λόγω κωρονοιου και την έβγαλαν μάπα. Αυτό πληροφορηθηκα. "

ΌΤΙ ΛΈΕΙ Ο @Γιάννης Benelli ΓΙΑ ΤΑ ΝΣΙ ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!

Status
Not open for further replies.
Back