gvp9000
Banned
Κι ε καριολης![]()
Στα αμερικάνικα όχι ... στα ευρωπαϊκά δεν ξέρω ...Αλήθειαστα ξένα φορούμς ευρωπαϊκά ,έχουμε τέτοιες αναφορές
νότια
![]()
Στα Αυστραλέζικα.Αλήθειαστα ξένα φορούμς ευρωπαϊκά ,έχουμε τέτοιες αναφορές
νότια
![]()
Το ότι σκοτώνει ένα φυσίγγι δεν σημαίνει ότι σκοτώνει σωστά......... Αυτό που μέτρησα ήταν με πιο ψιλά σκάγια σκότωνε ήταν κλεισμένο όπως το δικό σου αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι πορδή........ Το τι κυνηγός είσαι το βλέπω από τα φυσίγγια που γεμίζεις πχ στο λαγό 50 γραμμάρια με αλεύρι........ Τι να πει κανείς........Δεν σε μειώνει αυτό στα μάτια μου έτσι ήρθαν τα πράγματα,έτσι έμαθες ,το ξεκίνησες αργά αλλά μην μου το παίζεις γκουρού της ιδιογομωτης . Πρέπει αυτό να έχει κάποιο αντίκρυσμα στο κυνήγι ....... Όχι σε στημένες εφημερίδες.......Δεν τηρεις το ''ειρηνη υμιν'' που εγραψες....οκ σου απαντω λοιπον!!!!
Μαθε πρωτα να κανεις το 1,60Χ32 να σκοτωνει....και να μην ειναι πορδη...κατα δικη σου ομολογια.....
Και μετα ελα να μιλησουμε για ιδιογομωση!!!
Τωρα οσον αφορα το κυνηγι....Εχω δει παρα πολλους κυνηγους που το ξεκινησαν με κοντο παντελονι...
αλλα στον κυνηγοτοπο για ''σταυρωσουν'' τσιχλα η περδικα αδιαζουν την καραμπινα τους...
Εγω το ξεκινησα με μακρυ παντελονι....Αλλα εφτασα στο σημειο να ριχνω ΜΙΑ τουφεκια στο θηραμα...
και δεν με νοιαζει εαν το παρω η οχι....λεω...αυριο ειναι αλλη μερα και θα ξανα ανταμωσουμε....
Καταλαβες τωρα ποια ειναι η διαφορά ???
Δηλαδή αλήθεια θεωρείς ότι μια εταιρεία κολοσσός,με βλητικους σταθμούς που παράγει όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε και νέος καψουλια ,κάλυκες, βύσματα, πυρίτιδες κλπ δεν ξέρει πως να τα διαχειριστεί......... Πώς να γεμίσει την Α1x32???????αν κρίνω από την ΠΑΤΑΤΑ που έκανε πέρισυ με τα 8βολα στους κάλυκες με τα αστεράκια ΌΝΤΩΣ δεν έμαθε.....
Εκεί γίνεται της πτανας....ο νότιας τους πείραξεΣτα Αυστραλέζικα.
Συμφωνω.....πριν την ιδιογομωση ειχα το μικροβιο του σφαξιματος....εχασα χρηματα γιατι εσφαζα και πανακριβα (κατ' επαναληψη)....ειδα δυστυχως πολλες πατατες και αλλαγες απο τους κορυφαιους....ειδα 10βολο να ειναι 9βολο και 8βολο να ειναι 7βολο....επισης στο ιδιο κουτι φυσιγγια με διαφορετικη πυριτιδα.....και στα σκαγια το ιδιο...Συγγνωμη για το "εκτος"..τώρα να το γράψω δημόσια τι μου είχε πει ο ΑΕΙΜΗΝΣΤΟΣ Γ. Βλαχόπουλος;;;;
ΔΕΝ θα το γράψω.....
πάντως φίλοι μου κρατήστε μικρότερο καλάθι όσον αφορά τις μεγάλες εταιρείες - κολοσσούς!
Το ότι σκοτώνει ένα φυσίγγι δεν σημαίνει ότι σκοτώνει σωστά......... Αυτό που μέτρησα ήταν με πιο ψιλά σκάγια σκότωνε ήταν κλεισμένο όπως το δικό σου αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι πορδή........ Το τι κυνηγός είσαι το βλέπω από τα φυσίγγια που γεμίζεις πχ στο λαγό 50 γραμμάρια με αλεύρι........ Τι να πει κανείς........Δεν σε μειώνει αυτό στα μάτια μου έτσι ήρθαν τα πράγματα,έτσι έμαθες ,το ξεκίνησες αργά αλλά μην μου το παίζεις γκουρού της ιδιογομωτης . Πρέπει αυτό να έχει κάποιο αντίκρυσμα στο κυνήγι ....... Όχι σε στημένες εφημερίδες.......
@Vaggelis ioannina @ΝίκοςΠ μην πέφτετε σε τέτοιο επίπεδο, δεν υπάρχει λόγος. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.
Tα πενήντα γραμμάρια δεν με απασχόλησαν ποτέ εσύ να τα γεμίζεις .......Η γνώμη σου για μένα μου είναι εντελώς αδιάφορη..,.... Η γνώμη που έχεις για τον εαυτό σου ως κυνηγού και ιδιογομωτη μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει............Δεν πειραζει Βαγγελακη....πορεψου με τα δικα σου....Αλλωστε τα 50 γραμμαρια θελουν γνωσεις που
εσυ δεν εχεις...
Τι να κανουμε τωρα...ο σοφος λαος μας λεει...οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...
Θα σου ''περασει''...θεμα χρονου ειναι...
Για τις ''εφημεριδες''....πρεπει να εχεις γνωσεις....αλλιως γινεσαι ξεφτιλα..οπως με το φυσιγγιο ''πορδή''...
Τωρα οσον αφορα το κυνηγι....ασε να με κρινουν αυτοι που με ξερουν...και με φωναζουν ..ο Νικος ο φονιας !!!
Εισαι λίγος για μενα Βαγγελακη....Συγνωμη που στο λεω...αλλα εχω μαθει να λεω αληθειες !!!
Τωρα ''τραγουδα''...και λεγε οτι θελεις...και οτι σου κατεβει...δεν θα σου ξανα απαντησω...αρκετα ασχοληθηκα
μαζι σου...!!!!
Βασιλη εχεις απολυτο δικιο....Παρασυρθηκα και επεσα χαμηλα....Ζητω συγνωμη και δεν θα ξανα συμβει.!!!
Λάθος Βαγγέλη αυτό κατά την γνώμη μου.Πρέπει αυτό να έχει κάποιο αντίκρυσμα στο κυνήγι ....... Όχι σε στημένες εφημερίδες.......
Καλα ολα αυτά που γράφεις ......που διαφωνούμε δεν καταλαβαίνω......Καλά όλα αυτά που γρ
"Δηλαδή αλήθεια θεωρείς ότι μια εταιρεία κολοσσός,με βλητικους σταθμούς που παράγει όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε και νέος καψουλια ,κάλυκες, βύσματα, πυρίτιδες κλπ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΙΣΥ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ 8ΒΟΛΟ & 10ΒΟΛΟ ΜΑΓΚΝΟΥΜ που δεν σκότωναν ψύλλο όχι γουρούνι, βγάζει ΠΑΝΤΑ "ΑΡΙΣΤΑ" φυσίγγια; ότι δεν έχει μεταπτώσεις από παρτίδα σε παρτίδα; ότι ΟΛΟ το προσωπικό της είναι άριστα καταρτισμένο;Δηλαδή αλήθεια θεωρείς ότι μια εταιρεία κολοσσός,με βλητικους σταθμούς που παράγει όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε και νέος καψουλια ,κάλυκες, βύσματα, πυρίτιδες κλπ δεν ξέρει πως να τα διαχειριστεί......... Πώς να γεμίσει την Α1x32???????
......
Από αυτό το σημείο δηλ το να έχει κάποια αστοχία μέχρι να μην ξέρει την αναλογία της πυρίτιδας ,σκαγιων που εκείνη παράγει υπάρχει μεγάλη απόσταση. Αυτό που πιστεύω προσωπικά είναι ότι είναι από τις κορυφαίες εταιρίες και παράγει πολύ αξιόπιστα και καλά προϊόντα......"Δηλαδή αλήθεια θεωρείς ότι μια εταιρεία κολοσσός,με βλητικους σταθμούς που παράγει όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε και νέος καψουλια ,κάλυκες, βύσματα, πυρίτιδες κλπ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΙΣΥ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ 8ΒΟΛΟ & 10ΒΟΛΟ ΜΑΓΚΝΟΥΜ που δεν σκότωναν ψύλλο όχι γουρούνι, βγάζει ΠΑΝΤΑ "ΑΡΙΣΤΑ" φυσίγγια; ότι δεν έχει μεταπτώσεις από παρτίδα σε παρτίδα; ότι ΟΛΟ το προσωπικό της είναι άριστα καταρτισμένο;
Δεν έχει σχέση με τον νοτιά Γιάννη αλλά με την περιστροφή της Γης.Εκεί γίνεται της πτανας....ο νότιας τους πείραξε![]()