Συμμαχία του Νότου - Cretan meeting 2016-2017

Τι ειναι ο ζολώ ;
.very happy.
ειδος ασπρης ανθρωπομορφης αλεπους που ζει στα βορεια προαστια και δημιουργει πανικο με τις εμφανισεις του σε κοπαδια με προβατα ανα περιοδους.επισης αναφορες δειχνουν οτι πιο συχνα εμφανιζεται στην περιοχη των τζουμερκων. αλλη τροφη που εχει αναφερθει οτι προτιμαει λεγεται οτι ειναι η φασσα ητοι ουκρανεζα
.vert funny..vert funny.

Να προσθέσω επισης οτι εχει ενσωματωμένο τον μεγαλύτερο μαγνήτη μπελάδων ο οποίος μπορεί να τραβήξει πάνω του την πιο απίθανη κατάσταση που μπορεί να φανταστεί ανθρωπινος νους .crying smile.
.very funny..very funny.θα σας σενιαρει το απόγευμα.smashfrak.

.very happy.
ειδος ασπρης ανθρωπομορφης αλεπους που ζει στα βορεια προαστια και δημιουργει πανικο με τις εμφανισεις του σε κοπαδια με προβατα ανα περιοδους.επισης αναφορες δειχνουν οτι πιο συχνα εμφανιζεται στην περιοχη των τζουμερκων. αλλη τροφη που εχει αναφερθει οτι προτιμαει λεγεται οτι ειναι η φασσα ητοι ουκρανεζα
.vert funny..vert funny.

Να προσθέσω επισης οτι εχει ενσωματωμένο τον μεγαλύτερο μαγνήτη μπελάδων ο οποίος μπορεί να τραβήξει πάνω του την πιο απίθανη κατάσταση που μπορεί να φανταστεί ανθρωπινος νους .crying smile.

.my man.Σας έχω αφήσει ήσυχους αρκετό καιρό και έχετε φαγούρα.
Μάλλον πρεπει να πιάσω δουλειά για να καταλάβει και ο Νικολής ......sarcastic.

Καλησπερα παιδια! Τι κανετε; Για ανακεφαλαιωση! Αυριο στις 3 το μεσημερι ραντεβου μολις στριβουμε απο τον Εθνικο δρομο προς Σισσες .προορισμος το Γενι Καβε ταβερνα Φλουρης Μανωλης.και μια φωτο με τον Μπαρμα Φλουρη:
eC0Wlw5.jpg

Δυστυχώς εγώ δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ. Είχα πει στο Βίκτωρα, άμα είναι να έρθουμε μαζί, αλλά ... η πουτ@να η τύχη μου δεν θέλει! !! Το γόνατο υποτροπίασε, ενώ φάνηκε να καλυτερεύει, ξαναπρήστηκε και με πονεί πάλι. Το ίδιο και ο τραπεζίτης... Και δεν έφταναν αυτά, παρουσιάστηκε και πυρετός, δέκατα. Πήρα ένα panadol extra κι έπεσε, αλλά δεν ξέρω, αν είναι από το δόντι ή έχω αρπάξει καμιά ίωση?
Λυπάμαι πολύ....
Σας εύχομαι να περάσετε καλά (είμαι σίγουρος) ... και ελπίζω στην επόμενη μάζωξη να τα καταφέρω να έρθω κι εγώ!

Back