Συμμαχία του Νότου - Cretan meeting 2016-2017

Όλα τα παιδιά, όπως τα περίμενα! Ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια! Δεν μίλησα με όλους όσο ήθελα αλλά θα έχει και επόμενη! Ο Νικολης κρατούσε και ένα λαγό (ψημένο εννοείται)και τέλεια μάλιστα! Παιδιά χάρηκα πολύ για την γνωριμία και από κοντά και ελπίζω η επόμενη να είναι σύντομα!

βρε λυσα κακια. πριν απο λιγο γυρισα ωρε και ειμαι ακομα με το γοθρουνι στο στομα και αλλα πολλα.ηθελα και δευτερο γυρω απο γουρουνι και κοκορετσια αλλα μετα που αρχισαν οι τσοκουδιες συνοδεια λουκουμαδων με παγωτο οι υπολοιποι δεν για δευτερο γυρο. ολα τα λεφτα ο λαγος που εφερε ο νικολης μαγειρεμενος απο τα πραγματικα μαγικα χερια της μαμας. νικολη και δημοσια συγχαρητηρια στην καταπληκτικη μαγειρισσα.γρηγορα την δυνταγη στο αναλογο θεμα. τελικα καταναλωθηκαν δυστυχως μονο 5 κιλα γουρουνο απο 11 ατομα μαζι με κοκορετσια λαι αλλα συνοδευτικα εδεσματα και αρκετο κρασακι. φωτο μετα που θα σηκωθω απ τον καναπε

Βεβαίως Ευρυπίδη ! Να την γράψω την συνταγή. Παιδιά του φόρουμ περάσαμε καταπληκτικά υπέροχοι όλοι οι νέοι φίλοι μου.
Με το καλό και γρήγορα η επόμενη συνάντηση.

βρε λυσα κακια. πριν απο λιγο γυρισα ωρε και ειμαι ακομα με το γοθρουνι στο στομα και αλλα πολλα.ηθελα και δευτερο γυρω απο γουρουνι και κοκορετσια αλλα μετα που αρχισαν οι τσοκουδιες συνοδεια λουκουμαδων με παγωτο οι υπολοιποι δεν για δευτερο γυρο. ολα τα λεφτα ο λαγος που εφερε ο νικολης μαγειρεμενος απο τα πραγματικα μαγικα χερια της μαμας. νικολη και δημοσια συγχαρητηρια στην καταπληκτικη μαγειρισσα.γρηγορα την δυνταγη στο αναλογο θεμα. τελικα καταναλωθηκαν δυστυχως μονο 5 κιλα γουρουνο απο 11 ατομα μαζι με κοκορετσια λαι αλλα συνοδευτικα εδεσματα και αρκετο κρασακι. φωτο μετα που θα σηκωθω απ τον καναπε
Λαγος-γουρουνι-κοκκορετσια ?
:eek::eek:
Έχουμε μείνει πολύ πίσω με τις παλιό προβατίνες που μπλεξαμε .smashfrak..hair..sarcastic..sarcastic.
Άντε βρε Ευριπίδη βάλε καμιά φωτό ήδη γουργουριζει το στομάχι μας .sarcastic..sarcastic..pray to God.

Το ξέρω βρε ! Έχω καταλάβει ότι είσαι καλός άνθρωπος, εγώ να σας επισημάνω τους κινδύνους από δω.
Μην φοβάσαι ρε τρελαρα δεν παρεξηγώ.
.sarcastic.
Εσυ πολυ καλα κανεις.
Απλα εδω το νουροφεν το περνουν σαν καραμελες και χωρις συνταγή και αφου βοηθησε εμενα και απεφυγα κατι αρκοξια και ενα αλλο παρομοιο ειπα να βοηθησω τν Στελαρα.
Οπως και χει ομως ειναι λαθος γιατι ειμαστε ολοι διαφορετικοί σαν οργανισμοί και καλύτερα η γνωμη καποιου επαγγελματία.
Πολυ σωστα λες οτι ειναι επικυνδινο.
Λεγε αφοβα τις γνώσεις σου :)

Μπραβο σε ολους παντα τετοια να περνατε καλα,,,ετσι δενουν οι καλες φιλιες με προσωπικη επαφη

IMG_5106.jpg

Όλοι καταπληκτικά παιδιά και όπως είπε κι ο Μύρος,σα να γνωριζόμασταν χρόνια!! Δεν σταματήσαμε να μασάμε και να μιλάμε!! Χα χα! Να το επαναλάβουμε παιδιά!! Επίσης υπάρχει εκείνη η πρόταση του τσιχλοπερπατητού για το μέρος που λέγαμε με τον Γιάννη και ελπίζω να ανταμώσουμε κι εκεί!! Νικολή ευχαριστούμε για το λαγό και παντα τετοια!!

Back