βρε λυσα κακια. πριν απο λιγο γυρισα ωρε και ειμαι ακομα με το γοθρουνι στο στομα και αλλα πολλα.ηθελα και δευτερο γυρω απο γουρουνι και κοκορετσια αλλα μετα που αρχισαν οι τσοκουδιες συνοδεια λουκουμαδων με παγωτο οι υπολοιποι δεν για δευτερο γυρο. ολα τα λεφτα ο λαγος που εφερε ο νικολης μαγειρεμενος απο τα πραγματικα μαγικα χερια της μαμας. νικολη και δημοσια συγχαρητηρια στην καταπληκτικη μαγειρισσα.γρηγορα την δυνταγη στο αναλογο θεμα. τελικα καταναλωθηκαν δυστυχως μονο 5 κιλα γουρουνο απο 11 ατομα μαζι με κοκορετσια λαι αλλα συνοδευτικα εδεσματα και αρκετο κρασακι. φωτο μετα που θα σηκωθω απ τον καναπε
Λαγος-γουρουνι-κοκκορετσια ?βρε λυσα κακια. πριν απο λιγο γυρισα ωρε και ειμαι ακομα με το γοθρουνι στο στομα και αλλα πολλα.ηθελα και δευτερο γυρω απο γουρουνι και κοκορετσια αλλα μετα που αρχισαν οι τσοκουδιες συνοδεια λουκουμαδων με παγωτο οι υπολοιποι δεν για δευτερο γυρο. ολα τα λεφτα ο λαγος που εφερε ο νικολης μαγειρεμενος απο τα πραγματικα μαγικα χερια της μαμας. νικολη και δημοσια συγχαρητηρια στην καταπληκτικη μαγειρισσα.γρηγορα την δυνταγη στο αναλογο θεμα. τελικα καταναλωθηκαν δυστυχως μονο 5 κιλα γουρουνο απο 11 ατομα μαζι με κοκορετσια λαι αλλα συνοδευτικα εδεσματα και αρκετο κρασακι. φωτο μετα που θα σηκωθω απ τον καναπε
Μην φοβάσαι ρε τρελαρα δεν παρεξηγώ.Το ξέρω βρε ! Έχω καταλάβει ότι είσαι καλός άνθρωπος, εγώ να σας επισημάνω τους κινδύνους από δω.
Μπραβο σε ολους παντα τετοια να περνατε καλα,,,ετσι δενουν οι καλες φιλιες με προσωπικη επαφηβρε λυσα κακια. πριν απο λιγο γυρισα ωρε και ειμαι ακομα με το γοθρουνι στο στομα και αλλα πολλα.ηθελα και δευτερο γυρω απο γουρουνι και κοκορετσια αλλα μετα που αρχισαν οι τσοκουδιες συνοδεια λουκουμαδων με παγωτο οι υπολοιποι δεν για δευτερο γυρο. ολα τα λεφτα ο λαγος που εφερε ο νικολης μαγειρεμενος απο τα πραγματικα μαγικα χερια της μαμας. νικολη και δημοσια συγχαρητηρια στην καταπληκτικη μαγειρισσα.γρηγορα την δυνταγη στο αναλογο θεμα. τελικα καταναλωθηκαν δυστυχως μονο 5 κιλα γουρουνο απο 11 ατομα μαζι με κοκορετσια λαι αλλα συνοδευτικα εδεσματα και αρκετο κρασακι. φωτο μετα που θα σηκωθω απ τον καναπε