Συμμαχία του Νότου - Cretan meeting 2016-2017

Καλό μεσημέρι! Υπάρχει άλλη μια επιλογή να πάμε και πρωινό.ξερω ένα πρωινό κοντά στο γενι-κάβε εκεί που θα κυνηγήσουμε περπατητο.αλλα έχω ψιλόξεχασει πως θα βγω στο χωριό που είναι το πρωινό ο Χάρης θα ξέρει σίγουρα.ειναι δυνατό πρωινό όταν έχει πουλιά .για πρωινό πρέπει να συναντηθούμε το αργότερο 6 στις Σισσες.

Καλό μεσημέρι! Υπάρχει άλλη μια επιλογή να πάμε και πρωινό.ξερω ένα πρωινό κοντά στο γενι-κάβε εκεί που θα κυνηγήσουμε περπατητο.αλλα έχω ψιλόξεχασει πως θα βγω στο χωριό που είναι το πρωινό ο Χάρης θα ξέρει σίγουρα.ειναι δυνατό πρωινό όταν έχει πουλιά .για πρωινό πρέπει να συναντηθούμε το αργότερο 6 στις Σισσες.
αν μπορεσω ειμαι μεσα και για το πρωινο

Λοιπόν παιδιά για ανακεφαλαίωση.απο,ότι καταλαβαίνω θα πάμε και πρωινό.αρα θα φύγουμε στις 4.μιλησα με το Μύρο και το καλύτερο θα ήταν να βρεθούμε λίγο πριν το Ηράκλειο οπως στρίβει για Γαζί.απο εκεί θα μας οδηγήσουν τα παιδιά (Μυρος-Χαρης) που ξέρουν το μέρος.το πρωινό μπορεί να είναι και πιασμένο,αν είναι πιασμένο κάνουμε περπατήτο..αν δεν είναι πιασμενο και έχει πουλιά μπορεί να τουφεκαμε μέχρι τις 1..μετά η κάνουμε περπατητο η πάμε για φαγητό και τέλος.αυτο θα το συνεννοηθούμε τότε.το πρωινό είναι στρωτό μέρος και έχει πολλές κάθιες έχοντας οπτική επαφή ο ένας με τον άλλον...

Eπειδη τα μερη προς Ηρακλειο δεν τα ξερω, ειναι ευκολο να βρεθουμε Χανια, και να φυγουμε ολοι μαζι; Θα παρω το αμαξι μου, επειδη θα παρω και την σκουπα μαζι
περιμενε ρε τρελε να δω αν ερθω καο θα παμε μαζι

Eπειδη τα μερη προς Ηρακλειο δεν τα ξερω, ειναι ευκολο να βρεθουμε Χανια, και να φυγουμε ολοι μαζι; Θα παρω το αμαξι μου, επειδη θα παρω και την σκουπα μαζι
Καλησπέρα!! Όσοι έχετε σκυλιά θα βοηθούσαν την κατάσταση σίγουρα! Εννοείτε θα φύγουμε όλοι μαζί.

Καλησπέρα!! Όσοι έχετε σκυλιά θα βοηθούσαν την κατάσταση σίγουρα! Εννοείτε θα φύγουμε όλοι μαζί.
γιαννη ο δικος μου δεν εχει μαθει σε περπατητο και φοβαμαι οτι θα μας χαλασει το κυνηγι γιατι μολις μυριστει τις τσιχλες θα φευγει μπροστα θα τις ξεσηκωνει και θα μας το χαλασει.γι αυτο το σκεφτομαι να τον παρω.δεν ξερω ομως

γιαννη ο δικος μου δεν εχει μαθει σε περπατητο και φοβαμαι οτι θα μας χαλασει το κυνηγι γιατι μολις μυριστει τις τσιχλες θα φευγει μπροστα θα τις ξεσηκωνει και θα μας το χαλασει.γι αυτο το σκεφτομαι να τον παρω.δεν ξερω ομως
Παρτον κατά την γνώμη μου και βλέπουμε..

Καλημέρα παιδιά. Λόγω φόρτου εργασίας τώρα το είδα για τη συνάντηση. Για ποιο Σάββατο λέτε? Για αύριο? Και που ραντεβού, για να δω αν μπορέσω να το κανονίσω να ρθω...
Καλημερα Αντωνη! Τι κανεις; Για αυριο λεμε! Κυνηγι και μετα φαγητο!
Αλλα θα βρεθουμε κατα τις 6 το πρωι καπου στον κομβο του Γαζιου να παμε απο την μερια που παει για Τυλισσο.ελα αν μπορεις να κανουμε παρεα.

Back