Συμμαχία του Νότου - Cretan meeting 2016-2017

ζηλεύω τα παιδιά ρε που θα βγουν παρέα το ΣΚ......εγώ έχω γάμο και δεν θα βγω, και ούτε που θα με αφήνουν να τουφεκίσω στον αέρα..... Θα κάνω παράπονα στον γαμβρό ha haaa
Πήγαινε αύριο για κυνήγι. Ο γάμος είναι στις 19.00....yel.

Παιδιά συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά τις τελευταίες μέρες τρέχω σα τον Βέγγο! Δεν ξέρω αν μπορέσω κ για μάσα γιατι έχω πολύ φορτωμένο πρόγραμμα,αλλά για κυνήγι είμαι μέσα.6 στον κόμβο στο Γάζι είναι καλά νομίζω.Κανά μισάωρο θέμε το πολύ για να φτάσουμε.

Παιδιά συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά τις τελευταίες μέρες τρέχω σα τον Βέγγο! Δεν ξέρω αν μπορέσω κ για μάσα γιατι έχω πολύ φορτωμένο πρόγραμμα,αλλά για κυνήγι είμαι μέσα.6 στον κόμβο στο Γάζι είναι καλά νομίζω.Κανά μισάωρο θέμε το πολύ για να φτάσουμε.
.well done.

Μύρο έχουν κοψει πολυ τα πουλιά,δεν ξέρω τι θα παίξει αυριο,εξαρτάται κ απο το τι κόσμο θα εχει.Αν είναι κάποια απ τις παρεες των Χανιωτων,που πανε συχνά Σ/Κ ισως τα μόνα πουλιά στην περιοχη να ειναι τα ..δικα μας! :/ Αλλος ενας καρτεριτζης παει καμια φορα,αλλα αυτος καθεται σ ενα σημειο,δεν μας ενοχλει.Κατι θα κανουμε,του που..στη!!Παντα εχει πουλια εκει,το χεις δει κ συ Μυρο.Το βολταρακι θα γινει,οπως κ να χει!!

Καλησπερα! Ευριπιδη τα ειπαμε στο τηλ για το πρωι! Αντωνη μακαρι να ερχοσουν,αλλη φορα Κυριακη! Μυρο 300??? μακαρι να ριξουμε ολοι τοσα..χαχα..Χαρη ολα καλα αφου το κανονισες να ερθεις,χαιρομαι! Βικτωρα εννοειται θα εχει χαβαλε,ειναι και καλη η παρεα! Καληνυχτα κυριοι!

Back