Ωχ κατάλαβα......το ΤΜ θα φταίει για όλααν παρω αδεια ειμαι κι εγω μεσα γιατι τρωγομαι να δοκιμασω το tm σε περπατητο κι ας κουβαλαω τον ογκολιθο μαζι μου
γιατι ρε. παραπονεθηκα για κατι???Ωχ κατάλαβα......το ΤΜ θα φταίει για όλα
Οχι αλλά θέλω να σε πειράξω και δεν μου δίνεις αφορμήγιατι ρε. παραπονεθηκα για κατι???
Καλησπέρα! Αντώνη στην επόμενη δεν πειράζει! Και εμείς θέλαμε πολύ να είσαι μαζί μας . Θα το δούμε για Κυριακή να μπορείς και εσυ.Μπράβο σας παιδιά, στεναχωρεθηκα πολύ που δεν ήρθα. Η δουλειά προηγείται. Στην επόμενη με το καλό και να είναι Κυριακή να ρθω....
Ζαχαριά εδώ είμαστε όποτε ξανάκανονισουμε και μπορεις.χαρά μου προσωπικά αλλά και των άλλων παιδιών νομίζω να έρθεις!Μπραβο στα πατριωτακια μου!!! ωραια παρεα ! ωραιες τσιχλιτσες !! και ππολυ ωραιο το φαγητο μετα! ετσι ολοκληρωμενες εξορμησεις! τι αλλο να ζητησεις? μακαρι να μπορεσω να ακολουθησω και γω την επομενη φορα!
Για μένα έπρεπε να το παρεις το κανόνι την πρώτη φορα,είδες οι τσίχλες σε αρκετά μέρη έβγαιναν μακριά.καλη η 302 δεν λέω και πολυ καλά έριχνες αλλά με την 391 είναι και 71 πόντους έχεις άλλες δυνατότητες..αν παρω αδεια ειμαι κι εγω μεσα γιατι τρωγομαι να δοκιμασω το tm σε περπατητο κι ας κουβαλαω τον ογκολιθο μαζι μου
Εγώ μέσα!Το κανονίζουμε λοιπόν την Κυριακή 19/2;;;
και η 302 71 π.ειναι γιαννη απλά ειναι πιο ελαφρια γι αυτο την πηραΓια μένα έπρεπε να το παρεις το κανόνι την πρώτη φορα,είδες οι τσίχλες σε αρκετά μέρη έβγαιναν μακριά.καλη η 302 δεν λέω και πολυ καλά έριχνες αλλά με την 391 είναι και 71 πόντους έχεις άλλες δυνατότητες..
Ασε φιλε με την benelli εχω χασει τη μπαλα..76 ποντους -μακρια βαση λογω αδρανειας, μακρυ κοντακι λογω υψους..εχθες επιασα μια 391 του λεω "61 ειναι" οχι μου λεει 66..μου φαινοταν πολυ κοντη..εβαζα στοιχημα οπως επιασα πολλες φορες την δικια σου οτι ειναι 66..πολυ μανιτζεβελο οπλο η 302..στο περπατητο βολευει.απλα βλητικα η 391 νομιζω ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε αυτογεμες μαζι με το TM θα ειναι φωτια.και η 302 71 π.ειναι γιαννη απλά ειναι πιο ελαφρια γι αυτο την πηρα