Συστήματα Αδρανείας vs Αερίων

Τι προτιμάτε; Μηχανισμό αδρανείας ή αερίων;

• Αδρανείας

Votes: 39 31,2%
  • Αερίων

Votes: 43 34,4%
  • Και τα δύο καλά είναι

Votes: 43 34,4%

• Total voters
    125
Κοίταξε να δεις έχω πληρώσει μερικές μπενελι παλαιότερα ,στη τιμή που έχει θα πρέπει να αποδειχθεί ότι είναι η καλύτερη βλητικα για να το σκεφτώ προσωπικά που δεν είναι ,επομένως εγώ δεν αγοράζω ξανά μπενελι με το σκεπτικό που έχω όπως δεν θα αγοράσω ποτέ πιστό τουρκικό αντίγραφο ας είναι καλό για δικούς μου λόγους .Την σκέψη παρέθεσα ότι θα μπορούσε απλά να αυξήσει ακόμη τις πωλήσεις εάν έριχνε το ποσοστό κέρδους που ειναι πολυ υψηλό.Δική τους η πίτα δικό τους το μαχαίρι εγώ πελάτης της δεν είμαι και δεν θα γίνω πάντως με αυτές τις τιμές,προσωπική τοποθέτηση προτιμώ να πάρω μια με 400 € παλιά και να ρίξω αλλά 300,400 επάνω (κοντάκι ,κώνο) να την διορθώσω βλητικά και όχι μόνο παρά να δώσω 2000€ για μόστρα ,έχω τέτοιου είδους λογική .
Λιγοι ειναι αυτοι που ''ψαχνονται'' σε αυτο το τομεα.

Λοιπον, για να μην χαλαρωνουμε πολυ.
Ποιο πιστευετε οτι ειναι πιο γρηγορο σε σκανδαλη, σε συνεχομενες βολες, προσπαθωντας να ριξουμε κατα ριπας(οσο μπορουμε σε ημιαυτοματο).
Δλδ, θα ριξει συνεχομενα πιο γρηγορα και τα τρια φυσιγγια, ενα αδρανειας ή ενα αεριων?

Ραπτομηχανη...και το οπλο δεν κουνιεται ποντο,εκει που σημαδευει οταν ριχνει το πρωτο εκει ριχνει και το τελευταιο...εγω με την beccaccia μετα απο καθε ντουφεκια ριχνω και την γυρβολια μου...αλλα μου αρεσει, εχει κι αυτο την περιπετεια του...Και περα απο την πλακα benelli για μενα ο πιο αξιοπιστος μηχανισμος και κυκλος λειτουργιας(μην μου πειτε για -20 C γιατι δεν εχω αποψη...).Και δεν υπαρχει λογος να γινομαστε οπαδοι επειδη εχουμε benelli ή remington ή beretta ή δεν ξερω 'γω τι αλλο,εκτος αν καποιος εκτος απο οπλο εχει και μετοχες στην εταιρεια οποτε παω πασο...

Ραπτομηχανη...και το οπλο δεν κουνιεται ποντο,εκει που σημαδευει οταν ριχνει το πρωτο εκει ριχνει και το τελευταιο...εγω με την beccaccia μετα απο καθε ντουφεκια ριχνω και την γυρβολια μου...αλλα μου αρεσει, εχει κι αυτο την περιπετεια του...Και περα απο την πλακα benelli για μενα ο πιο αξιοπιστος μηχανισμος και κυκλος λειτουργιας(μην μου πειτε για -20 C γιατι δεν εχω αποψη...).Και δεν υπαρχει λογος να γινομαστε οπαδοι επειδη εχουμε benelli ή remington ή beretta ή δεν ξερω 'γω τι αλλο,εκτος αν καποιος εκτος απο οπλο εχει και μετοχες στην εταιρεια οποτε παω πασο...
Όλα παίζουν το ρόλο τους όπως και τα φυσίγγια που ρίχνει γιατι με ένα τουφέκι 4 κιλά όπως αυτό γεμάτο με 24 ή 28 γρ τι ανάκρουση να έχει βάλε και εσύ στη beneli becacia 18 gr να δεις ως δια μαγείας ότι θα χαθεί η ανάκρουση.

Όλα παίζουν το ρόλο τους όπως και τα φυσίγγια που ρίχνει γιατι με ένα τουφέκι 4 κιλά όπως αυτό γεμάτο με 24 ή 28 γρ τι ανάκρουση να έχει βάλε και εσύ στη beneli becacia 18 gr να δεις ως δια μαγείας ότι θα χαθεί η ανάκρουση.
Το σκεφτηκα και εγω αυτο,και σιγουρα χρησιμοποιησε δοκιμασμενο φυσγιγι για να κανει κατι τετοιο,αλλα αν χρησιμοποιουσε πολυ ελαφρια γομωση δεν υπηρχε περιπτωση να μην ολοκληρωνει το κυκλο λειτουργιας(εδω αλλα δεν ριχνουν τα 24ρια...) ή και να αργει το κλειστρο πολυ στο να κανει την παλινδρομηση τοσο που θα ηταν αδυνατο να επιτυχει τετοιο χρονο για τοσες βολες?

Σήμερα καρτέρι τσίχλας με την ντουκα 2 πέρασαν και από το κρύο που είχε 2 3⁰ βαθμούς Κελσίου επίδει είχα ρίξει λάδι στο κλείστρο απλά ΣΕΡΝΌΤΑΝ το καθάρισα και παει χαζή με το 391 και πουρανροφυλλα που εχει μέσα δεν μασάει ΤΊΠΟΤΑ

Last edited:
Σήμερα καρτέρι τσίχλας με την ντουκα 2 πέρασαν και από το κρύο που είχε 2 3⁰ βαθμούς Κελσίου επίδει είχα ρίξει λάδι στο κλείστρο απλά ΣΕΡΝΌΤΑΝ το καθάρισα και παει χαζή με το 391 και πουρανροφυλλα που εχεις μέσα δεν μασάει ΤΊΠΟΤΑ
Σε ξαλαφρωνω απο δαυτη και σου δινω και 4 κατοσταρικα.

Μην ξεχνάτε ότι η μπενελι έριχνε 5αρα σε λιγότερο από 1sec από την εποχή που η τηλεόραση ήταν ασπρόμαυρη.
Ακριβώς εκεί ήθελα να καταλήξετε το κατάλληλο όπλο για γάμους και πανηγύρια( πυροβολείται άφοβα δε θα σκοτωθεί κανείς ) το νέο σλόγκαν και τώρα με νέα προσθήκη 12αρα για μεγαλύτερες απολαύσεις.

Σήμερα καρτέρι τσίχλας με την ντουκα 2 πέρασαν και από το κρύο που είχε 2 3⁰ βαθμούς Κελσίου επίδει είχα ρίξει λάδι στο κλείστρο απλά ΣΕΡΝΌΤΑΝ το καθάρισα και παει χαζή με το 391 και πουρανροφυλλα που εχει μέσα δεν μασάει ΤΊΠΟΤΑ
Την επόμενη φορά βάλε παραφλου να μην παγώνει 😂😂 με τέτοιο καιρό τι την ήθελες την σκόρπια ; Πάρε το κανόνι να ευχαριστηθείς τουφεκιές !

Back