Μάκης
Banned
όπως πάνταΚαλοτουφεκο !
Ήντα σκοπό έχεις ;
καφές τσίχλα(αν έχει)πιροσκί ha haaa
όπως πάνταΚαλοτουφεκο !
Ήντα σκοπό έχεις ;
Καλοντουφεκο!Καλοτουφεκο !
Ήντα σκοπό έχεις ;
Εχω την εντυπωση τα ειπες αναποδα.... Το μιντ για ψάξιμο σε καναλια και το σορτ σε απογευματινο...Ηρθε η ωρα κι εγω να δοκιμασω στα κυνηγια που κανω τα ανακοντα. Συγγεκριμενα το σορτ σε παπια με ψαξιμο σε καναλια αλλα και το μιντ σε νυχτερινο καρτερι. Τα φυσιγγια που θα δοκιμαστουν λαμπρο διασοορας σε νο7 και φεντεραλ hi bras σε νο 6
Με την σχ3
Οχι φιλε. Μιλαω για αποστασεις πολυ κοντινες οπου τα παπια σηκωνονται μονο που σε ακουνεΕχω την εντυπωση τα ειπες αναποδα.... Το μιντ για ψάξιμο σε καναλια και το σορτ σε απογευματινο...
Ναι αλλα ειναι πολυ ακριβά δες εδω www.airgunshop.grΚαλησπέρα παιδιά και καλά Χριστούγεννα σε όλους......τα τσοκ pattermaster anacoda πωλούνται κάπου στην Ελλάδα?
ΕυχαριστώΝαι αλλα ειναι πολυ ακριβά δες εδω www.airgunshop.gr
Γιάννη έχω της briley είναι τις ίδιας φιλοσοφίας δεν έχω δει μεγάλη διαφορά δεν το δοκίμασα όμως με ποικιλία φυσιγγιων, φίλος δοκίμασε το franchi paradox με ίδια διαμόρφωση με τα παραπάνω δεν άνοιξε την τουφεκιά ούτε αυτό.Σκεφτομαι για ένα τσοκ διασπορας για την 20αρα benelli να μην ψάχνομαι για φυσηγια διασπορας μιας και οι περισσότερες τουφεκιες μου είναι στα 10-20 μέτρα.
Βρηκα αυτό τις carlson με ραβδώσεις. Αν κάποιος φίλος έχει άποψη για αυτό τον τύπο τσοκ ή κάποιο άλλο ας ενημερώσει.
Ευχαριστώ.
https://airgunshop.gr/46.-tsokakia-...retta-benelli-mobil-rifled-choke-tube-cal.20/
Με το καλο. Δεν σε κάλυψαν τα μαμα σε αποστάσεις γύρω στα 30 μετρα;Σημερα παραγγηλα για την ιταλιδα το τζεμινι **** για κλειστα καρτερια και οχι μονο να ουμε...
Θα το ψάξω ακόμα Κωνσταντίνε γιατί αν δεν έχει μεγάλη διαφορά από τον κύλινδρο δεν θα αξίζει. Απλά σκέφτηκα να ξεφύγω από τα διασπορας στο 20αρι και να κυνηγήσω μόνο με φυσίγγια συγκεντρωτηρα ή μαλινα αλλά να άνοιξει η διαφορά πιο γρήγορα από τον κύλινδρο .Γιάννη έχω της briley είναι τις ίδιας φιλοσοφίας δεν έχω δει μεγάλη διαφορά δεν το δοκίμασα όμως με ποικιλία φυσιγγιων, φίλος δοκίμασε το franchi paradox με ίδια διαμόρφωση με τα παραπάνω δεν άνοιξε την τουφεκιά ούτε αυτό.
Γιαννη τα τσοκ αυτα να εχεις υποψιν σου οτι κανουν την δουλεια με μαλλινοταπα φυσιγγια γιατι διαβαζουν τις ραβδωσειςΣκεφτομαι για ένα τσοκ διασπορας για την 20αρα benelli να μην ψάχνομαι για φυσηγια διασπορας μιας και οι περισσότερες τουφεκιες μου είναι στα 10-20 μέτρα.
Βρηκα αυτό τις carlson με ραβδώσεις. Αν κάποιος φίλος έχει άποψη για αυτό τον τύπο τσοκ ή κάποιο άλλο ας ενημερώσει.
Ευχαριστώ.
https://airgunshop.gr/46.-tsokakia-...retta-benelli-mobil-rifled-choke-tube-cal.20/
Σίγουρα Γιάννη θέλει ψάξιμο είναι που είναι ακριβά τα φυσίγγια, θυμάμαι που είχατε ποστάρει δοκιμές με τον Γιώργο με φυσιγγι διασποράς και δεν είχε ανοίξει η τουφεκιά το αντίθετο θα έλεγα.Θα το ψάξω ακόμα Κωνσταντίνε γιατί αν δεν έχει μεγάλη διαφορά από τον κύλινδρο δεν θα αξίζει. Απλά σκέφτηκα να ξεφύγω από τα διασπορας στο 20αρι και να κυνηγήσω μόνο με φυσίγγια συγκεντρωτηρα ή μαλινα αλλά να άνοιξει η διαφορά πιο γρήγορα από τον κύλινδρο .
Μίλτο αν κάνουν τη δουλειά που θέλω με μαλινοταπα μια χαρά θα είναι γιατί με το selier bellot είναι ενθουσιασμένος από αποδοση .Γιαννη τα τσοκ αυτα να εχεις υποψιν σου οτι κανουν την δουλεια με μαλλινοταπα φυσιγγια γιατι διαβαζουν τις ραβδωσεις