Δεν είδα τόσο μεγάλη διαφορά στο άνοιγμα όσο στη εσωτερική λειανση και στην ποιότητα βαφής.Ποιο ανοιχτή τουφέκια δίνει Νίκο το Brenda;
Με το παχυμετρο ίδιο άνοιγμα μετρησα αν δεν έκανα κανένα λάθος.
είναι για cal20 να σημειώσω
Δεν είδα τόσο μεγάλη διαφορά στο άνοιγμα όσο στη εσωτερική λειανση και στην ποιότητα βαφής.Ποιο ανοιχτή τουφέκια δίνει Νίκο το Brenda;
Ποιοτικά είναι καλύτερο δηλαδή;Δεν είδα τόσο μεγάλη διαφορά στο άνοιγμα όσο στη εσωτερική λειανση και στην ποιότητα βαφής.
Με το παχυμετρο ίδιο άνοιγμα μετρησα αν δεν έκανα κανένα λάθος.
είναι για cal20 να σημειώσω
Μαζέψτε τα PAO 106mm αισθάνομαι μειονεκτικά νομίζω πως κυνηγώ με σφεντόνα,,Δυστυχώς φίλε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τα υψώματα που θυμάσαι δεν υπάρχουν πια.
Τα έχει ισοπεδώσει ο @ΝίκοςΠ με τις δοκιμές του.
Ο καταλληλότερος να απαντήσει είναι ο @Alex76 . Εγώ θα έριχνα δράμια και όλα τα νούμερα, όχι όμως μονόβολο.Έχω μια ερώτηση για το kicks smoke που σήμερα παρέλαβα.
Με αυτό το τσοκ τι τύπους φυσιγγίων επιτρέπεται να ριχνω;;
Εγώ το πήρα για κυνήγι τσίχλας
Αλλά θα ήθελα να μάθω τι περιορισμούς έχει για να μην τύχει και κάνω κάποιο λάθος στο μελλον!!
Δηλαδή μέχρι τι Ν. Σκάγια ρίχνει χωρίς πρόβλημα;
Διασποράς η Μισοταπα ρίχνει ;;
Δραμια και μονοβολα νομίζω δεν κάνει να ρίξει ισχύει;
Ποιο κικς πήρες κ τί σύσφιξη?Έχω μια ερώτηση για το kicks smoke που σήμερα παρέλαβα.
Αλλά θα ήθελα να μάθω τι περιορισμούς έχει για να μην τύχει και κάνω κάποιο λάθος στο μελλον!!
Οτι συσφιξη και αν πηρες ριχνεις τα παντα εκτος απο μονοβολα αν και προσωπικα εχω ριξει αρκετα σε δοκιμες μου, αλλα καλυτερα αστα τα μονοβολα.Έχω μια ερώτηση για το kicks smoke που σήμερα παρέλαβα.
Το smoke, με το παχυμετρο μου βγαίνει 0.4 η σύσφιξη στον 18.6 αυλό.. 18.2 το μετρησα αντί για 18.11 που βγαίνει βάση kicks.. ίσως να κάνω κάνα 0.05 λάθοςΠοιο κικς πήρες κ τί σύσφιξη?
Σε ευχαριστώ!! Οπότε με το Μ αααν τύχει να θέλω να ρίξω κάτι τέτοιο ριχνω άφοβα.. μπορεί να μην ρίξω και πότε βέβαια...Οτι συσφιξη και αν πηρες ριχνεις τα παντα εκτος απο μονοβολα αν και προσωπικα εχω ριξει αρκετα σε δοκιμες μου, αλλα καλυτερα αστα τα μονοβολα.
Μιλαω για μολυβδινα παντα σκαγια, ατσαλινα απο Μ και πιο σφιχτο γραφει δεν κανει να ριξεις, εγω εχω το buckicker xfull που ειναι αρκετα σφιχτο.
Και το full να επαιρνες παλι εριχνες δραμια χωρις προβλημα, με τα διασπορας και τα μισοταπα θα εχεις πιο σφιχτες τουφεκιες σε σχεση με τα συμβατικα τσοκ, γιατι λογω του οτι ειναι τσοκ φρενου ακυρωνει κατα καποιο τροπο τα συγκεκριμενα φυσιγγια.Σε ευχαριστώ!! Οπότε με το Μ αααν τύχει να θέλω να ρίξω κάτι τέτοιο ριχνω άφοβα.. μπορεί να μην ρίξω και πότε βέβαια...
Πρόλαβε ο Άλεξ... Ότι σου είπε ισχύει...Το smoke, με το παχυμετρο μου βγαίνει 0.4 η σύσφιξη στον 18.6 αυλό.. 18.2 το μετρησα αντί για 18.11 που βγαίνει βάση kicks.. ίσως να κάνω κάνα 0.05 λάθος
Σας ευχαριστώ πολύ!! Αλεξ ήθελα να σε ρωτήσω για τα διασποράς αν θα ανοίγουν αλλά βλέπω τις ξέρεις όλες τις απορίες προκαταβολικά... καμία φορά ριχνω διασποράς στο σούρουπο που περνάν στα 10-15μ. Αλλά δεν με πειράζει και τόσο...Και το full να επαιρνες παλι εριχνες δραμια χωρις προβλημα, με τα διασπορας και τα μισοταπα θα εχεις πιο σφιχτες τουφεκιες σε σχεση με τα συμβατικα τσοκ, γιατι λογω του οτι ειναι τσοκ φρενου ακυρωνει κατα καποιο τροπο τα συγκεκριμενα φυσιγγια.
Θα εχει βεβαια ανοιχτες τουφεκιες σε σχεση με κανονικο συγκεντρωτηρα αλλα οχι οσο ανοιχτες θα παρεις απο συματικο τσοκ.
Ειναι τρελα τα ατιμα τα Κικς κι αμα δεις και στην πραξη τι κανει εκει θα τρελαθεις τελειως!!!Σας ευχαριστώ πολύ!! Αλεξ ήθελα να σε ρωτήσω για τα διασποράς αν θα ανοίγουν αλλά βλέπω τις ξέρεις όλες τις απορίες προκαταβολικά... καμία φορά ριχνω διασποράς στο σούρουπο που περνάν στα 10-15μ. Αλλά δεν με πειράζει και τόσο...
Ελπίζω να το ευχαριστηθώ το τσοκ.. από εμφάνιση πάντως σκίζει !! Τρελάθηκα τώρα που το βιδωσα... ταιριάζει πολύ και με την ασημί βάση !!
Kicks η brain το πιο κλειστο b. L.Σκέφτομαι να αγοράσω ένα σφιχτό τσοκ για την ρεμ v3 είμαι ανάμεσα σε κολόνιαλ και κισκς τι προτείνετε τσίχλα τρυγόνι τουφεκαω και ψάχνω κάτι για τουφεκιες στα όρια!!!
Καλοριζικο Άρη. Θα το κατά ευχαριστηθείς σίγουρα. Βίδωσε το πάνω και δούλεψε το όσο προλαβαίνεις μέχρι την λήξη και περιμένουμε τις εντυπώσεις σουΣας ευχαριστώ πολύ!! Αλεξ ήθελα να σε ρωτήσω για τα διασποράς αν θα ανοίγουν αλλά βλέπω τις ξέρεις όλες τις απορίες προκαταβολικά... καμία φορά ριχνω διασποράς στο σούρουπο που περνάν στα 10-15μ. Αλλά δεν με πειράζει και τόσο...
Ελπίζω να το ευχαριστηθώ το τσοκ.. από εμφάνιση πάντως σκίζει !! Τρελάθηκα τώρα που το βιδωσα... ταιριάζει πολύ και με την ασημί βάση !!
Ποια είναι τα δικά σου όρια για τσίχλα και τρυγόνι ?Σκέφτομαι να αγοράσω ένα σφιχτό τσοκ για την ρεμ v3 είμαι ανάμεσα σε κολόνιαλ και κισκς τι προτείνετε τσίχλα τρυγόνι τουφεκαω και ψάχνω κάτι για τουφεκιες στα όρια!!!
45 με 50 τι θεωρό όριο!!! Αλλά ναι με τη v3 έχω πάρει και σε 15 + μέτραΠοια είναι τα δικά σου όρια για τσίχλα και τρυγόνι ?
Kicks smoke full η kicks buckicker xfull το 2ο εχω κι εγω.Σκέφτομαι να αγοράσω ένα σφιχτό τσοκ για την ρεμ v3 είμαι ανάμεσα σε κολόνιαλ και κισκς τι προτείνετε τσίχλα τρυγόνι τουφεκαω και ψάχνω κάτι για τουφεκιες στα όρια!!!