Για μένα σημασία έχει το αποτέλεσμα σε αυτό που στοχεύουμε.Από ακούσματα μόνο και από κάποιους συναδέλφους του φόρουμ όσο αφορά το brain είναι ένα τσοκ άλλης φιλοσοφίας όπως ήταν το Muller που υπόσχεται καλύτερες κατανομές με ότι αυτό συνεπάγεται τα υπόλοιπα τσοκ κινούνται σχεδόν στην ίδια φιλοσοφία σφιχτοτερο κέντρο για τα briley το ξέρω είχα για τα brain δεν είχα ποτέ σκέφτομαι να αποκτήσω .Αν συμβαίνει αυτό που αναφέρω παραπάνω συγκρίνουμε δύο διαφορετικά πράγματα που επειδη οι πλειοψηφία των βολών βρίσκεται εντός των 35 μέτρων λογικά θα υπερισχύσει το τσοκ μέ την καλύτερη κατανομή αυτό θα σου γεμίσει την τσάντα εάν το πετυχαίνει αυτό και σε πολλά μέτρα Εννοείται ότι πάλι είναι προτιμητέο.Το θέμα είναι όταν παίρνεις κάτι να το εξαντλείς σε δοκιμές γρ αποστάσεων πριν βγάλεις συμπέρασμα και να μην είσαι προκατειλημμένος από πριν .Εάν το brain κάνει ότι υπόσχεται είναι απλά εκτός συναγωνισμού .
.
Off topic αλλά σχετικό. Ας μου επιτραπεί η πολυλογία.
Κάποτε έκανα αγώνες αυτοκινήτων (ράλλυ). Τότε λέγανε οι συναθλητές, άλλοτε κομπάζοντας, άλλοτε από ενθουσιασμό. Εμένα ο κινητήρας είναι φτιαγμένος έτσι βγάζει ένα εκατομμύριο άλογα, ο άλλος εμένα οι αναρτήσεις έτσι, ο τρίτος εμένα τα φρένα αλλιώς κλπ, κλπ. Εμείς ακούγαμε και σιωπούσαμε αινιγματικά. Το βράδυ στο ξενοδοχείο, όταν ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα, ο συνοδηγός μου είπε μια φράση που έμεινε ιστορική: Σημασία έχει τι γράψαν τα χρονόμετρα!...
Έτσι και εδώ. Σημασία έχει τι γεμίζει το σακούλι. Σε απλά ελληνικά ποιος είναι ο συνδυασμός (Όπλου, κοντακιού, τσοκ, φυσιγγίου και φυσικά σκοπευτού) που φέρνει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Και δεν είναι μονόδρομος, είναι συνδυασμός και προκύπτει μετά από πολλές και συγκροτημένες δοκιμές.
Από καθαρά προσωπική εμπειρία και μόνο.