Από αυτές που στάζουν δηλητήριο δηλαδή ; Έχω βρει ένα αλλά είναι δυστηχως MID RANGEΕεεε,"ψαγμενες"θα το έλεγα...
Από αυτές που στάζουν δηλητήριο δηλαδή ; Έχω βρει ένα αλλά είναι δυστηχως MID RANGEΕεεε,"ψαγμενες"θα το έλεγα...
Φίλε σε κανη μπενελι το βιδώνεις?αυτές στα κοντινά θέλουνε φουλ να ξερειςΤο απέκτησα από συμφορουμιτη.
Στις κανες που το βιδωνω βγάζει 6-7/10mm σύσφιξη.
Στα μπασιματα είναι μόνιμα βιδωμενο και αναντικατάστατο!
Σε φασσες σε κάμπο,το ίδιο.
Έχει δοκιμαστεί σε νούμερα σκαγιων από 6 έως 9.
"Εύκολο",δίνει και κοντινά πουλιά.
Δεν έχω αντιληφθεί ποτέ,τουλάχιστον δεν θυμάμαι,να με "κρέμασε!
Σε αποστάσεις που όλα σκοτώνουν έως και πολύ,πολύ μακρινές.
Έχω όμως την εντύπωση ότι παίζουν ρόλο και οι κανες που το βιδωνω...
Φίλε,σε μπασιματα και σε φάσσα δεν πάω με Μπενελα και να με συγχωρείς!Φίλε σε κανη μπενελι το βιδώνεις?αυτές στα κοντινά θέλουνε φουλ να ξερεις
Τελικά σαι μορφωμενοΦίλε,σε μπασιματα και σε φάσσα δεν πάω με Μπενελα και να με συγχωρείς!
Φίλε,σε μπασιματα και σε φάσσα δεν πάω με Μπενελα και να με συγχωρείς!
Εεεε,μην έχει και παράπονο!Στα μπασιματα αφήνεις στην ντουλάπα την νέμεσις της τσίχλας ?
Κύριε Γιάννη το έχετε δοκιμάσει σε στόχο στα 45-50 μέτρα; τι συγκεντρωσεις δίνει; Επειδή δεν έτυχε να το αγοράσω θα ήθελα να έχω μια εικόνα για αυτά τα μέτρα. Βέβαια απ ότι διάβασα το δουλέψατε μέχρι Ν6, αλλά θα ήταν μια καλή πληροφορία.Το απέκτησα από συμφορουμιτη.
Στις κανες που το βιδωνω βγάζει 6-7/10mm σύσφιξη.
Στα μπασιματα είναι μόνιμα βιδωμενο και αναντικατάστατο!
Σε φασσες σε κάμπο,το ίδιο.
Έχει δοκιμαστεί σε νούμερα σκαγιων από 6 έως 9.
"Εύκολο",δίνει και κοντινά πουλιά.
Δεν έχω αντιληφθεί ποτέ,τουλάχιστον δεν θυμάμαι,να με "κρέμασε!
Σε αποστάσεις που όλα σκοτώνουν έως και πολύ,πολύ μακρινές.
Έχω όμως την εντύπωση ότι παίζουν ρόλο και οι κανες που το βιδωνω...
Κώστα,πρέπει να ανατρέξω για να βρω συγκριτικές δοκιμές σε φωτογραφίες...Κύριε Γιάννη το έχετε δοκιμάσει σε στόχο στα 45-50 μέτρα; τι συγκεντρωσεις δίνει; Επειδή δεν έτυχε να το αγοράσω θα ήθελα να έχω μια εικόνα για αυτά τα μέτρα. Βέβαια απ ότι διάβασα το δουλέψατε μέχρι Ν6, αλλά θα ήταν μια καλή πληροφορία.
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη, με κάλυψες πλήρως με τη σύγκριση μεταξύ Kicks και anaconda (επειδή τα έχω δουλέψει).Κώστα,πρέπει να ανατρέξω για να βρω συγκριτικές δοκιμές σε φωτογραφίες...
Από μνήμης σου λέω ότι σε σύγκριση με kicks, Gemini μοντιφαρισμενο(τρύπημα τύπου kicks)και anaconda long range,ήταν σε παρόμοιο επίπεδο με το τελευταίο(διαφορά 3-4 σκάγια πιο πολλά το Carlson)
Για την ιστορία, μπροστά χαρακτηριστικά,το μοντιφαρισμενο,kicks και μετά τ'αλλα δύο...
Εννοείται ότι υπήρχε διαφορά μεταξύ των σε ότι αφορά την τελική διάμετρο,στο στόμιο.
Ακούω και στο "Γιάννης",σκέτο!
Γιάννης ο σκέτος η Γιάννης ο φονιάς η Γιάννης ο φασας.ω ρε φίλεΚώστα,πρέπει να ανατρέξω για να βρω συγκριτικές δοκιμές σε φωτογραφίες...
Από μνήμης σου λέω ότι σε σύγκριση με kicks, Gemini μοντιφαρισμενο(τρύπημα τύπου kicks)και anaconda long range,ήταν σε παρόμοιο επίπεδο με το τελευταίο(διαφορά 3-4 σκάγια πιο πολλά το Carlson)
Για την ιστορία, μπροστά χαρακτηριστικά,το μοντιφαρισμενο,kicks και μετά τ'αλλα δύο...
Εννοείται ότι υπήρχε διαφορά μεταξύ των σε ότι αφορά την τελική διάμετρο,στο στόμιο.
Είναι και αυτό τύπου φρένου η όχι ;Κώστα,πρέπει να ανατρέξω για να βρω συγκριτικές δοκιμές σε φωτογραφίες...
Τύπου φρένου με εσωτερικά δαχτυλίδια αν δε κάνω λαθοςΕίναι και αυτό τύπου φρένου η όχι ;
Με τι πας Γιάννη για να κάνω καμιά δοκιμή συγκέντρωσης ?Φίλε,σε μπασιματα και σε φάσσα δεν πάω με Μπενελα και να με συγχωρείς!
Τα κοντινά για εμάς είναι αποστάσεις των 50m.Φίλε σε κανη μπενελι το βιδώνεις?αυτές στα κοντινά θέλουνε φουλ να ξερεις
Δεν σου λέω!Με τι πας Γιάννη για να κάνω καμιά δοκιμή συγκέντρωσης ?
Μπορεί να έχω κιόλλας στο αρχείο μου.
Έχει τρία δαχτυλίδια(εσοχές).Είναι και αυτό τύπου φρένου η όχι ;
Γιάννη πες του φίλου του σχεδιαγραμματοπληκτου ότι η BERETTA δεν έχει ανάγκη από τσοκακια. Ειδικά η HPΔεν σου λέω!
Δεν θα με βραχυκυκλωσεις!!
Δεν σου λέω!
Δεν θα με βραχυκυκλωσεις!!