Δεν μεταδίδω άλλο!Μην απαντάς φίλε είναι ερώτηση παγίδα
Δεν μεταδίδω άλλο!Μην απαντάς φίλε είναι ερώτηση παγίδα
Καλησπέρα Γιάννη....... Το long range έχεις????Το απέκτησα από συμφορουμιτη.
Στις κανες που το βιδωνω βγάζει 6-7/10mm σύσφιξη.
Στα μπασιματα είναι μόνιμα βιδωμενο και αναντικατάστατο!
Σε φασσες σε κάμπο,το ίδιο.
Έχει δοκιμαστεί σε νούμερα σκαγιων από 6 έως 9.
"Εύκολο",δίνει και κοντινά πουλιά.
Δεν έχω αντιληφθεί ποτέ,τουλάχιστον δεν θυμάμαι,να με "κρέμασε!
Σε αποστάσεις που όλα σκοτώνουν έως και πολύ,πολύ μακρινές.
Έχω όμως την εντύπωση ότι παίζουν ρόλο και οι κανες που το βιδωνω...
Φίλε,σε μπασιματα και σε φάσσα δεν πάω με Μπενελα και να με συγχωρείς!
πάρε μαντηλάκι για τα δάκρυα κατά προτιμήσει αυτό με το χαμομήλι κάνει και για συγκάματα!!!!!!!Τέτοια γράφεις και με στεναχωρείς.........
Είπαμε όλες το ίδιο ρίχνουν.........
Πάρε μαντηλάκι για τα δάκρυα κατά προτιμήσει αυτό με το χαμομήλι κάνει και για συγκάματα!!!!!!!
Έχετε πέσει σε "προβληματικά" όπλα παίδες, όλα τα άλλα ρίχουν το ίδιο εκτός από τα δικά σαςΤέτοια γράφεις και με στεναχωρείς.........
Είπαμε όλες το ίδιο ρίχνουν.........
Ο κύριος Γιάννης.τι είπε ο άνθρωπας ρε φίλεΜε τον @ΓΙΑΝΝΗΣ. είχαμε βρεθεί στο τελευταίο τραπέζι.
Είναι ένας εξαιρετικός κύριος, καθόμασταν δίπλα δίπλα μιλούσαμε 3-4 ώρες και ποτέ η συζήτηση δεν αφορούσε βλητικές υπεροχές όπλων.
Είναι από τις παλιές καραβάνες, τους οποίους σέβομαι και έχει περισσότερες γνώσεις από εμένα σε πάρα πολλά θέματα.
Δεν νομίζω ότι διαφωνούμε σε τίποτα άλλο από τις βλητικές υπεροχές κανών ή αν διαφωνούμε κάπου αλλού θα είναι μικρής σημασίας πράγματα.
Τα γράφω αυτά για να μην νομίζει κανένας ότι υπάρχει κάποια αντιπαλότητα.
Απλά κάνουμε πλάκα.
Κάποια στιγμή ή θα τον πείσω ή θα με πείσει (από δύσκολα μέχρι αδύνατα και τα δύο).
Πρόβλημα στο τερματικό?Δεν μεταδίδω άλλο!
Ναιι Βάγγο,το είπα.Καλησπέρα Γιάννη....... Το long range έχεις????
Ωραία ήταν και να ξαναβρεθούμε!Με τον @ΓΙΑΝΝΗΣ. είχαμε βρεθεί στο τελευταίο τραπέζι.
Είναι ένας εξαιρετικός κύριος, καθόμασταν δίπλα δίπλα μιλούσαμε 3-4 ώρες και ποτέ η συζήτηση δεν αφορούσε βλητικές υπεροχές όπλων.
Είναι από τις παλιές καραβάνες, τους οποίους σέβομαι και έχει περισσότερες γνώσεις από εμένα σε πάρα πολλά θέματα.
Δεν νομίζω ότι διαφωνούμε σε τίποτα άλλο από τις βλητικές υπεροχές κανών ή αν διαφωνούμε κάπου αλλού θα είναι μικρής σημασίας πράγματα.
Απλά κάνουμε πλάκα.
Κάποια στιγμή ή θα τον πείσω ή θα με πείσει (από δύσκολα μέχρι αδύνατα και τα δύο).
Δεν είναι καθόλου κακό απεναντίας θα έλεγα το να κάθεσαι να ακούς κάποιον που ξέρει περισσότερα από σένα σίγουρα έχεις να μάθεις. Όποιος λόγω εγωισμού δημιουργεί αντιπαλότητες μισή και πάθη είναι απλά ηλίθιοςΩραία ήταν και να ξαναβρεθούμε!
Δεν υπάρχει θέμα αντιπαλότητας ούτε προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο!
Την ψώρα μας ξύνουμε,όταν την ξύνουμε,ρουφάμε και καμιά μπυριτσα,τσιμπάμε και κάνα κοψιδι...
Ας το βλέπουμε καλοπροαίρετα!
Είσαι ωραίος Bill κι αυτό δεν το λέω τώρα!
Η πλάκα είναι αλάτι!
Νοστιμίζει!
Μαγικός αυλόςμε κάνη περασμένη από σαράντα κύματα σε νύχτες χωρίς *να δεις που στα επόμενα μάρκετινγκ αυτό θα λένεΜαγικές μάλλον
Πρέπει να το έχω ξαναπεί και είναι πιστή μου!Δεν είναι καθόλου κακό απεναντίας θα έλεγα το να κάθεσαι να ακούς κάποιον που ξέρει περισσότερα από σένα σίγουρα έχεις να μάθεις. Όποιος λόγω εγωισμού δημιουργεί αντιπαλότητες μισή και πάθη είναι απλά ηλίθιος
Πες το αλλιώς αν σε χαλάει αντί για βλητική υπέροχη που υφίσταται εννοείται και για μένα σε κάποιες κανες,μπορείς να το πεις πιο ευέλικτη κανη ας πούμε για να το χωνεύεις καλύτερα.!!!!!!!Με τον @ΓΙΑΝΝΗΣ. είχαμε βρεθεί στο τελευταίο τραπέζι.
Απλά κάνουμε πλάκα.
Μου αρέσει καλύτερα η βλητική υπεροχή.Πες το αλλιώς αν σε χαλάει αντί για βλητική υπέροχη που υφίσταται εννοείται και για μένα σε κάποιες κανες,μπορείς να το πεις πιο ευέλικτη κανη ας πούμε για να το χωνεύεις καλύτερα.!!!!!!!
Να δεις που στο τελος θα συμπεθεριασουμε .Μου αρέσει καλύτερα η βλητική υπεροχή.
Γελάω περισσότερο με αυτόν τον όρο.
Ειδικά όταν ανοίγεις τσοκ (σε υπερόπλα) για να την πετύχεις, μπας και κατεβάσεις κανένα πουλί.
Για πες μου τώρα σε ποιά θηράματα χρειάζεται κάποιος βλητική υπεροχή ?
View attachment 75057
Στο τέλος θα δεις ότι και το τσοκ δεν παίζει τόσο ρόλο ...
ps
Ελπιζω η Guerini να ρίχνει HP 3" ατσάλια.
Αυτό θα το δεις κάνοντας δοκιμές σε χαρτόνι η σε πίνακα στ όπλο σου και μόνο με τα φυσίγγια που ριχνειςΚαλημέρα σε όλους πρόσφατα αγόρασα τσοκακια και βρέθηκα ανάμεσα σε έσω ή έσω έξω τσοκ, διάβασα πολλές κριτικές και στο εξωτερικό και άκρη δεν έβγαλα για το πόσο υπερτερεί το έσω εξω από τα flush της ίδιας εταιρίας (η οποία προτείνει τα έσω εξω ως καλύτερα αλλά διάβασα κριτικές χρηστών που αμφισβητούσαν την διαφορά στην απόδοση σε σύγκριση με τα flush και μπερδεύτηκα περισσότερο.Τα τσοκ που αγόρασα είναι τα Carlson έσω εξω σε MOD. Και SKEET και εσωτερικά σε FULL και IMP. MOD. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχουν όντως τόση εμφανή διαφορά στην απόδοση μεταξύ δύο ίδιον συσφιξεων τσοκ το ένα εσωτερικό και το άλλο έσω εξω πέραν της ευκολίας να αλλάζουν ποιο εύκολα τα έσω εξω.
Το όπλο είναι.μια μαβερικ που είχε ένα τσοκακι mod μόνο και ήθελα να είναι inox για αποφυγή σκουριάς.
Ναι εννοείται πως θα κάνω δοκιμές για να δω τις κατανομές. Το Full και το im. Mod. τα αγόρασα σε εσωτερικό τσοκ όχι έσω εξω για αυτό ρωτάω εάν μεταξύ έσω και έσω εξω ίδιας εταιρίας τσοκ τα δεύτερα υπερτερούν πολλή περισσότερο στην απόδοση ευχαριστώ.Αυτό θα το δεις κάνοντας δοκιμές σε χαρτόνι η σε πίνακα στ όπλο σου και μόνο με τα φυσίγγια που ριχνεις
πανω κατω τα ιδια ειναι δεν θα δεις καμμια τρελη διαφορα.Ναι εννοείται πως θα κάνω δοκιμές για να δω τις κατανομές. Το Full και το im. Mod. τα αγόρασα σε εσωτερικό τσοκ όχι έσω εξω για αυτό ρωτάω εάν μεταξύ έσω και έσω εξω ίδιας εταιρίας τσοκ τα δεύτερα υπερτερούν πολλή περισσότερο στην απόδοση ευχαριστώ.